pirmadienis, gegužės 30, 2011

Ufonautai - humanoidai ar demonoidai?


NASA techninis ir mokslinis patarėjas Ellsworth E. Gerrels susitikime Kijeve išdėstė požiūrį į ufonautus. Mokslininkai nerado net potencialios galimybės gyvybės egzistavimui Saulės sistemos planetose, o iki kitų galaktikų, jeigu skristum šviesos greičiu, prireiktų milijonų metų, ufonautai niekada nelankė žemės, net jeigu daryti prielaidą, kad jų techninis lygis daug aukštesnis už mūsų - sakė mokslininkas.
"Biblijoje aiškiai sakoma, kad egzistuoja piktosios dvasios arba velniai, ir greičiausiai, reiškiniai, su kuriais susiduria žmonės, yra būtent susidūrimas su jomis", - sakė  E. Gerrels.
Dabar NASA mokslininkas, dalyvavęs, "Vojedžerių" kūrime, yra pensijoje ir skaito paskaitas. Jo manymu, Visatos atsiradimą sąlygojo "pirminis konstruktorius"- Dievas, kadangi tokios tvarkingos sistemos atsiradimas savaime tiesiog neįmanomas.  

13 komentarų:

judas rašė...

Pagarba siam dar vis dirbanciam svietejiska darba pensininkui...:)
Liaudziai reikia sviesos!:)

Sigitas Kalinas rašė...

Įdomu, kodėl žmonės galvoja, kad ir kitose planetose gyvybės forma turi būti tokia, kaip žemėje? Gal ten ta gyvybė visiškai kitokia ir pvz mūsų akimis nematoma?

Linas rašė...

Na jei nematoma, tai tuo labaiu jos nepamatysim:)

Sigitas Kalinas rašė...

Bet juk nieko nereikalingo nėra. Pvz. Jei nebūtų augalų, nebūtų ir gyvybės. Skaičiau, kad, jei žemės padėtis būtų šiek tiek kitokia ir nebūtų kitų saulės sistemos planetų, gyvybės žemėje nebūtų.

Jei egzistuoja kitos galaktikos, jos kažkam taip pat reikalingos ;)

Zita rašė...

Nereikalinga yra tuščios paieškos, kurios tesiasi visą gyvenimą, o pabaigoj vis tiek atrandama Dievo valia. Va tai yra nereikalinga. Bet kas be Dievo gali tai suvokti?

Sigitas Kalinas rašė...

Na, jei nieko neieškosi, nieko neatrasi ;)

Linas rašė...

Labai mėgau fantastiką, manęs ufonautai vos nepagrobė savo laiku. Nemažai žmonių yra ant to pakibę, įsileidami į savo gyvenimą ne ką kitą, kaip prakeikimą.

Olgerdas rašė...

Skaiciau kad Branchamas moke, kad "lekstes" yra Dievo angelu karietos, taigi ufonautai- tipo angelai :) Na, o tuomet sako, kad baznycios paemimas bus butent toks, kaip zmones isivaizduoja situacija kai ufonautai pagrobia zmones- atskrenda "lekste", "zalieji" igruda zmogeli ir ate :)... Vyriokas zodziu idomus buvo :) Fantastikos megejas :)

Linas rašė...

Galvoju, kad Tada turbūt jau branhaminį rojų žali žmogeliukai išsinešė, seniai nebesimato.

Sigitas Kalinas rašė...

Viskas su saiku gerai. Vaikystėje turėjau ufonautų fobiją, bet su laiku ji praėjo ;)

Olgerdas rašė...

Sigi, tai pats gi sakai, kad viskas reikalinga, tai daryk isvadas ir apie tas galaktikas kur minejai. Jei ju nebutu, tai ir Saules sistemos irgi :) Viskas juk priklauso vienas nuo kito, kas nors ne taip- ir amba :) Beje, manau, kad butent panasus ivykiai ir laukia ateity zmonijos...

2 Petro 3:10

O Viešpaties diena ateis kaip vagis naktį. Tada dangūs praeis su smarkiu ūžesiu, elementai sutirps karštyje, ir žemė su savo kūriniais sudegs.

Mato 24:29

Tuoj pat po tų suspaudimo dienų saulė užtems, mėnulis nebeduos šviesos, žvaigždės kris iš dangaus, ir dangaus jėgos bus sudrebintos.

Olgerdas rašė...

Musiet, Linai :) Mes likom teismo laukt itariu :)

Sigitas Kalinas rašė...

Problema ta, kad žmonės tą harmoniją ardo. To rezultatą jau matome - baisios karščio bangos, pietuose staiga atšąla ir pan.