pirmadienis, vasario 22, 2010

Pakistane - beveik atviras krikščionių genocidas


Pakistane pogromus prieš krikščionis rengia ne tik ekstremistai. Anti-krikščioniškos nuotaikas paplito aukščiausiuose Pakistano visuomenės sluoksniuose. "Mes sudeginsis gyvus visus, kurie nori atstovauti teisme nukentėjusiųjų interesams", - taip pareiškė advokatų asociacija Lahore savo pareiškime. Taip jie reagavo į neseniai nužudytos 12 metų katalikės Shazii Bashir teismo procesą, ji buvo nužudyta turtingo musulmonų advokato namuose, kur dirbo.
12 metų krikščionė dirbo Lahore pas žinomą musulmonų advokatą Chaudhary Muhammad Naeem. Mergaitė buvo mušama, prievartaujama advokato ir jo sūnų, galiausiai nuo sumušimų jos negalėjo išgelbėti net gydytojai. Tris dienas praleidusi ligoninėje ji mirė. Kaimynai sakė girdėję, kaip ji šaukdavo naktimis.
Ji buvo verčiama dirbti daugelį valandų, mušama, galiausiai jai sugirdyta didelė dozė neleistinų vaistų. Kai mergaitė vos buvo gyva, Chaudhary Muhammad Naeem ją grąžino šeimai.
Po advokatų asociacijos Lahore pareiškimo nukentėjusiojo šeima ir nevyriausybinės organizacijos negali rasti advokato, nukentėjusiosios šeima taip pat neįleidžiama į teismą.
Savo ruožtu policija pasakė, kad negali užtikrinti saugumo krikščionims, jei jie išdrįs ateiti į teismą.
Pagal "Milites Kristis Imperatoris"

Komentarų nėra: