trečiadienis, rugpjūčio 06, 2008

Vaikai Dievo rankose.

"‘Paskutinėmis dienomis, – sako Dievas, – Aš išliesiu savo Dvasios kiekvienam kūnui, ir jūsų sūnūs bei dukterys pranašaus, jūsų jaunuoliai matys regėjimus, o senieji sapnuos sapnus. Ir savo tarnams bei tarnaitėms tomis dienomis Aš išliesiu savo Dvasios, ir jie pranašaus".
Apaštalų darbų2;17-18

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Bet nuo tų įvykių jau praėjo 2000 metų.
Mums yra duotas Šventas Raštas. Juo reikia tikėti.

Anonimiškas rašė...

O kokia čia demonų bažnyčia, kad žmonės ateina pamiegoti.

Linas rašė...

Brangus Zigmai, pagal jus iseitų, kad kaip Biblija sako "paskutinės dienos" jau pasibaigė?
Admin

Linas rašė...

Ai, pamiršau parašyti, kad čia viskas Indijoje vyksta, Šilonge.

neri rašė...

Sveiki.
Visų pirma tai noriu pastebėt ar greičiau primint, jog kažkuriam čia post'e brangus brolis Zigmas suabejojo mano bei tavo, Linai išgelbėjimu. Manau, tai daug ką pasako ir apie pačio Zigmo tikėjimą savo išgelbėjimu... Iš čia ir kyla visi "tai buvo prieš 2000 metų", "dabar to nėra" ir panašūs dalykai.
O Administraciją sveikinu - paskutinių poros mėnesių įrašai kaip tik tokie, kokių reikia mums visiems šitam laikmečiui. Ne vakar, ne "prieš 2000 metų", ne. Šiandien, dabar mums visiems visiems kaip vandens, kaip oro reikia visko lygiai to paties, ko apaštalams reikėjo penkiasdešimtąją dieną po Velykų švenčių.
P. S. Visgi, Linai, kažkas turėjo įvykt su tavim :) Ir nesakyk priešingai, matau! Ot gaila, per toli esi, negaliu pamatyt kas pasikeitė :)

Anonimiškas rašė...

Jo tai paskutinių laikų ženklas. Vargas Dievo tautai:

Iz 3,4-5 Vaikai bus jų kunigaikščiai, juos valdys kūdikiai. Žmonės skriaus vienas kitą, net savo artimą. Vaikai bus pasipūtę prieš vyresniuosius, niekam tikę prieš kilminguosius.

Anonimiškas rašė...

nu vargas, tai Dievo tautai vargas, o pašaliniams tai išvis krachas:)
Admin