trečiadienis, vasario 29, 2012

Kaip katalikai garbina popiežiaus Jono Pauliaus II kraują

 Popiežius Benediktas XVI bučiuoja popiežiaus Jono Pauliaus II kraują, esantį monstrancijoje.
 Popiežiaus Jono  Pauliaus II kraujas sidabrinėje monstrancijoje - garbinimo objektas.Pamaldūs katalikai veržiasi bent pažiūrėti ir pasimelsti prie kapsulės.
 Apeigos Vatikane - kraujas garbinamas. Vadovauja vienas iš aukščiausių Vatikano dvasininkų - Bertone.
Kita kapsulė su popiežiaus Jono Pauliaus II krauju nešiojama Bogotos gatvėmis Kolumbijoje.

Taigi, šis sukrečiantis pasakojimas yra pačių katalikiškų naujienų agentūrų parengtas. Jis atskleidžia, koks baisus yra tikrasis stabmeldystės lygis organizacijoje, kuri vadina save krikščionių bažnyčia... 
http://www.noiseofthunder.com

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

(Apd 19,11-12) Pauliaus rankomis Dievas darė ypatingų stebuklų. Žmonės net dėdavo ligoniams jo kūną lietusias skepetėles bei prijuostes, ir nuo jų pasitraukdavo ligos, išeidavo piktosios dvasios.

Pirmųjų laikų protestantai, pagonys ir ateistai taip pat tyčiojosi iš Kristaus mokinių jog jie garbina "kažkokius numirėlius" :)

Anonimiškas rašė...

kazka tu cia kliedi, o prie ko cia sitas popiezius ar jis buvo koks dievas? kad reik laizyti jo krauja? kam tos satanizma primenancios apeigos? cia tik detale prie viso ju daromo sh_do. Juk sio pasaulio kunigaistis- Setonas' o pasaulines religijos dalis jo sistemos.

consolatio fratrem rašė...

Skepetaitės buvo dedamos, bet Dievas buvo Dievu o skepetaitės skepetaitėmis, t.y. niekas jų negarbino, nebučiavo, nelaižė, neauksavo, nedūmijo, nešlakstė. Žmonės šaukdavosi Gyvojo Dievo, o ne "šventųjų", Marijos ar dar kokių krikščioniškais istoriniais vardais besimaskuojančių demonų.

Anonimiškas rašė...

o taip :) Pridejo ligoniui skepetaite lietusia Pauliaus kuna, isgijo ligonis ir ta skepetaite i siuksliu deze ismesdavo :)

Visada stebejausi, pagoniu, ateistu ir stabmeldziu (protestantu) aklumu :)

Ziuredami nemato, klausydami negirdi.

Siaip daugelis tu "skepetaiciu", ligi siol guli ortodoksu altoriuose :)

consolatio fratrem rašė...

Tie kurie ieškojo Gyvojo Dievo - išmesdavo, tie kurie buvo linkę į stabmeldyste - pasilikdavo. Tai kad guli ortodoksų altoriuose dar nereiškia kad Dievui tai patinka. Biblijoje, senajame testamente yra istorija apie varinę gyvatę, kurią pastatė Mozė, kad visi pažvelgę į ją pasveiktu nuo gyvačių įkandimų. Praėjus keliems šimtams metų ir įsikūrus Izraelio karalystei, tas varinis žaltys sėkmingai išliko ir buvo garbinamas. Atrodo kokia relikvija.. paties Dievo per Mozę įsteigta.. Bet va vienas karalius sunaikino šį žaltį ir Biblija sako, kad tai buvo teisinga Viešpaties akyse. (daugiau info kronikų knygose)

O identišką relikvijų garbinimą galima atrasti budizme, induizme ir kituose pagoniškuose tikėjimuose, kur taip daroma nepalyginamai seniau nei katalikybėj ar stačiatikybėj.

Linas rašė...

Vladai, į būdą ir kuo greičiau neskalijęs:) Aik Vatikano žinių skaityt

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Nusišnekėjimai bus trinami, eik kraują garbinti toliau:)

kristina rašė...

Daug netikinciu ir visaip kitaip tikinciu jiems brangiu mirusiu zmoniu daiktus saugo kaip prisiminima ir sau paciam paskatinima gyventi taip kaip tas zmogus gyveno, dirbo...tai labai grazu