trečiadienis, vasario 20, 2013

Cirkas išvažiavo, o klounai?

Subjektyvia savo nuomone galiu pasidalinti dar dėl to masinio pamišimo, kuris vyko Ekklesijos.lt vykusiuose renginiuose su Ivan Komarov. Neliečiant buvo kas nors ten ar ne, kitaip sakant, turėjo jis patepimą ar ne, labai aiškūs keli bruožai, kurių negalima nepaminėti ir kurių negalima toleruoti.Beje, jis ir minėjo, kad yra "nuolatiniuose persekiojimuose". Priminsiu, kad kentėti kartais galima ir kaip piktadariui, nebūtinai, kaip teisiajam - Lukiškės yra.
1. Šis žmogus yra iš buvusių "Naujosios kartos" tariamų egzorcistų  - kas stebėjo transliaciją, pastebėjo, kaip demonai "išvaromi" per kosėjimą, čiaudėjimą (gerai, kad ne per...). Gal tai kažkam didelė naujovė, tačiau kaip matęs iš arčiau tokius dalykus, galiu patvirtinti, kad jokie "demonai" nė iš vieno neišėjo, nepaisant kūniškų pasireiškimų - alpimo, kosėjimo, ašarojimo...
2. Šis žmogus įsakinėjo ... angelams ilginti rankas.
3.Jis teigė, kad visus pagydys 100 procentų, vėliau teigė, kad... "vakar pagijo 100 procentų"...
4. Jie teigė, kad kai klauso jo balso, tai praktiškai yra tas pats, kas girdėti... Jėzaus balsą. Kitaip sakant - nedrįsk abejoti manim, liepiu - bėk, liepiu - gulk. Dažnai ir vartodavo žodžius "aš gydžiau", "aš išvariau"...
5.Viename iš susirinkimų tvirtino, kad dabar žmonės išgijo nuo tuberkuliozės, AIDS, vėžio, kažkas atsikėlė iš invalido vežimėlio ir liepė... pranešti apie tai jam elektroniniu laišku ar dar kaip.
6.Jis teigė, kad Jėzui buvo sulaužyti visi kaulai, Biblija sako - NE VIENAS.
Taigi užtenka šių punktų kritiškai įvertinti  - užuot alpę iš laimės (mat kaip ir visi gavo išgydymo dovanas), pasekėjai galėtų dar kartą perklausyti atidžiai, ką jis teigė. Labai įdomus bruožas - ten buvę žmonės beveik nieko iš išvardintų dalykų negirdėjo, gyrimosi ir išdidumo nė nepastebėjo...

Apibendrinant galima pasakyti tik tiek - mano galva, baisesnės Dvasios dovanų veikimo diskreditacijos nesu matęs. Nėra jokių stebuklų liudijimų, išskyrus religinės ekstazės apimtų žmonių tvirtinimą ten pat salėje,  kaip ir galima tikėtis, ką jau bekalbėti apie 100 procentų žadėtą išgydymą. Be abejo, Dievas gydo visur, net ir tuose susirinkimuose, jei kažkas turėjo tikėjimą, tačiau ne dėl to, kad toks stebukladaris pažadėjo 100 procentų. Net Jėzus sakė ne 100 procentų, o "tebūna tau pagal tavo tikėjimą". 
Galbūt kažkam šis vojažas bus pamoka, blogiau tai, kad išvažiavus cirkui, liks jau apmokyti "Išgydymo kambariai", kurie turbūt netoli nuriedės nuo obels - veiks tokiais pat būdais - pagyros, išpūstos kalbos, perdėti liudijimai, beje, ne pačių žmonių, o tų "tarnautojų" tipo - vakar iš 4 stadijos vėžio išgijo... Jau nekalbu apie tai, kad "užteko" poros valandų seminaro apmokyti, kaip tarnauti žmonėms "išgydymo tarnavime". Galbūt Ekklesijos.lt priešakinėj bažnyčioj išties specai, bet aš net bato taisyti neneščiau pas dvi valandas pasimokiusį batsiuvį.

Paskutinis dalykas - paklausus Ekklesijos žmonių, kaip yra, kad per žadėtą 100 procentų išgydymą(o paskui ir tvirtinimą, kad išgijo 100 proc.) beveik niekas neišgijo, o kai kurie net susirgo, išgirdau tokį atsakymą:"Mes neatsakingi, jei išgydymas neįvyksta - atsakomybė ne mums, o... Dievui ir žmogui. Mūsų reikalas pasakyti, o visa kita - to žmogaus priėmimo reikalas".
Manau, komentarų nebereikia... 
Linkiu visiems nepamesti sveiko proto.

187 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Brangus broli Linai, tas tavo "sveikas protas" tau ir trukdo gyventi.O kas liecia ta 100 proc.isgydyma tai mes jau visi ir esam isgydyti 100 proc.Jezaus zaisdomis ir aciu broliui Ivanui, kad tai akcentavo, kad nereikia jokiu pastangu patiems kazka tai daryti, tik patiketi, o tikejimas tai veiksmas.Neziurek i aplinkybes, neziurek ko tu neturi, bet pamatyk, kad Viespats jau viska atliko ir atidave, tau telieka tik dekoti Jam:-)Sugriaukim proto tvirtoves broliuk:-)

Linas rašė...

Vaikinai, jūs jau įklimpot į rimtą ereziją - Dievo bijot nereikia, atgailaut nereikia, mes šventi, teisūs, mes - Jėzus šitoj žemėj, tik protas "neatnaujintas" trukdo. Vaikinai, čia adaptuoti vieno iš mažai Lietuvoj žinomų kultų "Christian science"(krikščioniškas mokslas) mokymai. Štai kur yra šaknys, ypač paskaitykit liudijimus, kaip ateina išgydymai ir ką reikia galvot. http://www.spirituality.com/vestnikkhristianskojnauki/index.jhtml

"Buvo tautoje ir netikrų pranašų, kaip ir tarp jūsų bus netikrų mokytojų, kurie paslapčia įves pražūtingų erezijų, išsigindami net juos atpirkusio Viešpaties, ir užsitrauks greitą žlugimą".
II Petro 2:1
Atsipeikėkit ir į šviesą ištraukit tuos, kurie paslapčia įvedė tokius dalykus, ir į atgailą...

Anonimiškas rašė...

Linai, ar tik ne Istatymo mokymo laikaisi ir kitus to bandai ismokyti? Baime, atgaila, mes ne sventi, mes ne teisus ir t.t.Ar tau is naujo reikia Evangelija skelbti? Mes teisus, kaip Dievas teisus, nes esam gime is JO ir Jis mus dovanojo teisuma per tikejima Juo. Sakoma, kad meile isveja baime, tai kokia gali buti meile Dievui jei Tavo sirdi yra vietos baimei? Atgaila, tai kaip cia iseina, kad Kristus mire veltui? Gi pasakyta, kad atpirko mus is nuodemes prakeikimo, tai reiskia, kad nuodeme sunaikinta Jezaus krauju ir taskas.Linkiu tau broliuk pazinti tikraji Dieva, tikraja Evangelija, buk palaimintas tuo tikruoju pazinimu:-)

Anonimiškas rašė...

NU JO, NUODĖMĖ SUNAIKINTA, "VPERIOT" EKKLESIA.LT. GYVENKIM KAIP NORIM, MES TEISŪS, KALBĖKIM KĄ NORIM, TEISMO NEBUS. PRAKEIKTI, KAS NEMYLI MESIJO. NES JEIGU KAS MYLI MESIJĄ, GYVENA KAIP IR JIS GYVENO. DEMONŲ MOKSLAI PLINTA LIETUVOJE KAIP GRIPO VIRUSAS.

Anonimiškas rašė...

Dievas yra meile.Ir viskas is jo meiles ir per Jo meile.Bukit palaiminti kitaip manantys:-) Dievas jus myli, nors nzn.uz ka jus Jo taip bijot, Dievas yra tevas mylintis savo vaikus.AMEN.

Linas rašė...

Anonimui tik daliu padėkot. įrodėt, kad nė kiek neklystų apie Eklesijos teologiją.
I Jono 1:8 "Jei sakome, kad neturime nuodėmės, – klaidiname patys save, ir nėra mumyse tiesos".

ir


Filipiečiams 2:12 "atbaikite savo išgelbėjimą su baime ir drebėdami"...

Pagal šias Biblijos vietas - "Eklesijoje" nebėra tiesos ir jie prieštarauja Dievo žodžiui....

Martynas rašė...

Linai, ar isties buvai ten...
Vercia abejoti kai kurios "cituojamos" vietos
I. Komarov sake, kad Pauliui buvo sulauzyti pedu kaulai!!!

Anonimiškas rašė...

sori matyt ne taip issireiskiau,aisku visi supranta kaip patogu suprasti - ne nuodeme, o nuodemingumo samone ir nuodeminga prigimti. Neistraukinekit is konteksto eiluciu. Vadinasi nelabai dar zinot ka reiskia naujas kurinys Jezuje Kristuje, kai gausit toki apreiskima, tada kitaip kalbesit.Pamatykit Dievo charakteri, Jis meile ir maloningas mums:-)

Anonimiškas rašė...

Pirmame straipsnyje komentavau, kad visi mano pazistami susirgo per tuos isgydymus.
Turejo isgyti, o susirgo..., mama, tetis, net mazameciai vaikai...

Kita juokinga situacija buvo su verteju, kuris verte broli Ivana. vertejas sušuko "Dabar Dievas gydo kepenis" - į ką mano uošvė suregavo,- kasą, o ne kepenis,- rusų kalbos mokytis reikia vertėjui...
Tai va, nežinia, kam ką išgydė...:)

Linas rašė...

Nėra tokio dalyko kaip "nuodėmingumo sąmonė" - tai "cristian science", brangieji ir tiek

Mateušas Riedutis rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

I Petro 4:1 Kadangi Kristus kentėjo kūnu už mus, tai ir jūs apsiginkluokite ta pačia mintimi, – nes kas kenčia kūnu, tas pametė nuodėmę,

Linas rašė...

Mateušai, ištrink pavardes žmonių, pats, kalbėt ne apie žmones reikia

Linas rašė...

Gerai, sakykim, ne taip išgirdai, tada pažiūrėkim
I. Komarov sake, kad Pauliui buvo sulauzyti pedu kaulai!!!
Kur taip parašyta?

Anonimiškas rašė...

AŠ TAIP PAT NORĖČIAU TĄ VIETĄ RASTI DĖL TŲ PĖDŲ SULAUŽYMŲ. AR ČIA BUS EILINIS ASMENINIS APREIŠKIMAS, KUR NERANDAMAS RAŠTUOSE.

Kęstutis rašė...

Kad ir kaip būtų gaila,bet mūsų Lietuvoje tai vyksta. Taip vadinamas "Brolis Ivanas" atidirbo, susirinko tai,ką užsidirbo ir išvažiavo,nepaisant visų mūsų nesutikimo. "Stebuklų palapinė" keliavo per Lietuvos miestus nepaisant to,kokie vėjai ten buvo skelbiami. Šios bendruomenės renginiai yra reguliarūs ,o kai kurie žmonės palieka savo bažnyčias ir kraustosi į Ekklesia,nes randa ten terpę savirealizacijai - nepaisant to,kad Kristaus bažnyčiose yra viskas ,ko reikia gyvenimui ir pamaldumui.. Dėl viso to atmintyje iškyla Jeremijo pasakyti žodžiai - (Rd 3,37)" Kas gali sakyti, kad įvyksta ir tai, ko Viešpats neįsako?"
Todėl visa tai vyksta Viešpaties valia. Dėl šito su Ekklesia.lt adeptais nereikia ginčytis,jie iš tikrųjų yra Dievo darbe. Tik vienintelis dalykas yra,kurio jie nuoširdžiai nesupranta - tai kokį darbą atlieka Viešpats ir kas iš tiesų vyksta tokiose vietose.
Ir Ekklesia.lt vyksta Dievo darbas. Apie jį Viešpats kalbėjo Savo mokiniams ĮSPĖDAMAS juos,kad patys nebandytų to darbo atlikti:
(Mt 13,24-30) "Jis pateikė jiems kitą palyginimą: “Su dangaus karalyste yra kaip su žmogumi, kuris pasėjo dirvoje gerą sėklą.Žmonėms bemiegant, atėjo jo priešas, pasėjo kviečiuose raugių ir nuėjo.Kai želmuo paūgėjo ir subrandino vaisių, pasirodė ir raugės.Šeimininko tarnai atėję klausė: ‘Šeimininke, argi ne gerą sėklą pasėjai savo lauke? Iš kurgi atsirado raugių?’Jis atsakė: ‘Tai padarė priešas’. Tarnai pasiūlė: ‘Jei nori, eisime ir jas išravėsime’.Jis atsakė: ‘Ne, kad kartais, ravėdami rauges, neišrautumėte kartu su jomis ir kviečių.Palikite abejus augti iki pjūties. Pjūties metu pasakysiu pjovėjams: ‘Pirmiau išrinkite rauges ir suriškite į pėdelius sudeginti, o kviečius sukraukite į mano kluoną’ ”." (Mt 13,36-43)"Paleidęs minias, Jėzus parėjo namo. Prie Jo priėjo mokiniai ir prašė: “Išaiškink mums palyginimą apie rauges dirvoje”.Jis jiems atsakė: “Sėjantysis gerą sėklą yra Žmogaus Sūnus.Dirva-tai pasaulis. Gera sėkla-karalystės vaikai, o raugės- piktojo vaikai.Jas pasėjęs priešas-velnias. Pjūtis-pasaulio pabaiga, o pjovėjai- angelai.Taigi, kaip surenkamos ir sudeginamos ugnyje raugės, taip bus ir pasaulio pabaigoje.Žmogaus Sūnus išsiųs savo angelus, tie išrankios iš Jo karalystės visus papiktinimus bei piktadarius ir įmes juos į ugnies krosnį. Ten bus verksmas ir dantų griežimas.Tada teisieji spindės kaip saulė savo Tėvo karalystėje. Kas turi ausis klausyti-teklauso!” "
O ar pati Ekklesia.lt ir yra tas raugių pėdelis,į kurį yra surišamos iš visų Kristaus bažnyčių angelų išrautos raugės,ar iš pačios Ekklesia.lt jos dar tik bus raunamos - mums neduota šito žinoti nepaisant to,jog kaip Šeimininko tarnai matome,jog jų,raugių, ten pilna.
Palikite jas augti iki pjūties.

Rytis rašė...

Kastytis Matulionis sako, kad jei žmogus nepraktikuoja „kalbėjimo kitomis kalbomis“, tai jis tariamai neturi Šv. Dvasios.

Vadinasi manęs laukia antroji mirtis...

Anonimiškas rašė...

BAC APOLOGETAI. NELIŪDINK. DARYK KĄ NORS KOL LAIKAS.

arunas rašė...

Linai
raste daug vietu yra, kad Jezaus kunas buvo sulauzytas, o kas liecia jo kaulu sulauzytu-siulau dar karta perklausyti yrasus, ten to nera, o Viespats tau ir tai nori atleisti, jis mire uz tave.

Arunas rašė...

Vyrai, visai nusivaziavot nuo Rasto. Ar zinote kas yra Paschos Avinelis? Ar galima buvo sulauzyti zydams nors viena jo kaula valgant? Todel ir buvo Mesijui perdurtas sonas, kad isbegtu vanduo su krauju, o ne sulauzyti blauzdikauliai, kaip tai visiems buvo daroma. Musu Viespaciui nebuvo sulauzytas nei vienas kaulelis, net ir pedu, o su vinimi tik perdurtos pedos

arunas rašė...

broli bendravardi "paskaityk!!!!!!
KUNAS BUVO SULAUZYTAS, O NE KAULAI"
atsimerk, paskaityk
1 kor.11:24,
laikas pradeti rashta skaityti,

Asta Greita rašė...

juokiausi ir verkiau gaila cirko,gaila klaunų ir prajuokino komentarai .Dėkoju Dievui už nenorą eiti į jokį šou...Susitikau šiandien su krikščioniu,kuris fanatiškai dar ir dabar tiki tuo ką kalbėjo ir darė Ivanas,bet ant jo jokių pasveikimo ženklų nesimato...karti tiesa? ar melas? kam tarnaujam gindami patys nežinodami ką...pas Dievą eidamas Ivanuška neužtars nei vieno,kurie tikėdami jo darbais ,galbūt suklaidino ne vieną ir nukreipė ne tuo keliu...

Linas rašė...

Dėl sulaužumo - kaip įdomu, vienas teigė, kad Paulius buvo sulaužytas, kitas sako - šito išvis įrašuose nėra.... Aš sakiau, kad ten niekas net negirdėjot. Kauno įrašų, kur kamarovas taip švekėjo dar neįkėlė ir, manau, neįkels jau. man užtenka vien to, kad jis savo balsą lygina su Jėzaus balsu... Sarmata turėtų būti krikščionims šitaip tyčiotis iš Viešpaties. "Mano avys girdi mano balsą", ekklesija pasirodo, girdi Komarovą... ir nieko, gerai... Vadinasi juos bet kas ir bet kur gali nuvesti, nes jie nebepažįsta šeimininko balso...

Anonimiškas rašė...

geras tarnavimas Ivano,sunervino visus religinius velnius,ir jie reiskiasi dabar kaip gali...,matosi kad skaudejo religiniams velniams,labai skaudejo,oi kaip skaudejo,net inkscia...na bet tegu inkscia,po tarnavimu situ zinau nemazai isgydytu ir palaimintu zmoniu,ir uz tai dekoju Dievui Jezaus vardu

Anonimiškas rašė...

Linai problema tau liko,nes liko tarnavimas po I.Komorovo tarnavimu,nebus tau ramybes,o kazkas dziaugsis ir klestes,o tu sveikata susivarysi,nors tau dovanota sveikata

Anonimiškas rašė...

o man atrodo kad reikia atgimti is naujo

Anonimiškas rašė...

kad tau Linai reikia atgimti is naujo,ir myleti Dievo vaikus

Kęstutis rašė...

"religiniai velniai sukilo"..:-))))..kažkas užstrigo ties 90-tųjų metų sėkmės evangelijos mokytojų kliedesiais..graudu.

Linas rašė...

Dievo vaikai neniekina ir neišstato pajuokai Dievo vardo. Įdomu, kad pasauliečiai matę tuos cirkus, per minutę perkando ir tipažą ir visą veiksmą.

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

kas nori aptarti mano kukliausią asmenį, rašykite ing paštą.

Anonimiškas rašė...

38 Jonas jam tarė: „Mokytojau, mes matėme vieną tokį, kuris nevaikščioja su mumis, bet tavo vardu išvarinėja demonus. Mes jam draudėme, nes jis nepanoro eiti su mumis“. 39 Jėzus atsakė: „Nedrauskite jam! Nėra tokio, kuris mano vardu darytų stebuklus ir galėtų čia pat blogai apie mane kalbėti. 40 Kas ne prieš mus, tas už mus!

arunas rašė...

tu rasei kad ivanas sake, kad visi jo kaulai buvo sulauzyti, bet as tau siulau perklausyti yrasus, nes to nera.
o del pauliaus koju, pasidomek , kas tai per bausmes buvo, ir kokia situ bausmiu paskirtis

Linas rašė...

O kur Kauno įrašai?:)

arunas rašė...

1jn.3:6 kas pasilieka jame, tas nenusideda.
1jn.3:9 kas yra gimes is Dievo, nedaro nuodemes,nes jame laikosi Dievo sekla.
1jn.3:20 jei musu sirdis mus smerkia, dievas didesnis uz musu sirdi ir viska zino.
1jn.3:24 kas laikosi jo isakymu, pasilieka jame ir jis tame. o kad jis mumyse pasilieka, zinome is dvasios, kuria jis mums dave.

arunas rašė...

jei Jezus tavyja, tai ar jis vaiksto sita zeme ar ne?
paulius sako, nebe as gyvenu, o gyvena manyje Kristus "gal;2:20"

Anonimiškas rašė...

na ir siauras tas tavo kiemelis,neiseina paprastai net klausimu uzduoti ,istrini ir viskas,tai ka cia raso tik todel kad myli tave,ir nori kad atsipeiketum brangus Lineli,Dievo numyletas,priimk geriau meile ir buk laisvas,bendrauk draugiskai su atgimusiais is naujo,tu labai reikalingas prabudime,tiesa pasakius dirbai darba per siuos susirinkimus,bet ne Dievo slovei.Esi laukiamas darbe Dievo slovei.Jezus atleido visus tavo issisokimus,Jis nepyksta ant taves,juk Jis sumokejo visa kaina uz tave,ir tu Jam brangus

Anonimiškas rašė...

Ech, na gi kam tas pavydas. . . Juk zmones mato kur yra kalbama tiesa, kur yra gyvybe is kur isties Kristaus mokymas, kas is to kad cia vienas internete skleidi savo pykti, juk matai kad turi vos pora pritarianciu.Man tai sita smelio deze labai primena kaip fariziejai smeize Kristu. . ir susimastau, jei ateitu Kristus ir gydytu ligonius juk ir Jam turetumete priekaistu?

Linas rašė...

Neke, neatgailausiu, nelaukit, juk atgailos, kaip moko Eklesija, jau ir nebėra
Arūnas pacitavo
1jn.3:6 kas pasilieka jame, tas nenusideda.
1jn.3:9 kas yra gimes is Dievo, nedaro nuodemes,nes jame laikosi Dievo sekla.
1jn.3:20 jei musu sirdis mus smerkia, dievas didesnis uz musu sirdi ir viska zino.

Tai va, širdis manys nesmerkia, aš jau nebenusidedu ir baikit čia man vis priekaištaut - pagal naujausią teologiją esu teisus, šventas, sveikas, klestintis ir aplamai - pats Jėzus vaikštantis žeme... Neatgailausiu, nesulauksit

Anonimiškas rašė...

Oho. . .

Kęstutis rašė...

Linai,tave Ekklesijon verbuoja:).
Nieko naujo po saule - tai ta pati, jėzuitiška, kompromisų taktika, kilusi iš jų kazuistinės moralės neprincipingumo ir laabai deranti su Ekklesia vykdomu krikščioniškų vertybių supasaulietinimu arba,gal tiksliau būtų galima pasakyt - pasaulio vertybių sukrikščioninimu. Žodžiu - ta pati katalikybė,tik išversta labai jau įdomiai..

Anonimiškas rašė...

LINAI TAU TURBŪT GAL JAU AIŠKĖJA KODĖL IŠGIRDUS ŽODĮ KRIKŠČIONIS, MAN NORISI VERKTI. NA BEVEIK VERKTI. PAGALIAU IR KĘSTUTIS PATVIRTINO- IR AMEN. TAIII IŠVERSTAAA KATALIKYBĖĖĖĖĖ. MUTAVUSI PER ŠIMTMEČIUS KATALIKYBĖ. ARBA KATALIKAI NEGALI SAVE VADINTI KRIKŠČIONIMIS.

Linas rašė...

Kur jau ty many tokį inkištų ir kų su manim tokiu darytų?:) Jo, Armandai, geras žodis, jį išgirdęs jau ir aš įsitempiu, ypač jei būna priedas "gyvas"...

Anonimiškas rašė...

Na kraupu cia darosi. . .nusisnekejimai per nusisnekejimus. tiek padriku teiginiu ir nei vieno argumento, gaila jusu zmones. Siaubinga kaip velnias apgauna protus, o kur tada Jezus? kuo tikite? Juk Jis tai meile, o cia kurioje vietoje meile? Religija tokia baisi, briskit greiciau is to melo . Su Jezumi geriau nei su pykciu, pavydu, melu ir smeizimu. O kam tada rasote straipsnius jei komentarus nepatikusius istrinate? ir i zmoniu klausimus atsakyti negalite. .O skundziates kad zmones pabega, net ir like keli pabegs kai visus straipsnius perskaitys jusu (baznycios vyresniojo) rasytus. Baisu. Bet is kitos puses, dziugu juk ateina prabudimas! Dziaukimes! Gyvybe kvepia! o sukileliu kaip ir Jezaus laikais visad bus. Jezus gyvas dabar i cia! Jam priklauso slove!

Kęstutis rašė...

Armandai,tai katalikai kurie tikrai yra katalikai,visame kame sutinkantys su visomis katalikybės dogmomis ir nėra krikščionys. Jie gali būti,gali egzistuoti,gali kurti organizacijas,nes Dievas dėl Savų priežasčių tai leidžia ,ir ne mums jiems drausti ką nors. Katalikybė - tai savarankiška religija,kuri,kaip ir islamas,remiasi Biblija tam tikrais atvejais,bet nei katalikybė,nei islamas nėra krikščionybė savo esmėje ir nėra krikščionybė jokioje tos esmės pasireiškimo formoje . O kad katalikybė turi tam tikrų panašumų su krikščionybe - tai ir rauges nuo kviečių būtent dėl išorinio panašumo sunku atskirti. Viską apsprendžia ne panašumas,o prigimtis - raugė nebrandina grūdų,ji turi savo vaisius,kurie,beje,yra nuodingi. Bet tai nereiškia,kad krikščionybės aplamai nėra. Ji yra ir katalikybės (nors ir Ekklesia.lt formoje) egzistavimas niekaip nepateisina savivaliavimo ir nusivylimas krikščionybe tau yra daugiau kaltinimas, nei pasiteisinimas.

Anonimiškas rašė...

Bijot gyvu krikscioniu, tai kodel? Jum patinka negyvi? Nebijokit ir neisitempkit, siulau atsipalaiduoti ir pamilti Kristu. O tada ir patys busit gyvi.:)

Anonimiškas rašė...

katalikybe-toli grazu ne krikscionybe. Nepainiokit Kristaus baznycios su pragaru.

Linas rašė...

Tokie "prabudimai" geriausiai apibūdinami Vaižganto pasakymu apie literatūrines sroves:"Pasišlapina po savim ir rėkia - srovė, srovė"... Nebuvo ten jokių 100 procentinių išgydymų, duok Dievę, kad iš apsilankiusių ką nors patyrė bent 1 proc. bet ir tų liudijimų nesigirdi. Melas eina neraudonuodamas.

Linas rašė...

Meilė sako tiesą, o ne pateisina sukčiavimą.

Anonimiškas rašė...

TOKIE GYVIEJI KABUTĖSE, JIE NET BIJO KAŽKOKĮ VARDĄ UŽRAŠYTI KOMENTARUOSE. TIPO NIEKO NEKEIČIA. BET TAI DAUG KĄ PASAKO.

Anonimiškas rašė...

O is kur tu taip drasiai teigi? juk tu ten nebuvai, nezinai, nematei. Sedi savo kaime uzkietejes, neturi ka veikti ir krapstaisi po kitu gyvenimus. Zemas lygis, tai tiek. O ir tavo palyginimai parodo tavo lygi. Jei sakai kad cia ne prabudimas, tai ko pyksti ir pavydi kam tuos straipsnius rasai. Ai bobiski plepalai cia vyksta. . . visai neidomu tiesiog parodai viesai kame sedi, sekmes linkiu tau proto nusvytimo.

Anonimiškas rašė...

Linai, pas tave puslapyje pirmauja Ekklesia.lt, kaip faina, puiki reklama, aciu tau!:)

Anonimiškas rašė...

CIA skamba kaip prakeikimas

Asta Greita rašė...

Šiandien kalbėjau su drauge,kuri lanko Ekklesia.lt Kaune.Tai tikrai ne eilinė narė...ji serga,turi invalidumą.deja,nepagijo...
Sutinku su Armando,Lino ir Kęstučio nuomone.Ekklesija tai turinti daug parako bendruomenė,tik kryptis kažin ar teisinga...kad betaikydami į priešą neišpyškintumėte Dievo langų...

Anonimiškas rašė...

suprantama Pauliaus mintis negalejau kalbeti kaip su dvasiniais zmonemis,bet kaip su kudikiais Kristuje.kudikis gyvena tik tuo ka jaucia,mato ,ragauja,girdi ir uzuodzia.kai kurie komentatoriai toliau situ 5 kuno pojuciu ir nenuejo,nors laikas buvo jau senai suagti.o dar keisciau kad jie nori Kristu laikyti savo penkiu pojuciu lygyje,ir visi kiti yra visokie erezininkai kurie iseina is 5 pojuciu zonos,vadovaudamiesi Dievo Zodziu.vaikinai ir merginos tikekite Dievo Zodziu ir taip paslovinsite Kristu priimdami is Jo Neregimojo i regima sfera,kurioje zmones mato akimis ir atiduoda slove Dievui tikedami Juo sirdimis.

arunas rašė...

visa biblija, vien stebuklai...
Jezus greitai grys.
geriau eikit i gatves, laika sutaupysit, o dabar tik kabinejates prie tu, kurie bent kazka daro.
jai turit kokiu nors minciu, tai pasidalinkit, tikrai pamastysim.
gal ir kartu kokia evangelizacija padarysim.

Anonimiškas rašė...

tai pagrindinis isakymas, skelbti, ka Kristus padare...

Linas rašė...

Ivanas i Eklesija į gatves nėjo, taikė į kitas bažnyčias, šaunuoliai:) O jei su tokiom nesąmonėm da į gatves gydyt lįsit, tai bus didelė gėda ir žala evangelijai. Tokie fintai skirti paskiepyti žmones, kad jie nepriimtų Žodžio niekada.

judas rašė...

betiksles diskusijos,nenesancios jokios naudos.Kiekvienas i savo vartus musa,ir pagal savo supratimo taisykles.Rodykit teisinga kelia,parodykit ji zmonems ir pasidalinkit patys kaip juo einate,jeigu eiate.Kitu bedas isreklamuoti viesai gali kiekvienas,bet ne kiekvienas gali parodyti kaip reikia daryti teisingai.

Linas rašė...

Efeziečiams 5:11 Ir neprisidėkite prie nevaisingų tamsos darbų, o verčiau atskleiskite juos.

Anonimiškas rašė...

Tavo protas uztemes, nesupranti ka kalbi.. Tiesiog matosi kad liudna tau, demesio truksta o tersdamas, niekindamas ir smeisdamas Ekklesios varda tiesiog ieskai demesio ir zinai kad kalbedamas apie sia baznycia demesio sulauksi. Na ir sulauki, bet juk jau geriau sedet ir negaut demesio nei tersti Kristaus baznycia, gaila taves. Gal atsipeikesi bet matai baznycia dziaugiasi, laiminga tik tau paciam tos kalbos tersia gyvenima, bet renkiesi tu. Nors tikrai nuosirdziai gaila taves, Linai. Nesupranti, jog bjauriesi butent tuo koks Jezus yra. . .

Anonimiškas rašė...

Biblija ismokit skaityti, tai ne burtininkavimas kai istrauki viena eilute is konteksto ir bandai irodyti SAVO tiesa. . . apsurdas. Irodyk, kad tai nevaisingi darbai. As bent jau matau tiek vaisiu, pats juk nedalyvauji ir nematai, taigi nezinant sakyti kvaila.

Linas rašė...

Taigi yra liudijimai, kad nepasveiko 100 proc. net iš pačios eklesijos:) Patys paliudijat, kad pritariat melui - oi koks stebuklų troškulys. Žmogus dėsto, kad kas girdi mano balsą - tas pats kas girdėtų Jėzaus balsą, o minia sėdi išsižiojus... A tai čia šviesa ir džiaugsmas?:) Neabejoju, kad vaisiai ir rezultatai jau kas matosi, tas matosi, bet pagrindiniai - dar tik pakeliui...

Linas rašė...

Beje, jei taip prašotės, atliksiu nuoseklius 1 Ivano pamokslo analizus ir paskelbsiu, bus dar daugiau džiaugsmo ir šlovės:)

Kęstutis rašė...

užplumpys tave,Linai,ekklesia'stai kas "gailesčiu",kas grasinimais:))). O jei kalbėti Švenojo Rašto eilutėmis,tai ir aš norėčiau vieną prisiminti:
(Pat 17,19)" Kas mėgsta ginčus, myli nuodėmę, kas stato aukštus vartus, ieško pražūties. "
Lai stato Ekklesia.lt savo aukštus vartus ,ana diena viską atskleis..o ir jų pomėgio ginčytis neverta čia tenkinti. Tesižino.

Anonimiškas rašė...

BET AŠ NORĖČIAU TADA IŠ RAŠTO IRGI PRIDĖTI- 11. Продолжающий творить беззаконие, пусть творит его и дальше; нечистый пусть и дальше оскверняется. Праведный пусть и дальше творит праведные дела, а святой пусть ещё освящается".
TAI PASKUTINIAI PALIEPIMAI PRIEŠ SUGRYŠTANT MESIJUI. TODĖL KIEKVIENAS DIRBKIM SAVO DARBUS

arunas rašė...

kestuti, gera rasto eilute, ekklesia.lt kaska daro, o jus kabinejates.
bet turbut ir sita mano komentara istrinsit kaip ir tuos du siandien. vyrai, einam evangelijos skelbti, ko cia nesamonem uzsiiminejat, tai Jezaus Kristaus pagrindinis isakimas mums

Linas rašė...

Nieko, už 1 muštą 10 nemuštų duoda:) Arūnai, gal tu iš mobiliako rašai, nedaeina?

Anonimiškas rašė...

GREITAI VIETOJ POSAKIO "TAU Į ROKIŠKĮ ARBA ŠVĖKŠNĄ" BUS POSAKIS "TAU Į EKLESIA" REIKIA.

Unknown rašė...

Čia rašo toksai Deimantas iš youtubėje esančio EVANGELISTŲ KANALO, tai galiu tik patvirtinti, kad Ekklesia.lt yra absouliutus klaidžiamokslis. Pats ten buvau ir viską žinau. Jų doktrina - demonų mokymai. Aš pats apakęs,kaip žmonės tiki tuo, kas regima.Kiek kalbėjau su žmonėm, visi sakė, koks geras tarnavimas, tačiau tie žmonės taip ir liko sergantys. Bet daug kas tiki tais "stebuklais" , tai kas tada bus kai ugnį nuleis iš Dangaus antikristas,jei žmonės tokiais niekais jau šiandien seka. Ekklesia moko, kad žmogus gali daryt,ką nori, absoliučiai,ką nori:šokinėt ant biblijos,keikt Dievą,persekiot,žudyt,vogt, ir Dievas vistiek labai labai myli visus. Tai yra melas.Ekklesia lygiuojasi į pasaulinio dydžio kobras, benny h., joel osteen ir panašius, kurie yra klaidžiamoksliai ir moko kaip surinkinėti litus iš žmonių.Man labai gaila, kad tokios bažnyčios (klaidžiamoksiai) egzistuoja.Mano šventos kojos daugiau ten nebus.

Kęstutis rašė...

EVANGELISTU KANALAS..mamma mia,ko tik nėra ant šio margo svieto..netoli nuo Ekklesia.lt nuėjai..

Anonimiškas rašė...

Bergzdzias reikalas su jumis tvirtinat SAVO "tiesas" ir viskas. . o ir i klausimus neatsakote, nukreipinejat tema. . nieko gero cia nebus matau kad jum net neidomu ka jums siulo kiti, esat uzsispyre. Biblija sugebate issukti kaip tik jum reikia. . na jums linkiu pamilti Jezu ir Jo vaikus ir suminksteti, atsigresti i sviesa.

Linas rašė...

7 Psalmė paleidžia "V drebezgy" naująją Eklesijos teologiją

11 Dievas – teisingas teisėjas, Dievas kasdien rūstinasi ant nedorėlių.
12 Neatgailaujančiam Jis kardą galanda, įtempia lanką, taiko;
13 Jis paruošė jam mirties įrankius, nukreipė į jį ugnines strėles.
14 Jis pradėjo neteisybę, pastojo piktais sumanymais, pagimdė melą.

Atsibuskite, ieškantys prabudimo:).

Anonimiškas rašė...

Patarlės 15:8 Nedorėlio auka – pasibjaurėjimas Viešpačiui, bet teisiųjų maldos Jam patinka.

Patarlės 15:9 Nedorėlio kelias – pasibjaurėjimas Viešpačiui, bet Jis myli tuos, kurie siekia teisumo.

arunas rašė...

kodel tu, linai, armandai, kestuti, neinat skelbti evangelijos???

Anonimiškas rašė...

ARŪNAI AŠ SKELBIU EVANGELIJĄ VOKIETIJOJE IR ŠVEICARIJOJE. GRYŽAU TK APLANKYTI TĖVUS. TODĖL JEI NEPAŽYSTI MANĘS, NERAŠYK MELO. AR MELUOTI GALIMA? AR MAN RAŠYTI AI TU IŠ EKLESIJOS, TAU ATLEIDŽIAMA

Kęstutis rašė...

Pons Arūnai,kaip suprantu klausi,kodėl nieks neatsako į tamstos pakvietimus "eiti"? Už kitus atsakyti negaliu,bet kas dėl manęs,tai matydamas,jog kad tai kas jūsuose vadinama "evangelija" iš tikrųjų yra erezijų kratinys..su tamstos propaguojama zelotų kompanija ne tik kad "skelbti",bet ir "neskelbti" nedrįsčiau eiti. Atleiskite,mes negalime palikti tarnystės Viešpaties Evangelijoje ir sekti "eiti" su ekstrasensus garbinančia religingų bedievių grupe tik tam,kad būtų patenkintos tos grupės ambicijos VADINTIS Kristaus bažnyčia. Apie tai,kad Ekklesia.lt galėtų būti Kristaus bažnyčia - net nešneku,mano akimis tai nebeįmanoma..nors..Dievui viskas įmanoma..gal kada jis ir pasigailės šito sambūrio žmonių ir įskiepys juos į Savo kūną - Kristaus Bažnyčią. O kol kas,gerbiamieji..kaip rusai pasakytų - jūs "сами себе на уме", Evangelija jūsuose net nevepia.

Anonimiškas rašė...

na kas tu toks Kestuti?is kur tu?

Olgerdas rašė...

as tai palauksiu, kol bus 99 komentarai- kad 100-aji ikalt... 100 visgi tai grazu :)

Linas rašė...

Oką tujei manai, išminčiau Olgerdai, 100-ąjį paliksma spec tau:) O dėl kitko, tai nesvarbu, kur žmogus yra, svarbu,m kaip jis priima tiesą ir ar ją atpažįsta iš viso.

judas rašė...

Linas Bitvinskas ima rasto vietas tam,kad tik pateisinti savo veikla.
na yra tokia rasto vieta kaip Efeziečiams 5:11 Ir neprisidėkite prie nevaisingų tamsos darbų, o verčiau atskleiskite juos.
bet kas parasyta auksciau yra taip pat svarbu:1 Taigi būkite Dievo sekėjai, kaip mylimi vaikai.Ar esi Dievo sekejas?

2 ir gyvenkite mylėdami, kaip ir Kristus pamilo mus ir atidavė už mus save kaip atnašą ir kvapią auką Dievui
Ar gyveni myledamas kitus?

8 Juk kadaise buvote tamsa, o dabar esate šviesa Viešpatyje. Elkitės kaip šviesos vaikai
Ar elgiesi kaip sviesos vaikas?

na,vnz,ispildyti reikia pirma sias eilutes ,o tada tik visa kita.

balsas rašė...

DIDIS VIEŠPATS! Visi, kas mylit Viešpatį, aš myliu Jus! Didis Viešpats, geras, visagalis! Teisus Viešpats, parodęs Savo teisingumą Jėzuje! Visi žinome (tiksliau nežinome) ką mes Jam kainavome! Galit kažkiek įsivaizduoti kiek brangūs Jam esame kiekvienas iš mūsų! Visi, kas sudėjote VISAS savo viltis į Jėzų- ramybė jums- mano šeima:)! Myliu jus. Ramybė jums. Jėzus vis dar- Viešpats, ramybė jums:). Mes pašaukti išnykti, ištirpti Viešpatyje, Jo meilėje- nėra didesnio pašaukimo. Šaukiu visus, kas turi gyvą širdį, kad gyventi ir akis, kad matyti- žiūrėkime tik į Jėzų! Tegul Viešpats nušviečia kiekvieno gyvą širdį Savo šviesa, kad pamatytume Jo galybę didybę ir Kam mes priklausome, Kam yra sukurta viskas kas gyva, kas valdo visatą, Kieno rankose ne tik mūsų gyvybė, bet kiekvienas mūsų žingsnis ir peržiūrėkime KIEKVIENAS atidžiai Jo šviesoje motyvus, kurie mus veda. Ar mes pasidavę įrankiai Visagalio, ar meilė Jam mums teikia jėgų gyventi? Ar tokia meilė artimui, kokią Jis myli Savo Sūnų verčia mus perduoti žodžius iš pačios Dievo širdies (kas kalba- kalbėk kaip Dievo žodžius)? Ar mes priėmėm vienas kitą kaip mus Kristus priėmė ir nuo tos šviesos, kuri mumyse bėga bet kokia tamsa apgaubusi mūsų artimą, brangiausią brolį? Nepergyvenk dėl tamsos, pakilk ir šviesk! Tegul liejasi kritika... ar netgi purvas- Jis pažemintas, sugėdintas nebus ir Jo darbas, kurį Jis pradėjo- įvyks, o mums pagerbimo tikrai nereikia, pildykim Jo valią, džiaukimės Jo meile, artumu- niekas nuo Jo neatskirs:))) Jei Jis liepė palikti rūpestį dėl valgio bei rūbų, tai kaip tu gali rūpintis ir pergyventi dėl to kas pavesta Šventajai Dvasiai atlikti šioje žemėje- tiesiog pasilik Jame ir nepergyvenk :)) Būkime peršviečiami- visos klaidos ir bet kokia dėmė te būna kaip svetimkūnis šalia spindinčio Dievo dovanoto apdaro ir šventosios Dvasios šviesoje nukreipkim žvilgsnius į JĮ! Į JĮ!!! Mes pripažįstame klaidas ir nebijom atvirai jų įvardinti, nebijome suklysti, nebijome apsijuokti, nebijome būti paniekinti- nieko nebijome, nes priklausome Tam, Kas mus nupirko ir niekad nepaleis iš savo rankų, o mes nenustosim pasitikėti ir mylėti Jį. Jis mus sutaikė dar kai buvome priešais, tai ir užbaigs pradėtą darbą mumyse, niekas mūsų nepavogs iš Jo. Kas mano žinąs kažką, tas nieko dar nežino kaip turėtų žinoti, bet kas myli Dievą, tam duotas pažinimas iš Jo. Mylėkim Jį, mylėkim artimą ir Jo Dvasia įves mus į Jo amžiną Karalystę. Kaip trokštu regėti Jo bažnyčią, kurioje Jis yra mylimas ir aukštinamas visada ir niekas nesako- pažink Viešpatį, nes visi nuo mažo ligi seno pažįsta Jį, žino Jo širdį, nes prie jos praleidžia pačias laimingiausiais savo gyvenimo valandas!!!! Kur kalavijai perkalti į įrankius Dievo derliui rinkti, kur kabo meilės vėliava Šventosios Dvasios plevenama. Kai trokštu regėti Bažnyčią! Broliai! Nėra nesuklydusio, nėra švento, nėra teisaus, nėra mylinčio tiesą, nėra ieškančio Dievo- nėra. Tik Jame pasiliekant mes gyvi! Nenukreipkime savo žvilgsnio nuo Jo- tai- mirtis. Pasitikėkim tik Juo visu savo gyvenimu, matykime Jį savyje, savo brolyje, kritusioje sieloje, užmirštoje, paniekintoje ar pagarbintoje. Tegul Viešpats atveria mūsų širdies akis matyti Jo šlovę supančią mus, pakelia mus iš vaikystės vystyklų... Te įsižiebia tikėjimas ir Jo vaikai nebūna netikintys, bet- tikintys, regintys. Bet koks nepažinimas, vaikiškumas, kūniškumas, žmogaus ar bendruomenės aukštinimas ( aš Pauliaus, aš Petro...) išgaruos kaip rasa nuo žolės saulei pakilus. TIK NEPALEISKIME VIEŠPATIES, KAD JIS VIENINTELIS BŪTŲ AUKŠTINAMAS MŪSŲ ŠIRDYSE ir nepergyvenkime dėl visko likusio, įsileiskime Jo meilę į širdis ir tegul Jis daro stebuklus mumyse ir aplinkui- Jam laisvos rankos kai mes pasitikime:) Ramybė jums, ramybė Jo namams, mano šeima brangiausia, myliu jus, nenusigręžkite nuo jo meilės ir Jis apkabins jus visus kartu Savo šventumu:) Net ilgu užbaigti, atsisveikinti... Dieve, parodyk mums Save- mes pasiklydę!..

Linas rašė...

O Judai, tavo meila man da sustiprėjo, točnai išpildai viskū pagal raidy:)
O dėl to ilgo komentaro, tai ką ekleziastai gali pliurpt apie artimo meilę, jeigu jie arba pabėgę arba išdavę savo bendruomenes,kai susilietė su ta "meilės" dvasia, ir kitus ragina taip pat pult į paleistuvystę. Čia tokia "permatoma" laimė kažkelintoje santuokoje, metus žmoną ir vaikus, kaip per televiziją rodo?

judas rašė...

Nieko pagal raide nedarau,nes raide uzmusa :)Siulau ir paciam taip elgtis ir neuzsiiminek detektyvizmu,nes niekas pacio tokiam tikslui nepasauke,o pats save igaliojai imtis sios veiklos.

S.O.S. rašė...

O jei pakliuvai į bendruomenę, tai sunku ištrūkti? Ar ten manipuliuojama nariais? Būsi išdavyste, neištikimybe, pardavusiu Dievą kaltinamas? Nu tada kuo greičiau bėk iš tokios bendrystės!!!

einu prasmingai laiką leist rašė...

:DD nei verkt,nei juoktis. kas varo - varykit, nuo to nei I.Komarovui, nei Ekklesijai nei šilta nei šalta, o jums žiūriu smagu ir užsiėmimas įdomus. Viešpats darys savo galingus darbus (JAU DARO!) šiaip ar taip, tai protingiausia visiems būtų liaudiškai tariant užsikišt ir eit Jo Žodžio nagrinėt, su Juo pabendraut, susipažint su Jo charakteriu ir Tiesa(kad po to netektų tokiuose va mėšlynuose bandyt jos ieškot), grožėtis Juo ir tapt panašiems į Jį ne tik dvasia, bet ir siela, kuri čia žiūriu labai smarkiai reiškiasi. juokinga rimtai, tiek prikalbėta, prirašyta o naudos iš to - JOKIOS:)

Linas rašė...

"nuo to nei I.Komarovui, nei Ekklesijai nei šilta nei šalta, o jums žiūriu smagu ir užsiėmimas įdomus. Viešpats darys savo galingus darbus (JAU DARO!)...
Nu tikrai daro, šiandien sužinojau, kad vieną po gydymo seansų išgabeno 100 proc išgydytą į atitinkamą sanatoriją. Kiek dar bus šitos bachanalijos aukų? Čia jau tikrai nei tam nei anam nei šilta nei šalta, atsakingų nebus...

Anonimiškas rašė...

ČIA TIK PRADŽIA LINAI. KOKIOJ DVASIOJ ATKREIPK DĖMESĮ KOMENTAVO PRASMINGAS LAIKO LEISTUVAS. DAR GALĖJO DADĖT- UŽSISMAUKYKIT OŽIAI. MAN TA "DVASELĖ" PAŽYSTAMA. OI GREITAI LIETUVĖLĖJ KATAKLIZMAI PRASIDĖS

Linas rašė...

Nu ne viskas dar beviltiška, Armandai, vakar pirmas žmogus iš Eklesijos pripažino, kad nebuvo ten jokių išgydymų, o tik fikcija, nes nei pats, nei jo atvesti žmonės nė vienas nepagijo.

Anonimiškas rašė...

GALVOJU GAL TIKRAI VISAGALIS NORI PAPRASČIAUSIAI LAIKUI EINANT, ATSKLEISTI TIKRAJĮ LYDERIO NESUGEBĖJIMĄ SUPRASTI RAŠTUS. PAŠAUKTŲ YRA DAUG. TAIGI LAUKSIME RYTOJAUS. GEROS DIENOS VISIEMS FN SKAITYTOJAMS

Linas rašė...

Paskutinis dalykas - paklausus Ekklesijos žmonių, kaip yra, kad per žadėtą 100 procentų išgydymą(o paskui ir tvirtinimą, kad išgijo 100 proc.) beveik niekas neišgijo, o kai kurie net susirgo, išgirdau tokį atsakymą:"Mes neatsakingi, jei išgydymas neįvyksta - atsakomybė ne mums, o... Dievui ir žmogui. Mūsų reikalas pasakyti, o visa kita - to žmogaus priėmimo reikalas".
Manau, komentarų nebereikia...

Kęstutis rašė...

Paskutinis dalykas,kurį galima apie šitą šou pasakyti yra paskutinėje Biblijos knygoje - Apreiškime apaštalui Jonui - pasakytas:

(Apr 22,11-15) "Neteisusis toliau tesielgia neteisiai, kas susitepęs, ir toliau tebūna susitepęs, teisusis toliau tevykdo teisumą, ir šventasis dar tepašventėja”.“Štai Aš veikiai ateinu, ir mano atlygis su manimi, kad kiekvienam atlyginčiau pagal jo darbus. Aš esu Alfa ir Omega, Pradžia ir Pabaiga, Pirmasis ir Paskutinysis”. “Palaiminti, kurie vykdo Jo įsakymus, kad įgytų teisę į gyvenimo medį ir galėtų įžengti pro vartus į miestą. O lauke lieka šunys, burtininkai, ištvirkėliai, žudikai, stabmeldžiai ir visi, kurie mėgsta melą ir jį daro”.".

Čia galima pasakyti AMEN ir pamiršti visą istoriją su šiuo "daktaru" ir tuščiais pažadais save pačius apgavusiais "ekklesininkais". Tesižino.

Anonimiškas rašė...

TAIP IR AMEN. LAUKIME KITŲ UŽUSIENIO SVEČIŲ. ORAMS ATŠILUS SUGRYŠTA IR VARNĖNAI

"einu prasmingai leisti laiko" su meile rašė...

baisu... jus taip pykstat, nekenciat ar pavydit, as nezinau, kad nebejauciat ka ir kaip sakot.. tikrai baisu, tiesiog jauciasi pyktis,sarkazmas, kritika visuose jusu zodziuose. nieko net panasaus, Armandai, neturejau galvoje.. man tiesiog baisu, sokas perskaicius jusu atsakymus.. i galva niekada neatejo kad gali buti toks bendravimas tarp tikinciuju, na ir kas kad skirtingai mastanciu. bet va pasirodo klydau... man realiai baisu ir labai gaila. pries jus neturiu jokio priesiskumo. visiskai. net priesus savo reikia myleti, o mums iki priesu labai toli - mes turetumem su meile elgtis kaip broliai ir seserys Kristuje, nes tokie (patinka jums ar ne) ir esame. o Meile uzdengia gausybe nuodemiu, netobulumu, trukumu. Palaimintos Jums dienos

Anonimiškas rašė...

PALAIMINTOS IR JUMS. AŠ JUMS NEI BROLIS NEI SESUO.

Linas rašė...

Ir aš - ne sesuo

Anonimiškas rašė...

CIRKAS IŠVAŽIAVO, O KLIENTŪRA LIKO LABAI NEPATENKINTA KAS BILIETUKU NEPIRKO

Anonimiškas rašė...

as uz tai sesuo. sakydama "mes" turejau omenyje visa Kristaus kuna.

Anonimiškas rašė...

VARDUS TURI BROLIAI IR SESERYS MESIJO KŪNE, O TU GAL ŠIAIP "PRASKRENDANTI DVASELĖ"

Anonimiškas rašė...

SORRY. NE TAIP UŽRAŠIAU. JO NUOTAKOJE- TIKSLIAU BŪTŲ

Olgerdas rašė...

Armandai, ziuriu turiu iproti pats su savim sneket, privarei komentu, nespejau 100- aji ivaryt, bet gerai bus ir 101- asis, irgi neblogas skaicius :) Dabar lauksiu 199- ojo, kad vel pabandyt laime... :)

Linas rašė...

Olgerdai, kaip tu pramazinai:))) O kas liečia Eklesija, tai jie tikrai ne seserys:) Skaldytojai ir ardytojai, jų reikia saugotis - ateina suokdami apie meilę ir brolybę, o atneša suskaldymus. Tokiais metodais žinau veikiančius tik branhamistus ir vočmanistus, gal ten jie brolybės ir tegu pasiieško.

Anonimiškas rašė...

SUSIRAŠINĖT OLGERDAI, SUSIRAŠINĖT

judas rašė...

O ka tu atnesi Linai Bitvinskai?Savo subjektyvia nuomone apie kitus?Vienybe ar susiskaldymus?

Zita rašė...

Ir vėl, paskaičiau komentarų ir vėl randu, kad meilė uždengia daugybę nuodėmių. Šito žodžio šiuolaikinis vartojimas net per gerklę einą nuo aitrumo, nes atmiežtas nuosavu teisumu. O po to dar laimina, tuo aiškiai parodydami, kad esi jų priešas, kurį tie teisieji laimina. Pykina jau nuo viso to.
Žinote ką pasakysiu, parodykite man savo nuodėmes ir aš jas dengsiu meile. O jai esate be nuodėmės tai kalbėkitės kaip vyrai su vyrais ir moteriškės nesikiškite.

Linas rašė...

Kai tik Aklezija.lt parodys, kur ji atnešė vienybę, Judai, iš karto tau atsakysiu:)

judas rašė...

Kestuti,kieno ikveptas darbuojiesi?:)Manai,kad esi geras zinovas,kuris gali nustatineti kazkieno tai paklydimus ar manaisi esas geras gydytojas,kuris gali teisingai israsyti gydyma?
Pas tave juk viskas susisteminta,vadovaujiesi tik savo logika,kurios deka sumodeliuoji savo komentarus iterpdamas i juos Rasto vietas,o ne atvirksciai.Supranti,ka noriu pasakyti?
Juk tau neatejo pirma Dievo zodis ir tau netapo aiski situacija,bet elgiesi kaip ir dauguma siandiena-isgirsta,pamato ir savarankiskai taiko Rasto vietas,isgirstai,matytai situacijai.Tai jau religija,kurios vienas is tikslu -persekioti kitaip mastancius,kitaip tarnaujancius,kitaip dalinancius Dievo zodi.

Is Apr 22,11-15,kuriai kategorijai priklausai,Kestuti?

judas rašė...

TU neziurek i Eklesia,nes kai ziuri i ja,tampi ir panasus,tik elgiesi kitaip,bet itogas tas pats :)

Kęstutis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Kęstutis rašė...

Pone judai, tamstos pateikta schema "kažkas vyksta - matau,girdžiu - mastau,klausiu Viešpaties - suprantu,Dievo Žodyje randu - pasakau" iš tikrųjų ir yra teisinga. Jeigu savęs aukštinime pasiklydę įsivaizduojate,jog jūsų mokymo ištirti niekas neturi teisės - stipriai klystate. (1 Tes 5,21)" Visa ištirkite ir to, kas gera, laikykitės!" Va ir tiriame - PAGAL DIEVO ŽODĮ. Ir randu,kad Ekklesia.lt - tai baisi krikščionybės falsifikacija ir šventų Viešpačiui dalykų profanacija. Patinka jums tai,nepatinka - čia jau pono judo valia kaip primti tai,kas sakoma.

judas rašė...

Kestuti velgi imi Rasto vieta tam,kad tik pateisinti tai ka darai :).Cia yra savivaliavimas kylantis is subjektyvizmo gelmiu :).Stebiuosiu paciu,kad taip greit klijuojate kitiems 'saves issaukstinimo','paklydimo'ir pan. etiketes.Is kur tokia sparta?Ar taip sistemiskai klijuodamas kitiems neigiamas etiketes isliekate ramybeje,Viespaties artume,JO meileje?:)
Na o 1 Tes 5,21 sakoma,kad visa istirkite IR KAS GERA,LAIKYKITES!Nepasakyta,O KAS BLOGA-VISA SKELBKITE,APIE TAI RASYKITE :)
Matai,kai Rasto vieta paverti savo naudai?Man tai nepatinka.:)

Linas rašė...

Judai, tu čia gal atsibusk, nėr ant Lietuvos vienybės ir brolybės, o kur ateina aklezija, ten prasideda susiskaldymai. Todėl kitiems patariu saugotis šitų žmonių ir jų keistenybių.
Sakykim, kaip pateisinti, kai prisiklausę 100 proc. gydančių ivanų po seansų liepia vėžininkei išmesti vaistus, nes vaistai ir gydytojai - šėtono tarnai? Kai paklausiau, kas atsakys už susirgusius, atsakymas buvo vienas - mes neatsakingi... Nu nieko sau sabakos... Ir apie tai siūlote tylėti????

judas rašė...

Netgi girdeti Viespati siandiena isigudrinama savo naudai,savaip.

judas rašė...

Nera vienybes ir brolybes,nes visi gi dabar uzsieme kitu klaidomis :)

judas rašė...

dar vienas toks momentas is tokio pasakymo: "Va ir tiriame - PAGAL DIEVO ŽODĮ."

Tiriame tai tiriame,bet cia svarbiau yra ne pats Zodis,bet pats zmogus,kuri tiria pagal zodi.Jei zmogus linkes viska kritikuoti,mastyti kritiskai,tai ir visa tirdamas pagal Zodi ,jis taikys Ji sutinkamai su savo kritiska mastysena.

Kęstutis rašė...

Pastebėjau dar ir štai ką po Saule - kuo didesnis "apaštalis" vaidina krikščionybę,tuo didesne neklystamumo aureole save apgaubia ir bet kurį juo suabejoti drįsusį čia pat Dievo bausmėm gąsdina. Tokio negalima nei kritiškai vertinti ir net lyginti su Dievo Žodžiu negalima, nes anas yra "dieviškas" ir todėl bet kuriam žmogui pačiam mastyti draudžiama. Kažkokie keisti tie katalikai iš Ekklesia.lt.. Atrodytų,viskas kaip ir pas normalius katalikus - ir stebuklai,ir apsireiškimai nors antrą Šiluvą atidaryk,ir visuotiniai atlaidai - nuodėmių atleidimas visiems maldą pakartojusiems garsiai..tik pas šituos užtenka vieną kartą pakartot,o Rymo katalikai liepia po kelis syk tam tikslui sudėtus žodžius kartot..Ekklesia.lt net ir savo neklystantį popiežių turi,bet Rymo katalikus keikia..Gal čia bus eilinė RKB įvykusi schizma?

judas rašė...

Kestutis yra neklystantis,turintis rankose vienas ir teisingas svarstykles,turintis vienus svarmenis,kuriais sveria visus teisingai,dabar belieka sekti tik Kestuciu,bet tik reiks palaukti ,kol jis teiksis parodyti mums teisinga kelia,nes dabar kol ji yra apemes ekklepsijos priepolis,jis to padaryti negali :))

Kęstutis rašė...

pons judai, argi galėčiau ant jūsų supykti..apsaugok Viešpatie,jokiais būdais:). Bet kas liečia jūsų vykdomą destruktyvią veiklą - čia jau prabočykit,kaip Linas sakė - tylėti apie tai negalima.

Linas rašė...

Judai ar atsakysi už tą vėžininkę, jeigu mirus vaistų atsisakiusi?

judas rašė...

pani kestuti,gali pykti ant manes,gali nepykti,man nuo to nei silta nei salta,as juk po pacio nuotaika :))
O is kur tu zinai mano vykdoma veikla?Dievas pasake,tai isgirdai is Jo?:)
Aptemes jus kestuti nuo tu tyrinejimu taip,kad jau nebeskiriat su kuom bendraujate :)

judas rašė...

Tu Linai Bitvinskai atsakysi uz save,uz savo zodzius,uz savo veikla pries Viespati,kaip ir as,kaip ir kestutis ir kiti.Niekas neatsakys uz kazka tai kita,kitus.
As neatsakysiu uz vezininke,as jos nepazystu,nei maciau.

Linas rašė...

O tai kuo aš toks nusipelnęs, kad turėsiu atsakyt, jeigu Aklesija neatsako ir neatsakys?:) Gal nustok Judai burbuliuot tokiu atveju, jeigu neatsakysi. Kiek tokių istorijų per Lietuvą bus? O tu čia apie kažkokį pozityvą svaigsti, meilę, gerą tikslą... Šėtonas buvo ir yra melagis ir žudikas.

Kęstutis rašė...

pons judai, tapatinu patį su Ekklesia.lt pagal tai,kaip ponas yra su šia organizacija susitapatinęs savo postuose. Pagal Ekklesia.lt veiklą ir tamstos veiklą vertinu,nes jei ponas yra viena su minėta struktūra,tai ir veikla turi būti identiška. Nepriimkite,pons judai,asmeniškai. Kaip ir minėjote savo paskutiniame pastebėjime - asmeniškai su kiekvienu išsiaiškins visų žmonių Savininkas - Viešpats Dievas.

judas rašė...

Linai,ateis laikas atsakys ir eklesija ir tamsta ir kiti.Niekas neissisuks :).Kaip negaliu atsakyti uz ukio banko griuvima,taip negaliu atsakyti ir uz kazka tai kita,su kuo neturejau nieko bedro.Kam tu stengiesi iprudinti man atsakomybe uz kazka tai,su kuom as nebuvau susijes?Nesistenk to daryti :)
Kai kas svaigsta nuo meiles,o kai kas jau yra apsvaiges nuo tyrinejimu taip,kad nebeskiria su kuo bendrauja,nes tokiam jau visi patapo pagal jo kurpaliu,o tai jau irgi blogybe kylanti ne is Dievo o is velnio.

judas rašė...

Kestuti,tavo sugebejimai tapatinti yra niekiniai.As pats nieko bendro neturiu su Ekklesija,tiesa pasakius net nesidomiu ir netyrineju ka jie veikia,nes ir taip yra kas veikti ,tad tokiems tyrinejimamas ir neatsidedu,kaip tamstos :)
Rasau postus tam,kad atitraukti kaik kuriuos nuo perdeto kitu sekimo ir subjetyvaus kitu veiklos isviesinimo,ir noriu pasakyti,kad tai ne DIEVO DARBAS,o jei ne Dievo,tai ar neverta keisti krypti?

Kęstutis rašė...

kitaip tariant,pons judai, pasisamdėte Ekklesia.lt advokatu. Na..kiekvienam savo. Kadangi jūsų interesas absoliučiai tuščias,ar anot jūsų - "niekinis" ir įsivėlėte į diskusiją,gąsdinimus,grasinimus ir asmeniškumus šiaip sau,dėl kažkokių savo motyvų ir a'la gerų norų,kad "pasaulyje būtų taika"..nebėra prasmės tęsti pokalbio. Viso jums geriausio.

Linas rašė...

Judai, čia ir esmė, tu net nežinai, o imiesi ginti. Aklezijos žmonės sako - tu geri vaistus, nusidedi Dievui, neturi tikėjimo ir t.t. Vėžininkė pasimetus. Vartyk kaip nori - tai nusikaltimai

Anonimiškas rašė...

JUDAI NORĖČIAU PAKLAUSTI TAVO NUOMONĖS. TIK TAVO. EKKLESIA.LT ĮKŪRĖJAS DIEVAS ŠVENTOJI DVASIA AR ŽMOGUS? TAI NE PROVOKUOJANTIS KLAUSIMAS. REALUS, NORMALUS KLAUSIMAS. BET LABAI PRAŠAU BE IŠVEDŽIOJIMŲ. DU TRYS ŽODŽIAI. AČIU UŽ ATSAKYMĄ

Kristaus isrinkta gyvenimui:-) rašė...

Ekklesia tikrai ikure Dievas Sventoji Dvasia, todel ir zmones bega i ekklesia ten kur yra Gyvasis Dievas, gyvybe.Todel niekas nieko neskaldo ir nevilioja, jei kazkur kazkam nepatinka, zmones turi teise iseiti ir iseina pvz; i Ekklesia.Nereikia pykti Linai, kad is taves zmones iseina, tiesiog jie ieskojo Tikrojo Dievo, tikrosios Evangelijos ir ja rado jusu taip niekinamoj Ekklesijoj.Ir tuos zmones pats Dievas renka, trokstancius pasotina...Kas liecia vezininke tai jos ir pacio Dievo santykis, ar jai tiketi ar ne niekas nenurodineja. O mes ...gyvenam ne regejimu, bet tikejimu...Ir brangus Linai, pries Dieva nepapusi:-)Kas vyksta, tai vyksta is Viespaties, per Ji ir Jo slovei.AMEN.Kokiu teismu teisiate, tokiu ir patys busite teisiami...

Kęstutis rašė...

Na taip,na taip..ne taip senai paklausiau tūlo Sandėjaus Adeladžos pasekėjų pasisakymų. Labai panašu į jūsų lozungus apie "Dievo darbą" ir "laimingas šypsenas". Nors.. ukrainietiška "Dievo Asamblėja" ir lietuviška "Ekklesia" mano akimis žiūrint labai labai panašios organizacijos.

Kristaus isrinkta gyvenimui:-) rašė...

Kestuti, tai ko gi nesidziaugti? jei Dievas isgelbejo mus ir gyvenima teikia nuostabu,per Jo malone mes galime Ji pazinti, su Dievu bendrauti...Ar jums uzdrausta dziaugtis ir jus jauciate nepasitenkinima kai kiti dziaugiasi?Juk ir jus pasauktas Kestuti, dziaugtis Viespatyje:-)

Linas rašė...

Žmonės subėgo ir prie Golgotos pasižiūrėti nukryžiavimo. O Aklesija jau sakiau - patys visi išmėtę savo bažnyčias, dabar taip pat uoliai ir kitus ragina taip daryti. Točnai Kristaus darbas - skaldyti bažnyčias:) Ir vėl ta pati giesmelė - mes nekalti, čia žmonės kalti.

Anonimiškas rašė...

BĖGA Į EKLESSIA.LT
TAIP IR MATAU BĖGANČIUS KAIP MARATONE Į EKKLESIA.LT
TIK EKKLESIA.LT IŠSINUOMOJA PATALPAS, IR PRADEDA BĖGTI TIPO GYVO VANDENS ATSIGERTI. O TEN ANTAPAŠTALAS PINIGINĘ ATSIDARĘS LAUKIA ATBĖGANČIŲ. IR SUBĖGA VISKAS Į OBČIAKĄ IR PASKIRSTO VANDENS PARDAVĖJAMS ALGAS. SCHEMA AIŠKI. JAU MAN TAI AIŠKIAU UŽ AIŠKUMĄ. GAILA ŽMOGELIŲ NET VERKIU KARTAIS

Kęstutis rašė...

Gerbiamoji,džiaugsmas Viešpatyje yra neatimama gyvenimo Kristuje dalis. Bet tai,kas demonstruojama kaip džiaugsmas panašiose vietose kaip Ekklesia džiaugsmu tik vadinama. Džiaugsmas Kristuje neatskiriamas nuo TEISUMO ir RAMYBĖS. "Nėra ramybės nedorėliui" sako Šventasis Raštas,o šios organizacijos nedorybes jums Linas vieną po kitos rodo. Mokymas Ekklesia - ne Kristaus Evangelija,o žmogocentriška savęs patenkinimo teorija,klestėjimas,kas,neva, ir yra Dievo išgelbėjimo tikslas. Todėl tie,kuriems šiai dienai pavyksta išsilaikyti natūralaus gyvenimo paviršiuje (patenkinti akių geismą,kūno geismus ir pasotinti gyvenimo puikybę)- tie pasitenkinimą savimi pačiais vadina "džiaugsmu" ir juo giriasi. Kiti,siekdami tokio "džiaugsmo",imituoja jį apgaudinėdami labiau save pačius,nei kitus,o patys yra nelaimingi,todėl ir grūdasi į tokius renginius kaip ano "gydytojo" seansai,tikėdamiesi,kad ir jiems to džiaugsmo padaugės.
Gerbiamoji,aš buvau tokioje pseudokrikščioniškoje terpėje,pažįstu daug "džiaugsmingų" žmonių ir žinau koks tas jų TIKRAS džiaugsmas ten,kur nebėra šito spektaklio žiūrovų. Jie džiaugiasi tuo,kuo džiaugiasi pasaulis,ieško to,ko pasaulis ieško,nori tų pačių dalykų,svajoja apie tuos pačius dalykus ir liūdi dėl to paties,dėl ko pasaulis verkia. Negali būti,kad žmogus turėtų Viešpaties džiaugsmą eretiškus mokymus Evangelija vadindamas. Nebūna taip. O išpūstos kalbos ir a'la krikščioniškas slengas..daro įspūdį tik tiems,kurie Viešpaties nepažįsta.
BET..galite būti kur norite,tikėti kuo tinkamą ir kalbėti kas tik į galvą šauna - tai jūsų TEISĖ.

Kristaus isrinkta gyvenimui:-) rašė...

Ka cia kalbeti, jei zmones nenores tai ir neiseis is savo baznyciu, ragink kiek nori, jei man savo baznycioj yra gerai tai ko man eit kitur...,bet jei vadinama baznycia neispildo savo paskirties, jei vadinamoj baznycioj nera laisves ir pan.tai naturalu, kad zmones iesko kur yra geriau, nes kiekviename gyvena Sventoji Dvasia, kuri parodo kur yra skelbiamas tikrasis Dievas, be suspaudimu, be iskaraipymu. Drasiai galiu sakyti, kad Ekklesia yra Gyvojo Dievo baznycia, tai liudija ir Sventoji Dvasia gyvenanti manyje. AMEN.Bukit palaiminti tikruoju Gyvojo Dievo pazinimu:-)

Kristaus isrinkta gyvenimui:-) rašė...

Ne veltui Kestuti, net ir toki religini paveiksliuka uzsidejes...
Buk palaimintas tikruoju Gyvojo Dievo pazinimu:-)

Kęstutis rašė...

..nemėgstu aš to žodžio "SEKTA", bet čia apie Ekklesia kalbėdamas kito ir neberandu..

Kristaus isrinkta gyvenimui:-) rašė...

Aciu uz komplimenta Kestuti:-)

Anonimiškas rašė...

PONE IŠRINKTA GYVENIMUI AŠ LABAI JUMS DĖKOJU UŽ PALAIMINIMUS, LINKIU KUO GILESNIO JEŠUA MESIJO PAŽINIMO, KAD KUO GREIČIAU AUGTUMĖTE IR PASKUI PRAREGĖJUS NEPALŪŽTUMĖTE IR NENUSIVILTUMĖTE VISAGALIU. TADA REALIAI SUPRASITE KAIP ŠĖTONAS APSIMETA ŠVIESOS ANGELU IR TIKIU PADARYSITE TOBULĄ ATGAILĄ UŽ TAS NESAMONES KURIAS KALBATE IR RAŠOTE. LIŪDIJIMĄ PASKUI PARAŠYKITE FORMALIOSE NAUJIENOSE. MIELAI KOMENTUOSIME. AČIŪ UŽ JŪSŲ PASTEBĖJIMUS.

Kęstutis rašė...

nepataikaukite sau,gerbiamoji. Šitas palaiminimas liečia persekiojamus už teisumą,o ne tuos,kurie klestėjimą savo religija pasidarė,o save pačius kaip stabus garbina ir kiekvienas savo stabu giriasi - kuris labiau "palaimintas"..apgailėjimo verta visa tai,kuo džiaugiatės. (Lk 6,25)" Vargas jums, kurie dabar sotūs, nes būsite alkani! Vargas jums, kurie dabar juokiatės, nes jūs liūdėsite ir verksite! ". Štai jums ir "komplimentas"..

Kristaus isrinkta gyvenimui:-) rašė...

Tyriems viskas tyra, o susitepusiems ir netikintiems nieko nera tyro, net ir ju protas ir sazine sutersti.Jie skelbiasi pazista Dieva, o darbais Ji neigia...

Kęstutis rašė...

taip taip.."tyriems" ir melagystė (tokia, kaip Lino straipsnyje minėti 100% išgydymai,dėl kurių ir kilo ši diskusija) yra "tyra meilė". Tai čia jums,"tyriems".O "netyriems",kuriems panašus aferizmas yra sutepta ir netyra velnio apgaulė,lieka DIEVO ŽODIS - (Įst 18,20-22)" Pranašas, kuris drįstų kalbėti mano vardu, ko Aš jam neliepiau, ar svetimų dievų vardu, bus baudžiamas mirtimi’.Jei sakytum: ‘Kaip mums pažinti žodį, kurį Viešpats kalbėjo?’ Ženklas bus toks: jei pranašas paskelbtų ką nors iš anksto Viešpaties vardu ir tai neįvyktų, tam Viešpats nekalbėjo, bet pranašas kalbėjo iš savo pasipūtimo, ir todėl jo nebijok”."
Žodžiu,laikas sakyti stop šitam sektantiškam entuziazmui ginčytis.
Geros jums kloties.

Linas rašė...

Šiandien kalbėjau su žmogum, buvusiu Ivano tarnavime, kuris patvirtino, kad 100 procentu esu teisus, nes ten niekas nevyko, žmonės buvo apgauti, nė vienas iš jo matytų nepasveiko. Jei Aklesija pripažintų atgailą, siūlyčiau atgailoti...
"Buvo tautoje ir netikrų pranašų, kaip ir tarp jūsų bus netikrų mokytojų, kurie paslapčia įves pražūtingų erezijų, išsigindami net juos atpirkusio Viešpaties, ir užsitrauks greitą žlugimą".
II Petro 2:1

Anonimiškas rašė...

O PINIGAI KAIP BUVO RENKAMI. TU ŽINAI KAS ŽYDELIUS DOMINA. AR TIPO LAISVA VALIA, AR BUVO "AUKOJIMO DVASIA" NUŽENGUS, AR JAU SIŪLĖ KUO DAUGIAU. JEIGU KAS PAPASAKOS, NEUŽMIRŠK PARAŠYTI.
KODĖL KLAUSIU?
VIENA MOTERIŠKĖ DALYVAVO MADABUKU AR MODABUKU AR TEN KAIP JO PAVARDĖ. ANZELMAS LYGTAI. TAI VA PAS ANZELMĄ PAJUTO NORĄ DUOTI PINIGŲ. SAKĖ TOKIO JAUSMO NĖRA TURĖJUSI. PASAKOJO RANKOS TIESIOG DREBĖJO. BET JI KAIP VISADA NETURĖJO. TAI ŽINOK PRIĖJO MOTERIŠKĖ PRIE JOS IR PADAVĖ KAŽKIEK LITŲ. ŠVENTOJI DVASIA TIPO PARAGINO. KĄ GIRDĖJAU, TĄ RAŠAU. PASKUI TIRIU TĄ DVASIĄ. PASKUI TURIU AIŠKŲ ŽINOJIMĄ. TAI VA. ĮDOMU KAIP PAS WANIA TEN BUVO.

judas rašė...

Kestuti,jei as advokatas ekklesijai,tai pats prokuroras busi :)Jei jau palietei teisine sistema,tai zinok,kad advokatas imdamas kazka tai ginti pirma istiria ginamojo situacija.Tad as netinku advokatauti ekkelsijai,nes nesidomejau ju byla :).
Mano interesas nera tuscias,jis cia savalaikis ir savo darba atliks,ko nepasakysiu apie jusu interesus,kurie priveda prie pasipiktinimu ir ne daugiau.
O kestuti kur as gasdinu,grasinu,jus man parodykit tai,nes jei ne,tai vel bus tik jusu isivaizdavimai,paremti isankstiniu priesisku nusistatymu.

judas rašė...

Taigi,tiek prirasyta,o is to jokios naudos?
Siandien buvau sutikes viena zmogu ir man jis pasake...ir ka jis pasake buvo sventa 100% tiesa :)))
Tai va, tokia jau ta krikscionybe Lietuvoje :)

Anonimiškas rašė...

Linai, jeigu jau kaltini Dievo zodziu, ir sakai, kad " Viespaties issigins" tai irodyk kas cia issigina Viespaties. Nesivadovauk tuo - viena bobute girdejau pasake...Ir nieko nuostabaus Linai,visiems cia aisku, kad pyktis ir apmaudas veda tave i tokias rasliavas.Tikrai ne Dievo ismintis.Nes jei pazintum Dievo isminti nerasinetum, nes Dievas pasake, venkite gincu del skirtingu isitikinimu...

Anonimiškas rašė...

Pritariu Judui, kad tikrai tiek prirasyta, o naudos jokios:-)

Linas rašė...

kai numaunamos kelnės pasimato ne nauda, o sarmata:)

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Brangieji, nu nėra įrodymų, kad ten buvo ne cirkas. eikit dar kartą pssižiūrėt savo video ir pamatysit.

Kaip sako mano pažįstamas popas susidūręs su tam tikrom žmogiškom savybėm arba susiklosčius tam tikrom aplinkybėm - Ja paren prostoj, mogu i udarit.

judas rašė...

Linai,na nera 100% irodymu,kad tu Dievo vaikas,kad priklausai Dievo seimai :).Tai ka dabar darysi?:)

Linas rašė...

Ar bėgioju gatvėm taip rėkdamas, kad man reiktų įrodinėt?

judas rašė...

geriau jau taip darytum,negu kad begiotum ir stebetum ka kiti veikia :)

Linas rašė...

Užtat tu Judai irgi bėgioji ir stebi, kū ašai veikiu. Visi turim zasiėmimū:)

judas rašė...

tenka,ka padarysi,reikia gi ir tokio begiojimo kaip mano,gal kiek ir pristabdysiu kazkieno saviveiklas :))

Kęstutis rašė...

Ponas judais,kuris neturi laiko ir nesivargina įsigilinti į reikalo,apie kurį kalbą,esmę, pasirodo turi savo viziją ir rodo iniciatyvą sustabdyti kažkieno saviveiklą.. mūsuose sakoma,jog baisiau už kvailį yra tik kvailys su iniciatyva. Geriau ir nepasakyčiau.

Anonimiškas rašė...

Kestuti, geriau jau tu nusiimk bent ta religini paveiksleli, tada kitus isminties mokyk, nes zinok farizieju jau seniai niekas neklauso:-)

Linas rašė...

Žinot brangieji, fariziejai bent sąžinę turėjo. kai atvedė moterį pas Jėzų ir jis pasakė"tegu meta pirmas" sąžinės apkaltinti jie pasitraukė. Deja, "gyviems" krikščionims iki fariziejų sąžinės kaip iki Marso...

Anonimiškas rašė...

Labai tu "geras" Linai, bet Dievas zinok geresnis, nesijaudink tu taip del Ekklesijos, palik spresti Dievui, neuzimk Jo pozicijos...Dievas zino kas yra Ekklesia ir taip pat zino kas yra tavo vadinamoj sazinej ar sirdy jei turi tokia...Zinok kiekviena sveika patarima ar pamokyma siaip zmones linke priimt, bet jei kalbama netiesa (kaip siuo atveju is tavo Linai puses) ir dar ne is Sventosios Dvasios, o is demoniskos pykcio dvasios tai tikrai istirk pirma savo sirdi Linai...

judas rašė...

pani kestuti,as tikrai laiko neturiu tokiems dalykams kokiais uzsiimi pats.Is taves girdisi tik vien kritika ir kritikuoji jau taip,kad net perzengi sveiko proto ribas,pamini Dievo zodi,ir zemini Dievo vaikus,netgi kai kuriuose savo postuose maisai juos su velnio vaikais,netiesiogiai,bet mintis tavo aiski :)
Kestuti krikscionybe pilna saviveiklos,pats esi krikscionybeje ir taip pat inesi savo dali saviveiklos i ja,gal kita forma,bet tai saviveikla,kurios iniciatorius-prigimtinis zmogus.O saviveikla nieko realiai nekeicia,ar ji butu gera ar ji butu bloga,ar ji teisinga,ar ji klaidinga,nes juk viskas kas kyla is kuno ir kraujo-nera tikra ir nenaudinga.Tai cia ir butu esme ,kuri man jau seniai tapo aiski :)

Linas rašė...

Judai, o tu ko kivirčus keli? O dėl pykčio ar kitų emocijų - ką neturiu teisės pykt, aš kū - marmuras?:) Nu jūs ir duodat. "Tu nekentei neteisybės" - apie Jėzų pasakyta, meilės apaštalai...

Kęstutis rašė...

pons judai, elementari diskusijos kultūra neatsiejama nuo pagarbos oponentui,kurios minimalus lygis yra supratimas, adekvatus oponento turimui, apie diskusijos objektą(arba įdėtos pastangos,kad įsigilinti ir suprasti). Tačiau kai ponas judas arogantiškai pareiškia nieko apie tai nesuprantąs,nes tai ne jo lygio reikalas, o jis,ponas judas, neturi tam laiko,tačiau turi pakankamai laiko visus mokyti to,kam pats laiko neturi..ką aš galiu tokiam ponui pasakyti..tinkamiausias žodis - kvailys (nepriimkit kaip įžeidimo,nes šis apibūdinimas kilo ne iš asmeninio priešiškumo,o iš priežasčių,kurias drįsau jums paminėti). O su kvailiu diskutuoti..tuščias reikalas. Nesvarbu kokias čia savo intencijų deklaracijas skelbiate,Raštas sako,jog kvailiui nerūpi tiesa,jam svarbu parodyti kas yra jo širdyje. Tai TIK šitą motyvą ir skaitau jūsų postuose.
Kas dėl kritikos,tai ji skirta konkrečiai Ekklesia.lt vykdomai Kristaus Evangelijos profanacijai. Netikiu,kad tuo užsiiminėtų Dievo vaikai,todėl atpažįstu juos esančiais ne tais,kuo dedasi. Apie tai ir kalbu.
Ir lai gerbiamas ponas judas man atleidžia mielaširdingai,bet dabar jau aš drįsiu pareikšti - neturiu laiko diskusijoms su žmogum,kuriam nerūpi tai,apie ką kalba,bet jis turi bendrą vidurinį ir savo nuomonę, kurių visai pakanka visiems viską paaiškinti:)
Viso geriausio,pone judai.

judas rašė...

kestuti,laiko neturiu knaisiotis po kitu reikalus,o laiko pamokyti kitus,esant reikalui,turiu.Ir matau tam tikra poreiki,nes kai kurie ismeige akis ir itempe ausis i kitus taip,kad nebejaucia kas tokie esantys patys,ir leidzia sau perzengti bet kokias ribas.Cia neminesiu padorumo ribas,nes tai yra niekis palyginus su tai,kad yra perzengiama ir paminama pati tiesa.va cia ir paradoksas, kovoja uz tiesa,pamindami tiesa.sakydamas kitam (broliui) kvailys- nusidedi pries Viespati,nusidedi pries tiesa ir ja pamini.Si tavo problema jau aiskiai pradeda dominuoti bediskutuojant,ir man jau kyla abejones del pacio,nes tas,kas gimes is Dievo nesako broliui-kvailys.Viespats grieztai yra ispejas savo mokinius siuo klausimu Mt:5:22.

O kritikuoti kitus yra lengviausiai,kestuti,ypac per atstuma.Be to,tavo kritikoje pasigendu kritisko mastymo,ir as gal net nepavadinciau tai net ir kritika,bet greiciau kitu pazeminimo,sumenkinimo,pasiepimo veiksmu.

kada kestutis prades matyti save,kaip dabar jis mato kitus,nuo tada jis prades keistis.To jam ir linkiu :)

judas rašė...

kestuti,laiko neturiu knaisiotis po kitu reikalus,o laiko pamokyti kitus,esant reikalui,turiu.Ir matau tam tikra poreiki,nes kai kurie ismeige akis ir itempe ausis i kitus taip,kad nebejaucia kas tokie esantys patys,ir leidzia sau perzengti bet kokias ribas.Cia neminesiu padorumo ribas,nes tai yra niekis palyginus su tai,kad yra perzengiama ir paminama pati tiesa.va cia ir paradoksas, kovoja uz tiesa,pamindami tiesa.sakydamas kitam (broliui) kvailys- nusidedi pries Viespati,nusidedi pries tiesa ir ja pamini.Si tavo problema jau aiskiai pradeda dominuoti bediskutuojant,ir man jau kyla abejones del pacio,nes tas,kas gimes is Dievo nesako broliui-kvailys.Viespats grieztai yra ispejas savo mokinius siuo klausimu Mt:5:22.

O kritikuoti kitus yra lengviausiai,kestuti,ypac per atstuma.Be to,tavo kritikoje pasigendu kritisko mastymo,ir as gal net nepavadinciau tai net ir kritika,bet greiciau kitu pazeminimo,sumenkinimo,pasiepimo veiksmu.

kada kestutis prades matyti save,kaip dabar jis mato kitus,nuo tada jis prades keistis.To jam ir linkiu :)

Kęstutis rašė...

perskaičiau ir nesusilaikiau neatsakęs,kaltas. Ponas judai,esat demagogas ir dar įsivaizduojamai neliečiamas, nes,anot jūsų - "brolis". Na,vadinkitės kaip norit,brolis man tas,kuris vykdo Viešpaties valią,jūsų rašytinė kūryba man liudija ką kitą,bet ne apie tai dabar. Norėčiau atversti tamstai Rašto vietą,kuria bandote manipuliuoti kaip ir visi neliečiami "pateptieji". Taigi - (Mt 5,22)" O Aš jums sakau: KAS BE REIKALO pyksta ant savo brolio, turės atsakyti teisme. Kas sako savo broliui: ‘Pusgalvi’, turės stoti prieš sinedrioną. O kas sako: ‘Beproti’, tas smerktinas į pragaro ugnį."
Pirmą momentą jau aptarėme - neturiu jokio liudijimo apie jūsų "brolystę",atvirkščiai,matau labai stiprų liudijimą apie jūsų naujausias pasaulio humanistines tendencijas atspindinčią pasaulėžiūrą,išreikštą jūsų rašiniuose.
Antras momentas - BE REIKALO. Pavadinau jus kvailiu ne be reikalo,o su visa pagarba,nuodugniai atidengdamas jums visą šį reikalą.

Tai gal tiek trumpai.

judas rašė...

Kestuti,laikas paciam jau butu nuodugniai atsidenginet pries Viespati,jei toki pazysti :)Kaip matau paciam labai sekasi atidenginet kitus,bet nepamirsk vieno dalyko,-saves :)Pradek nuo saves kol dar yra tam laikas,kol dar malone.
Na,o mat.5:22 issiaiskinai savo naudai,kaip ir mano komentarus :)
Tu skaityti nemoki,ar kaip?Rimtai klausiu?Sudeliosiu as tau sia Rasto vieta punkteliais ir taip parodysiu,kad si Rasto vieta kalba priesingai tavo aiskinimui.
Pirma kas pasakyta,tai:KAS BE REIKALO pyksta ant savo brolio, turės atsakyti teisme.
Antra:Kas sako savo broliui: ‘Pusgalvi’, turės stoti prieš sinedrioną.
Ir trecia:O kas sako: ‘Beproti’, tas smerktinas į pragaro ugnį."

Negi sunku atskirti pirma sakini nuo antro,o antra nuo trecio?:)Pirmas sakinys yra pirmas,antras sakinys-antras,o trecias-trecias :)

"Be reikalo" siu zodziu nera kituose vertimuose,ir tai yra teisinga,nes sie zodziai kai kam leidzia savaip interpretuoti Vespaties zodzius :)

Kęstutis rašė...

Tebūnie man pono judo atleista,bet pasakysiu dar vieną pastebėjimą - kuo kvailesnis ir kuo labiau arogancija trykštantis postas parašomas-tuo daugiau jame "šypsenėlių". Tiesa,šio dėsningumo paaiškinti negaliu.
Grįžtant prie tamstos įžvalgų,tai leiskite grąžinti poną į pradžią. Jūsų elgesys,arogantiškas atsisakymas pasidomėti pokalbio tema,savo ypatingo intereso,kuris "atliks savo darbą" deklaravimas,advokatavimas religiniam aferistui ir besaikis patarimų,išsakomų liepiamaja nuosaka ir antruoju asmeniu,žarstymas yra net ne kvailystė,o idiotizmas. Kalbant apie Mato Evangelijoje išsakytą Viešpaties mintį,tai ji turi savo kontekstą ir tas ir kalba apie brolius,kitiems gi postmodernizmo persunktiems religiniams veikėjams kaip ponss judas yra, Viešpats ne kartą sakė - "kvaili jūs ir akli". Jei tamstos arogancijai bus lengviau pakelti - manykite,kad citavau jums šiuos Kristaus žodžius. O visą kitą palikime Dievo teismui,gerbiamasis. Šiai dienai turiu jūsų "krikščionybės" atžvilgiu aiškią nuomonę ir man to pakanka.

Naglis rašė...

Ačiū, Judai, už triūsą :) . Pritariu ir panašiai mąstau. Duokite tyro vandens ir tada sutepto vengsiu, nes žinosiu kas yra švarus vanduo. Jei taip bendravimas ir jų surinkimuose vyksta, tai aš irgi ten ilgai neišbūčiau :( Galėtų dėl "savų avelių" nuo savęs pradėti klaidų ieškoti, o ne aplinkoje...

Linas rašė...

Kur aklesija ateina, ten toks bendravimas prasideda

Naglis rašė...

Kur Jėzus eidavo- prasidėdavo kalbos aplinkui. Gerai, kad šalia Jo kita atmosfera vyravo. Tokiom nesąmonėm galėčiau televizorių įsijungti... , o su tikinčiais noriu Juo, Jo būvimu pasidžiaugti. Būtent tai mus ir supažindino ir tik šitas dalykas ir jungia ir laiko kartu. Visa kita man nereikalinga- aš ne tam įtikėjau, kad dalyvauti aistringuose "krikšioniškuose" serialuose- jie prie Jėzaus nei vieno dar neatvedė.

Kęstutis rašė...

Nagli,turim čia labai siaurą temą - p. I.Komorovo išgydymo kambariai. Teigiam,kad minėto žmogaus ir Ekklesia.lt vykdoma veikla yra melas. Ten kur dirba besipinigaujantys bedieviai ir ekstrasensai dar niekam nepavyko mėgautis Jėzaus artumu. Taip kad kalbame apie Tiesą,o jei jums Viešpaties Tiesą atstoja hipiško stiliaus visuotinės meilės idėjos - prašau,mėgaukitės,tik nevadinkite šitų bakchanalijų Evangelija ir neklaidinkit žmonių.

judas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Judai, specialiai kimbi, kad atitraukti nuo temos. Raminkis.

judas rašė...

kad cia aktualiau yra ne pati tema,bet kai kuriu zmoniu busena.tai kas isryskejo bediskutuojant yra tikrai apgailetinos busenos.Rasto vietos iskraipomos,jos taikomos ne pagal situacija ir aisku saves aukstinimas.Tai ar verta kalbeti apie kitu bedas,kai ju paciu pas pacius sociai esama?

Kęstutis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Kęstutis rašė...

Ponas,judai,apibendrinsiu mudviejų pokalbį,pats kaltas ,kad įsileidau į ginčus su žmogum,kurį laikau kvailiu pagal Biblijos pateikiamą apibūdinimą.
Taigi:
1. Ekklesia.lt ir Komorovo "lochatronas" ir yra šio pokalbio tema.
2. daugybė kartų jums rodžiau į jūsų keistą elgesį,kol tamstos užsispyrimas nepavertė šių keistenybių kvailumo išraiška.
3. dėl eilutės Mato Evangelijoje noriu pakartoti štai ką - jūs man ne brolis,nes jums nerūpi Tiesa,kuriai laiko neturite,tačiau turite marias laiko rašyti čia,kai kalba pasisuka apie jūsų asmenį. Iš to aišku kas jūsų dievas ir kam tarnaujate. Aš ant jūsų nepykstu - tai dar viena pastaba . Ir paskutinis dalykas - Biblijos pateikiamus kvailio apibūdinimus atitinkančiu jus vadinau (ir dabar esu įsitikinęs jus tokiu esant) ne be reikalo (priežastys išvardintos aukščiau).

Taigi,tiek. Užuojautą pasilikite sau,palinkėjimus irgi. Apie nurodymus kam ir ką daryti net nekalbu. Jei labai norite kam nors nurodinėti ką daryti - įsigykite šunį.

Nepaisant visko,Lino iškelta tema atvira - apie Ekklesia ir ekstrasensą mielai kalbėsiu toliau,gal nors kam nors galvelė pašviesės beskaitant. O visus asmeniškumus prašau padėti į šalį.

judas rašė...

Kestuti,atsibusk pirma is nuosavo teisumo miego,kad nesapnuotum Biblijos eiluciu ir ju netaikytum ne pagal paskirti :)
Pradedi issisukineti kaip matau,jau rasai kad as tau nebrolis,kad tu ant manes nepyksti..na si tavo taktika man aiski,man aisku kur link suki.negudrauk :)Tipo,jei jau parasei kad as dabar tau pagal mato 5 nebrolis,kad tu ar manes nepyksti,tai jau tu nusiplovei rankas ir tapai svariu nuo savo ankstesniu issireiskimu?.Tu manai,kad cia gali taip pagudrauti ir likti svarus?ne vaiku darzelyje randiesi,esi perkandamas labai legvai,ponas kestuti.
O del kitu galveliu prasvesejimo nesirupink,rupinkis savo galvele,kad ten butu sviesios mintys,o ne tamsus itarinejimai.

Kęstutis rašė...

Prašyk jūsų neprašęs..kai tik įklimpau į tamstos arogancijos "ypatingo intereso" liūną,Šventajame Rašte perskaičiau - (Pat 29,9)" Jei išmintingas susiginčija su kvailiu,-ar tas niršta, ar juokiasi,-nėra ramybės.". Nepaklausiau iš kart,teks pakęst jūsų ego bandymus gauti satisfakciją..esmi pats kaltas.

judas rašė...

mano interesas yra naudingas visiems-atkreipti demesi i save,ir pradeti nuo saves.tai svarbiausia.o pakalbeti apie kitus ka ir kaip jie daro-tas maziausiai turi rupeti,ypac tiems,kas saves dar nepamate.
O tu kestuti daugiau Rasto vietu zinai,apart tu,kurios kalba apie kvailius ?:)
Sunku tau vienam "ismintingam" su "kvailiais" kalbeti :)

Kęstutis rašė...

Gerbiamasis,abejingumas ir koncentracija į save,mol manęs neliečia niekas,kas manęs neliečia yra ne krikščioniškas,o šio pasaulio santykių principas. Kas dėl Rašto vietų,tai žinau dar vieną : (Apr 2,2 )"Aš žinau tavo darbus, tavo triūsą ir tavo kantrybę. Žinau, kad tu negali pakęsti piktųjų ir ištyrei tuos, kurie sakosi esą apaštalai, bet tokie nėra, ir radai juos esant melagius. ". Ir tai,ką Viešpats sako apie savo tarnus,kurie ar puola,ar keliasi - savajam Viešpačiui gyvena,tai melagiams netaikoma. Nesugebėjimas atskirti,pakantumas nuodėmei ir apsišaukėliams,netikriems broliams yra įskaitomas kalte,o ne dorybe.
Kas dėl kvailių,tai man nėra sunku. Kvailių nėra tiek daug kaip jūs manote.

judas rašė...

negaliu buti abejingu kai matau kai "tyrinetojai kitu darbu" perlenkia lazda ir daro savo tyrinejimo darba taip uoliai,kad rodos jiems jau sioje zemeje nebereikia keistis,nebereikia atgailauti,rodos,kad jiems teliko tik vienas sventas uzsiemimas-tyrineti kitus.Siulydamas atkreipti demesi i save ir pradeti nuo saves,siulau tai daryti Dievo sviesoje,o ne savo savo nuomones apie save,sviesoje,ta jau laikas butu kai kam zinoti ir pradeti praktikuoti.Kai ateina sviesa is Dievo ir toje sviesoje pamatome save-tada nebelieka laiko ziureti i kitus ir juos tyrineti.

O kad zinai dar viena Rasto vieta,tai nuo to pats netampi teisesis,ismintingesnis uz kitus,nes zinoti dar viena Rasto vieta tik tam,kad tik pateisinti savo vykdoma veikla nera geras uzsiemimas.Gaila,bet siandiena butent ir dominuoja tokie "dar vienu rasto vietu zinovai",kurie taiko Dievo zodi pagal savo interesus,pagal kuna,o ne pagal Dvasia.

O is Apr 2 reiktu ne tik 2 eilute zinoti,bet ir (kas yra svarbiausia) 4,5 eilutes.Cia Viespats paliecia pati tyrinetoja ir isako jam atgailauti.

Kęstutis rašė...

mes visi daug nusidedame ir aš ne išimtis. Atgaila ir asmeninė kova dėl savo šventumo man gerai pažįstama. Bet tai nereiškia tolerancijos nuodėmei,apgavikams ir netikriems pranašams,Kristaus Evangeliją iškreipiantiems į palaidumą,kuriame jiems viskas atleista kažkoko "tėvelio". Juo lab kad šitie antapaštaliai lenda į visas vietines
savo palaidumu viliodami brangius Viešpačiui žmones. Gerbiamasis,pasisaugokit,kad netaptumėte velnio advokatu su savo postmodernistine tolerancija tam,kam Dievas pasakė - kas skelbia jums kitokią Evangeliją, tebūnie prakeiktas. Net jei tai būtų ir angelas iš dangaus.

judas rašė...

Kestuti,ar atgailavai uz tai,kad pametei pirmaja meile Viespaciui?
Netikiu kestuti,kad tau yra brangus Viespaties zmones,tavo komentarai to neatspidi,greiciau jie atspindi tai,kad tokiu brangiu Viespaties zmoniu tau nera,o yra tik rauges,kvailiai,idiotai ir pan.

Kęstutis rašė...

Judai,tu NE KRIKŠČIONIS. Jei ir buvai kada - senai Viešpaties dėl savo komforto išsižadėjai ir nei šaltas,nei karštas pasaulietis esi,kuris savim ,o ne Dievu tiki. Kokia demagogija čia užsiiminėji?

judas rašė...

Kestuti,ne tau spresti ar as krikscionis ar ne,bet jei jau laikai mane ne krikscionimi,tai tas mazai man rupi,nes nuo tavo pasakymo nesijauciu esas ne krikscionis :).
Man tik keista,kai is zmogaus,laikanciu save krikscionimi,plusta tiek neigiamu dalyku,velnisku itarinejimu,neapykanta kitaip mastanciam,va,tokiu tipo krikscioniu labiausiai reiktu saugotis,o ne I.komarovo

judas rašė...

pastebiu toki dalyka,kuris jau tapo negeru iprociu tam tikru krikscioniu gyvenime.ir tas dalykas,tai ju paciu neatsakingumas pries Dievo zodi,t.y. neatsakingas Dievo zodzio citavimas,panaudojimas kito asmens atzvilgiu.Neatsakingas Dievo zodzio naudojimas tai toks naudojimas,kai imamas Dievo zodis tik tam,kad itvirtinti savo nuomone,itarimus, kito asmens atzvilgiu.Toks Dievo zodzio naudojimo budas yra artimas visiems,kas yra silpni tikejime,o kai silpnas tikejimas,tai ir sazine taip pat silpna,o silpna sazine linkusi greitai kitus nuteisti,o teisdama kitus skuba apsikamsyti rasto vietomis,kad isgyvetu :)