pirmadienis, gegužės 02, 2011

Teroristai nori... neprievartinių kovos formų prieš "šventuosius islamo karius"

Kas iki šiol nežinojote, tai galime paskelbti, kad islamo teroristai yra vieni iš taikiausių Žemės gyventojų, beje, ypač gerbiantys tarptautinę teisę ir saugantys žmogaus gyvybę, todėl ir su jais reiktų elgtis švelniau, taikyti neprievartines formas.... Toks juokingas pareiškimas padarytas teroristinės organizacijos "Hamas" po to, kai 
Pakistane per operaciją nukautas teroristų tinklo „Al Qaeda“ lyderis Osama bin Ladenas, kurį jie pavadino "šventuoju islamo kariu".
O. bin Ladenas sekmadienį nukautas netoli Pakistano sostinės Islamabado. „Al Qaeda“ lyderį nukovė JAV specialusis dalinys. Be O. bin Ladeno nukautas vienas iš 19 jo sūnų, suimtos trys O. bin Ladeno žmonos bei šeši sūnus, taip pat keturi artimi jo bendražygiai. Per šturmą nukauti dar keli "islamo kariai" bei moteris, kuria dengėsi vienas iš nukautųjų.
Teroristinės organizacija "Hamas" paskelbė oficialų pareiškimą. Izmailas Chanija organizacijos "Hamas" vardu pasmerkė "žiaurų švento islamo kario nužudymą", o kitas "Hamas" lyderis pareiškė - "O.bin Ladeno likvidacija galbūt pasitarnaus taikai, tačiau svarbu nebenaudoti prievartinių priemonių, kurios buvo panaudotos prieš jį".

5 komentarai:

Olgerdas rašė...

Tai kad kol kas nejasna su tuo dedes Ben Ladeno nukovimu- lavono niekas nepateike, net nuotraukos...

Linas rašė...

Olgerdai, ar turi pomėgį apžiūrinėt?:) oi oi...

judas rašė...

Nu,tiesiog smalsu zmogui...:)

Olgerdas rašė...

Smalsu nesmalsu ale kai nepateikiama itikinanciu irodymu, tai gaunasi panasu i tuscia rekavima. Na, buna gi ir mes patys taip elgiames- neimanoma to paneigti :)...

judas rašė...

Aisku...paciam reikia viska empyriskai istyrineti...:)