trečiadienis, gegužės 31, 2006

Krikščionių vaikų neskuba vaduoti iš vergijos

Praeitą savaitę paskelbtas pasibaisėtinas krikščionių vaikų grobimo ir pardavinėjimo į vergiją skandalas neišjudino Pakistano policijos - ji delsia vengdama konflikto su stipria islamistine organizacvija.
Šį skandalą paviešino du misionieriai, vienas iš jų pakistanietis, atsitiktinai pamatę parduodamų vaikų nuotraukas miesto turguje.Krikščionys Pakistane patiria kasdienius pažeminimus, tai atvirai rasistinis islamo mokymas, skirstantis žmones pagal priklausymą religijai, sudaro prielaidas laikyti juos "pusiau žmonėmis"
Jau naksčiau buvo pranešta, kad Pakistano islamistas savo veiklą finansuoja vergais - daugiausia tai būna pagrobti berniukai iš krikščionių šeimų - žurnalistai demaskavo islamistų grupės "Džaamat- yd-Daava" lyderio Giul Xano veiklą ir net bandė išpirkti 20 baisiose sąlygose įkalintų mažylių. Paaiškėjo, kad grobdamas ir į vergovę parduodamas krikščionių vaikus jis taip finansuoja savo teroristinę veiklą, nukreiptą šalyje įkurti tikrą islamišką valstybę ir įtvirtinti islamiškas vertybes.
Daugumos vaikų amžius - 6 metai, o parduodami jie organizacijoms, kurios išnaudoja juos sekso reikmėms, arba tiesiog kaip vergus namuose. Vieno berniuko kaina - 2000 dolerių.
Pagal "In Vyctory" pranešimą

Komentarų nėra: