penktadienis, vasario 10, 2012

80-metė vedė išgydymų tarnavimus Pakistane

Kad tarnauti galima ilgai ir amžius neriboja, rodo 80-metės Merilin Hiki pavyzdys, kuri vedė išgydymų tarnavimus Pakistane – vienoje iš pačių pavojingiausių krikščioniškiems tarnavimams vietų, praneša CNL-NEWS.
Ši evangelistė Pakistane su įvairiomis politinėmis ir religinėmis grupėmis jau dirba 16 metų, šis apsilankymas – jau šeštasis ir pats sėkmingiausias per 40 metų Merilin Hiki tarptautinio tarnavimo. Tris vakarus paklausyti šios moters rinkosi žmonės, trečią vakarą Karačyje minia siekė apie 200 000 žmonių. Aplinkinėse gatvėse buvo sustatyti ekranai, kad žmonės, nepatekę į susirinkimą, galėtų žiūrėti. „Aš negaliu apsakyti, kokia esu dėkinga Dievui. Visa, ko mes tikėjomis, Jis išpildė su kaupu, mes net negalėjome to įsivaizduoti“,- sakė Merilin Hiki.
Susirinkimus aplankė ir aukšti Pakistano valdžios atstovai, kurie dėkojo už maldas dėl fizinio išgydymo, dėl maldų už šalies išlaisvinimo iš terorizmo, skurdo ir neraštingumo.  

8 komentarai:

Virginija rašė...

http://www.forgottenword.org/hickey.html
Krikščionių Sentinel Marilyn Hickey: fėja krikštamotė Word tikėjimo judėjimo?
Su Christian Sentinel ankstesnius darbus "švento juoko" judėjimą galite rasti internete ne http://www.cultlink.com. Kai kurių susitikimų metu dalyviai buvo žinoma, veikti taip, lyg jie buvo girtas, o kiti parodė keistą elgesį, pavyzdžiui, loja kaip šunys, kaip liūtų riaumojimas, o kitų tariamai buvo "įšaldytos" ant grindų, negali judėti valandas. Krikščionių Sentinel "darbuotojai vieningai, atsižvelgiant į tai judėjimas unscriptural ir galbūt demoniškas.

http://en.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Hickey
Teologija

Hickeys pamokslauti ir mokyti tikėjimo pranešimą charizmatiškas Word. Kai kurie žmonės teigė, kad Hickeys konservatyvios gerovės evangelijos kopėčių pabaigos, bet kiti kritikavo jų dėmesio "pavadinkite jį ir reikalauti jį" etosą ", kuriame jie papasakoti savo auditoriją arba televizijos žiūrovų, kad jei jie" sėti sėklą derlingos žemės "įsipareigoja į ministerijos, kuri yra aktyvi ir finansiškai patikimas, pavyzdžiui, savo) sėti pinigus ir (arba) maldas, Dievas atlygins. [ reikia ] Hickeys turėti tvirtą įsipareigojimą gimęs-vėl išganymo citata žinutė su stipraus asamblėjų Dievo teologiniu fone.
[ taisyti ] Kritika

Per daug kartų praeityje, Marilyn Hickey Ministerijos buvo kritikuojama kai jų lėšų rinkimo praktiką, o taip pat kartais buvo lyginamas su kitų ministerijų, pavyzdžiui, Peter Popoff , Don Stewart ir Kenneth Copeland . Jie jau buvo kaltinamas išnaudoti jų publika, kad pakelti pinigus, ir naudojant jų pačių Dievo žodžius, perspektyvus Jo palaiminimus už finansavimo Dievo darbą per savo ministerijų. [4] Daugelis jos pasekėjų ir (arba) partnerių, gauti laiškus ir prašydama jų "paršavedė sėkla" (siųsti pinigų), siekiant gauti ir gauti įvairius palaiminimus gijimas, išgelbėjimas, finansinė gerovė).

Linas rašė...

Da tokio komentaro niekada nebuvo:)))

Virginija rašė...

http://www.ondoctrine.com/10hickey.htm

Ji suderina save per gretas Benny Hinn , Kenneth Hagin, Kenneth Copeland , Jesse Duplantis , burnos Roberts Richard Roberts ir pabaigoje, kurie buvo Pasivadinusi pranašas, gydytojas ir evangelistas Williamas Branham. William Branham sakė Trejybės doktrina buvo demonų doktrina, ir teigė, kad tai, kas iš tikrųjų įvyko Edeno sode, kad gyvatė suvedžiojo Ievą ir Kainas buvo šios sąjungos rezultatas. William Branham buvo, netikrasis pranašas, suklastotas gydytojas, eretiku ir giliai įsitraukęs okultizmu, kuris įsisąmonino Marilyn Hickey, kaip vieną iš savo mentorių.

Virginija rašė...

Atleisk, Linai- man idomu pasidare tai ir pasidomejau apie sia moteri, o vertima man daro Google vertejas. As pritrenkta to, ka perskaiciau.

Linas rašė...

Nu tai reikia trinktelt atgal, kad atsigautum:)

Anonimiškas rašė...

Linai, ar gerai supratau, šita moteris, apie kurią patalpinai yra Branhamo pasekėja?

Linas rašė...

tikrai ne:)

consolatio fratrem rašė...

Jeigu per ją daug žmonių atėjo pas Kristų - ačiū Dievui - tegu tokie judėjimai gyvuoja. Demonai pas Jėzų žmonių neveda. O dėl krislų paieškų vienas kitame labiausiai yra liūdinama Šventoji Dvasia.