trečiadienis, gegužės 27, 2009

Nustatė lietuvio skiriamąjį bruožą...


Andrius Kubilius pademonstravo, ką mūsų išrinkta valdžia mano apie Lietuvos piliečius, kas, jų manymu, yra lietuvis ir kokius bruožus turi. Liūdna naujiena visiems nekatalikams ir ateistams - esate pusiau lietuviai.

Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius trečiadienį susitiko su darbą Lietuvoje pradedančiu Šv. Sosto apaštališkuoju nuncijumi Luigi Bonazzi. Susitikimo metu A.Kubilius pažymėjo, kad, jo įsitikinimu, katalikiškumas yra vienas svarbiausių lietuvių skiriamųjų bruožų...
Nieko stebėtino, kad Lietuvoje veikia religinio aparteido sistema, įstatymiškai iškelianti vienus piliečius aukščiau kitų pagal religinius požymius. Panašu, kad valdžia tuoj ir tautybę atims, jei tavo veidas skirsis nuo daugumos.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Tik nereikia cia marazmu.Katalikas Lietuvoje tas pats kas negras Afrikoje.Niekas cia nieko nediskriminuoja.Paprasciausiai tai yra nevykes apubudinimas ir viskas.Nereikia to priimt pazodziui ir is to daryt filosofijas.Katalikai
cia butent atnese krikscionybe nors ir iskreipta forma,ugnine evangelizacija tiesiogine prasme.Tad ko noret kad Lietuva tapatinama su tais dalykais.Nereikia daryt folosofiju is savo antipatiju.