trečiadienis, vasario 22, 2012

Sekmininkų bažnyčių pastorių ir tarnavimų vadovų lyderystės konferencija

Vasario mėnesį įvyko Lietuvos evangelinio tikėjimo sąjungos (sekmininkų) bažnyčių pastorių ir tarnavimų vadovų lyderystės konferencija, kuria sąjunga organizavo su „New Level International“ (NLI) tarptautine misija. Į konferenciją suvažiavo 42 delegatai su savo sutuoktinais  iš Lietuvos, 5 svečiai ir konferencijos pranešėjai iš JAV, Lenkijos, Estijos ir Didžiosios Britanijos. Apie tai pranešė vyskupas Rimantas Kupstys.
Lenkijos sekmininkų bažnyčių vyskupo pavaduotojas, Gdansko bažnyčios pastorius Tomasz Ropejko kalbėjo apie tai, kaip svarbu vadovui suprasti pačiam savo gyvenimo tikslą, ištikimai  jo siekti,  sudaryti teisingą prioritetų sąrašą, išmokti pastebėti ir  pašalinti nesvarbius ir neaktualius klausimus iš savo dienotvarkės.
  William ir Linda Howell, NLI atstovai iš JAV, kalbėjo kaip atrasti, auginti ir sudaryti tvirtą tarnautojų komandą. Paskutinę dieną Estijos sekmininkų bažnyčių vyskupas Ago Lilleorg pasidalino savo tarnystės patirtimi, kalbėjo apie buvimą tarnaujančių, padrąsinančių kitus tarnautojus, komandinio darbo  vadovu.  Svečias iš Didžiosios Britanijos Jim Morris pasidalino savo sėkmingo darbo rezultatais Estijoje kuriant parduotuvių tinklą, kurio tikslas - paremti Estijos  bažnyčių misiją ir socialinį tarnavimą.

Komentarų nėra: