ketvirtadienis, vasario 21, 2013

Vanilda Boldieri - "Žmonių savininkas"

Vanilda Boldieri - "Žmonių savininkas". Puiki ir spalvinga giesmė apie tai, kad Jis yra žmonių savininkas, visos dovanos - iš Jo.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

jis nera savininkas, cia kazkoks totalitarizmas. jis kurejas, kuris suteike laisve.

Linas rašė...

Paklausk Petro ir Pauliaus.

judas rašė...

Paklausk Petro ir Pauliaus -cia siulai spiritizmu uzsiminet?
O zmoniu savininkas netikes pasakymas,kvepiantis nekaip.

Linas rašė...

Judai, a tau su uosle kas atsitiko? Buvai į pusnį įkritęs?:) Ispanai ir portugalai sako "Senjor" - tai titulas pono, kai į jį kreipiasi baudžiauninkas.

judas rašė...

o lenkai sako panie jezu :).bet kas sako zmoniu savininkas? :)

Kęstutis rašė...

"jis kūrėjas,kuris suteikė laisvę"..kvailystė turi vieną bjaurią savybę - ji yra bebaimė ten,kur jaučiasi saugi..tik vat,problemėlė - kvailystės savijauta neadekvati realybei. Taip kad šitie akiplėšiško pasitikėjimo savimi padiktuoti pareiškimai apie "laisvę" ir yra kvailystė. Gerbiamieji bebaimiai, vienintelė Dievo duota žmogui laisvė - tai yra laisvė pasirinkti priklausomybę. Jokios kitos laisvės jūs neturite. Ir ne pirmi tokie "laisvi" esate,apie tokia laisve "laisvus" pirmtakus Dievo Žodyje randu pasakyta štai ką:

(2 Pt 2,1-3)" Buvo tautoje ir netikrų pranašų, kaip ir tarp jūsų bus netikrų mokytojų, kurie paslapčia įves pražūtingų erezijų, išsigindami net juos atpirkusio Viešpaties, ir užsitrauks greitą žlugimą.Daugelis paseks jų pražūtingais keliais, ir dėl jų bus piktžodžiaujama tiesos keliui.Iš godumo jie išnaudos jus suktais žodžiais. Bet nuo seno pasmerkimas jų laukia ir žuvimas nesnaudžia."
(2 Pt 2,9-19)" Viešpats žino, kaip išgelbėti pamaldžiuosius nuo išbandymo ir kaip išlaikyti nedoruosius teismo dienai ir bausmei,o ypač tuos, kurie pasiduoda nešvariems kūno geismams ir niekina viešpatystę. Įžūlūs ir savavaliai! Jie nesudreba, piktžodžiaudami šlovingiesiems,tuo tarpu angelai, aukštesni jėga ir galia, Viešpaties akivaizdoje neištaria jiems piktžodiško kaltinimo.Bet jie, kaip neprotingi gyvuliai, gimę sugavimui ir užmušimui, piktžodžiauja tam, ko nesupranta, ir pražus savo sugedime,gaudami atpildą už nusikaltimus. Jie laiko pramoga lėbauti dienos metu. Jie susitepę ir iškrypę, smarkaudami savo apgaulėmis vaišinasi su jumis. Jų akys kupinos svetimavimo, nepasotinamos nuodėmės. Jie suvedžioja svyruojančias sielas. Jų širdis išlavinta godumo. Jie prakeikimo vaikai.Palikę teisingą kelią, jie nuklydo ir pasuko Bosoro sūnaus Balaamo keliu, kuris pamėgo neteisumo atlygį,tačiau buvo subartas dėl savo nedorybės: nebylus asilas prabilo žmogaus balsu ir sutrukdė pranašo beprotystę.Jie yra šaltiniai be vandens, audros genami debesys; jiems skirta juodžiausia tamsybė per amžius. Skelbdami išpūstas ir tuščias kalbas, kūno geismais ir pasileidimu jie suvilioja tuos, kurie yra vos pasprukę nuo gyvenančių paklydime.Jie žada šiems laisvę, patys būdami sugedimo vergai: juk nugalėtasis tampa nugalėjusiojo vergu."