ketvirtadienis, gruodžio 24, 2009

Neturite pinigų dovanoms? Vokite


Anglijos Jorko miesto šventojo Lavrentijaus bažnyčios ganytojas Timas Džonsas pasakė dar negirdėtą pasaulyje pamokslą, kuriame ragino parapijonis, kurie turi materialinių sunkumų prieš Kalėdas... vogti, praneša "Интерфакс-Религия".
"Mano patarimas kaip kunigo - vokite iš parduotuvių",- pasakė tėvas Timas per pamokslą, beje, nurodęs, kad vogti reikia iš supermarketų, o ne iš privačių parduotuvėlių. Jo manymu, "Viešpaties meilė nepasiturintiems aukščiau už turtingųjų nuosavybės teises".
Tuo pačiu jis pasakė būsimiems vagimsi išlaikyti krikščionišką kuklumą ir "neimti daugiau negu reikia", praneša ir "Аnanova".

2 komentarai:

Olgerdas rašė...

Kietai cia,nieko nepasakysi:).Sese pasakojo,kad kai gyveno Lietuvoje,kartais jos seimoje buvo striuka su maistu,tai tevas eidavo miskan zuikiu gaudyt:).Kepdavo juos ant lauzo ir pan.Karta stirniuka atitempe net...Uztat dabar sese negali i mesa ziuret,vegetare.Tie vaikystes vaizdai visi:kraujuoti gyvunai ir pan isiresze i atminti.Jai tada gal apie 10 metu buvo.Nu,bet gal visgi geriau zuikiai,kai jau badas,nei vogti...

Linas rašė...

Viena karta zuiki valgiau, nepatiko ir man:) O cia tai zinai, ganytojui sirdi skauda, kad parapijonys dovanoms pinigu neturi tai ir pataria:)