antradienis, vasario 21, 2012

“Megadeth” bosistas taps pastoriumi

 Grupės “Megadeth” bosistas Deividas Elefsonas, užsirašė į pastorių kursus Misurio valstijoje  praneša Сhristian Рost. „Aš visada padedu bažnyčiai, jeigu nesu išvykoje,- pasakojo „Christian Post” muzikantas. – Man tai patinka. Kai pastorius pasiūlė mokytis, sutikau, manau tai puiku toliau groti muziką, augti tikėjime ir tarnauti Dievui“. Deividas Elefsonas užaugo liuteronų šeimoje, Minesotoje. Dabar jis lanko konservatyvią liuteronų bažnyčią.
„Megadeth“ – amerikiečių sunkiojo metalo grupė, susikūrusi 1983 metais, išleidusi 13 albumų ir yra viena iš komerciškai sėkmingiausių, pardavusių daugiau kaip  35 milijonus albumų. Paskutinis jos išleistas albūmas „The System Has Failed“.

6 komentarai:

Dima rašė...

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ellefson#Christianity - čia daugiau apie jo tikėjimą prirašyta. Megadeth lyderis, beje, irgi yra tikintis, o birzelio 27 jie kaip tik į Lietuvą atvažiuoja.

Linas rašė...

Ačiū už papildymą

Olgerdas rašė...

Tikintis ar netikintis, niekas to nezino, na, bent jau kas tikrai zinoma, jog groja tikrai ne krikscioniu grupeje, jei nepasakius kieciau... Kazkaip niekada nesupratau tu krikscioniu, kurie samoningai pasirenka toki kelia- dalyvauti akivaizdziai Kristui priesiskoje veikloje. Na, suprantu, biznis, pinigai, ir pan, na, bet vargu ar imanoma buti neutraliu siame dalyke, juk grodamas antikrikscioniskus kurinius, negali juos atlikti mechaniskai be sirdies idejimo. Kiek esu pasidomejes, si grupe nepriskaitoma prie krikscionisku, nors joje ir yra keli krikscionys. Kitaip pasakius, tie keli krikscionys neitakoja pacios grupes, veikiau jie tiesiog groja, daro pinigus ir tiek. O ar jie patys yra itakojami? Na, cia jau reikia juos pazinti arciau, kad atsakyti...

Linas rašė...

Nu Olgerdai, neklausiau, negaliu komentuoti, čia tu metalo specas, taigi belieka patikėt, kad teisingai parašei:)Ar labai baisu kai jie ten groja?

Olgerdas rašė...

Nelabai baisu :), kadangi pats panasaus stiliaus muzikos kartais klausau. Tiesa, kas del sitos grupes dainu tekstu, tai retkarciais pasitaiko sakiniu, kuriuose minimas Dievas, taciau labai jau abejotiname kontekste, o dazniau tekstai sukasi aplink Antikristo asmeni, jo atejima ir pan. Taip pat, kas stebina, tai, kad net tie keli grupes nariai, kurie save lyg ir laiko sokiais tokiais tikinciaisiais, susierzina pavadinti krikscionimis, tipo, nesikabinekit prie musu, mes nesame tie, kurie kiekviename zingsnyje veidmainiskai vadiname save krikscionimis. Visgi, panasu, kad ta aplinka juos taip itakoja, kad galbut jie kazkiek gedijasi savo tikejimo.
O del tu pastoriaus kursu. Duok Dieve, kad tai nebutu taip, kaip su Lady Gaga, kuri irgi ruosesi gauti pastoriaus licenzija (gal net jau turi ja), ir tai igalintu ja tuokti poras. O Lady Gaga, kas nera paslaptis, planuoja "tuokti" vienos lyties asmenu poras, kuriems ji simpatizuoja.

Linas rašė...

Nu aišku, bet klausyti jų vis tiek nenoriu:)