trečiadienis, gegužės 04, 2011

Pietų Korėja - prabudimas Šventojoje Dvasioje


Pietų Korėja tapo vienu iš krikščionybės centrų pasaulyje. Iš šios šalies vyksta gausūs misionierių būriai į pasaulį skelbti Evangelijos. Filmuotoje medžiagoje - susirinkimai Seule.

14 komentarų:

Zita rašė...

Jėzus Karalius!

judas rašė...

Kiekviena ryta prabundu Sv.Dvasioje!:)

Anonimiškas rašė...

Uj, o aš tai žinokit nežinau kaip reaguoti į tokius reiškinius, kai žmonės krenta, rėkia, juokiasi ir t.t. Gal ir būna, bet kaip konservatyvus krikščionis vertinu tai atsargiai labai :).

Olgerdas rašė...

Anonimui: kad izvelgt tokiuose dalykuose Dievo veikima, reikia arba turet gera vaizduote, arba but suklaidintam... Is dvieju vienas. Asmeniskai as cia nematau jokiu irodymu, kad cia Dievo darbas, uztat pilna pozymiu grynai zmogiskos veiklos. O is esmes, juk yra taip, kad jei norime, galime matyti ka tik norime- jei turime jau gatavai sukurta modeli kas tai yra, tai tuos dalykus tuo ir laikome, taip juos ir ivardiname.

Kęstutis rašė...

Žiūrint į video tikrai gali susidaryti įtartinas požiūris, tačiau realiai pabuvus tokiam tarnavime nelieka abejonių.

Anonimiškas rašė...

Olgerdai, pritariu :).
Tiesa, brangieji, šiomis dienomis apmastau vieną Apreiškimo JOnui vietą kur yra pasakyta: "Jie nuleis net ugnį iš dangaus". Nepamenu dabar kuriam skyriui, gal 13, o gal tarp 13 - 17, patys susiraskit, bet pati esmė kokia. Juk ugnis kas yra? Ar ne Šv. Dvasia Rašto simbolike yra ugnis? Ar tai nebus netikra Šv. Dvasia, tiksliau dvasia ne iš Dievo, klaidinanti žmones?
Čia tik apmastymai, nieko kategoriškai neteikiu...:)

Olgerdas rašė...

Nutep Anonime, ugniu buna visokiu :). Jonas apie tai ir sako. O mums reik but akyliems

Linas rašė...

Tai parodykit "tikrą ugnį" ir bus baigta kalba. Įrodymai paneigiami tik kitais įrodymais:)

judas rašė...

nemanau,kad cia ateis Elijas ir parodys tikra ugni...:)(1Kar.18:36-38)

Zita rašė...

O man atrodo, kad mes su tokiais pamąstymai ir užtikrintumais greitai ugnies prisiprašysim :)

Linas rašė...

Manau, kad ir Elija dauguma šiuolaikinių sveikai mąstančių krikščionių eretiku laikytų arba akmenais akmenais:)

judas rašė...

'Sveikas mastymas',jei jis neatnaujintas Dvasios,yra pavojingas.'Sveikai mastantys' dazniausiai remiasi savo mastymu,ir taip ji padaro savo stabu...jiems nebereikia jau ir Dievo ieskoti,nes jie jau turi savo dieva-'sveika mastyma',(kuris buvo suformuotas ne Sv.Dvasios,bet ivairiu kitu saltiniu) ir pilnai pasitiki 'juo'.
Ir kas tik nesilenkia,neitinka ju dievui,tam negailestingai yra nukertama galva...:)Tam pvz.pilna.
Krikscionybe pilna zmoniu su 'sveiku mastymu',bet tuo paciu visiskai tusciu,nepripildytu Sv.Dvasios...JU galva didele,bet kunas distrofiskas,ir beda cia ta,kad ju 'sveikas mastymas' tapo ju 'angelu sargu',sergejancius juos nuo Sv.Dvasios pripildymo...
SIandiena ir sunku krikscionims susikalbeti,nes jie turi daug SAVO,bet mazai KRISTAUS...

Straipsnis apie prabudima Sv.Dvasioje,bet ne apie sveika mastyma,bet sveikas mastymas turi rysi su Sv.Dvasia...jei mastymas atnaujintas Dvasia,tada prabudimas vyksta diena is dienos,nepriklausomai nuo salies,kurioje gyveni...:)

Linas rašė...

Taip, Judai visiškai sutinku su tavim. Kūniškumo apraiškų gausu tiek "prabudimo susirinkimuose", tiek ten, kur "sveikas protas, teologija, padorumas ir tik nieko nepapiktink" tapo stabu. Prabudimas išties turi vykti kas dieną ir jis vyksta.Tiesiog mums reikia mažiau žinot, o daugiau sekti, tada ir visos formos, kaip Dievas gali pasireikšti - mirtina tyla, ar šūksnių jūra - bus mums tinkamos.

Anonimiškas rašė...

Gerai pasakyta paskutiniuose dviejuose komentaruose :). Amen.