pirmadienis, gegužės 30, 2011

Džastinas Biberis - tatuiruotė ivrito kalba



<><><>;
17-metis Džastinas Biberis dar kartą atkreipė dėmesį į savo religingumą, kai paparaciai užfiksavo jį pliaže. Dainininkas ant savo šono išsitatuiravo žodį "Jėzus" ivrito kalba. Biberis dar pernai interviu "Guardian" atskleidė savo pažiūras:"Krikščionybė grindžiama tuo, kad Jėzus buvo žydas. Aš negaliu to negerbti".

4 komentarai:

Olgerdas rašė...

Kai sitas vaikis uzaugs, sulauks kokiu 30 ar 40 meteliu, tuomet jau bus kazkas aisku su jo tikejimu , o kol kas, manau, visa sitai yra beveik 100 proc vaikiskumas... Na, daugmaz visi mes tokie buvome savo laiku, as pvz kazkada nesiojau ant odines striukes didziule aukso spalvos Dovydo zvaigzde, ant kurios buvo isgraviruota "Jesus is the Rock":). Kaip norit , taip supraskit- arba Jezus yra Uola, arba Jezus yra rokas :) Tuomet nesuprasdavau, kodel zmones dazniausiai ta uzrasa suprasdavo antraja prasme:). Kol su laiku supratau, kad tokie isoriski ir kartais net ekstravagantiski dalykai nera nei dvasingumo, nei tikejimo liudijimas, praejo nemazai laiko... Bet aciu Dievui, galima sakyti, kazkiek isaugau is tos paauglystes.

Linas rašė...

Na turėkim vilties, jei jau tu užaugai, tai DB irgi pavyks:)Šiaip tikintis neturėtų savo kūno bjauroti užrašais, net ir dėl gero tikslo.Bet iš jaunystės visokių kv prikrečiama

Olgerdas rašė...

Tiesa, jei netingi, biski straipsnio teksta gali patvarkyt- islenda i sona, nesimato net viso teksto. O gal cia tik mano monitorius taip rodo ? :)

Linas rašė...

tng