pirmadienis, vasario 27, 2012

Kas švenčiau už religiją?

Kolumbijoje moterys protestavo prieš prievartą iš vyrų pusės. Keista, bet ką jos padarė - tai išsirengė, išsipaišė ir nešiojo plakatus. pats populiariausias iš jų buvo "Moters kūnas šventesnis už religiją".
Tuo, manau, nė kiek negalima abejoti, nes savo kūnui moterys skiria daug daugiau dėmesio, o dabar ir praeiviai galėjo paspoksoti, t.y. pagarbinti, nuogus kūnus.

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Moterys troksta dvieju dalyku, tai graziai apsirengti ir kaip galima greiciau nusirengti.... Is kitos puses tai nieko naujo romeniskasis izides kultas...

Anonimiškas rašė...

o tu geras,duodi ir kitiems paspoksoti savo sventame puslapyje...matosi kad neabejingas esi tam

Linas rašė...

visokiais būdais remiu moterų protestus:)

consolatio fratrem rašė...

Nauja Formalių Naujienų rubrika - Formalūs Papai :D

Linas rašė...

consolatio fratrem - aš tai pavyzdžiui, plakatą matau ir jį įkėliau parodyti:)))

Linas rašė...

consolatio fratrem - aš tai pavyzdžiui, plakatą matau ir jį įkėliau parodyti:)))

consolatio fratrem rašė...

Aš suprantu tave, Linai :) aš suprantu, kad šioje nuotraukoje tiesiog gyvenimas toks koks yra,
bet tačiau o kadangi daug krikščionių vyrų ir vaikinų bando ištrūkti iš priklausomybės nuo pornografijos gniaužtų, o kiti bando išstovėti toje laisvėje, tokie vaizdeliai jiems tikrai nepadeda :) jie ateina į krikščionišką puslapį tikėdamiesi tyrumo, šventumo ir bac - tokia nuotrauka.. senas žmogus ir kūniškumas kaip mat nukreipia akis visai ne į plakatą.. ir vietoj poilsio krikščioniškoj aplinkoj, vėl tenka stoti į kovą..

Nepriimk, Linai, šio komentaro kaip priekaišto ar kaltinimo, aš džiaugiuosi tavo tarnyste ir palaikau tave. Tau galbūt neteko su šia nuodėme susidurti, todėl tiesiog išsakiau savo matymą :) Čia ne religija, kad nustatyt kiek rodyt pliko kūno o kiek nebe, bet meilė ir išmintis - suprasti kitą brolį ir neduoti velniui šanso brolio gyvenime :)

Aš tau nenoriu nurodinėti ką dėti į blogą, o ką ne.. Tegu Šventoji Dvasia tau duoda išminties kaip pasielgti ir tai bus geriausia :)

Linas rašė...

Nėra čia nei labai tyra, nei labai švaru, nes per daug pasaulyje absurdo, kurį ir parodau. Suprantu ir aš priekaištus, gal jie iš dalies ir teisingi, tačiau nematau kito būdo kaip kovoti su durnumu. Moterys protestuoja, kad vyrai jas prievartauja. Išsirengia ir sako - neprievartaukit, gyvuliai:) ir dar tai susieja su religija. Absurdai geriausiai atsiskleidžia parodant juos kaip absurdą:)

consolatio fratrem rašė...

Taip, Linai, todėl dar kartą sakau - tai ne priekaištas, tiesiog kitos pusės parodymas :)