trečiadienis, vasario 29, 2012

Ateizmo vėliavnešys atsipalaiduoja striptizo klubuose

Britų fizikas teoretikas, išgarsėjęs savo ateistinėmis pažiūromis ir kryptingu Dievo neigimu Stivenas Hokingas įrodė, kad žmogus gal ir gali suprasti visatos paslaptis, juoktis iš Dievo, tačiau suvaldyti savo silpnybes yra bejėgis.
Kembridžo profesorius pasirodė esąs svingerių klubų ir striptizo barų lankytojas, ypač kai nuvyksta į JAV. Apie tai paskelbė vienas bulvarinis laikraštis, kuriam profesorių "pridavė" vienas Kalifornijos svingerių klubo "Freedom Acres" narys. Pikantiška ši situacija tuo, kad garsusis ateistas jau daug metų paralyžiuotas, o į tokias įstaigas jis vyksta kartu su jį aptarnaujančiomis medicinos seserimis.  "Porą kartų kalbėjau su juo, aišku, Stivenas yra paskutinėje eilėje, ką tikėjausi čia sutikti",- buvo šokiruotas net svingeris.
Beje, Stivenas Hokingas 1965 metais vedė, su žmona susilaukė dviejų sūnų, dar kartą 1995 m. jis vedė savo slaugę, su kuria išsiskyrė 2007 m.
Paaiškėjus informacijai Kembridžo universitetas išplatino informaciją, kad esą Stivenas Hokingas tik kartą buvo tame neaiškios reputacijos klube, tačiau kiti klubų savininkai paneigė, kad tai buvo vienintelis kartas.
Pagal "Newsru"

Komentarų nėra: