penktadienis, vasario 26, 2010

Satanistų teismą paskelbė uždarą dėl šiurpių detalių


To net Rusija dar nematė. Jeroslavlyje teisiami aštuoni jaunuoliai(7 vaikinai ir mergina), kurie satanistinių ritualų metų nužudė ir išmėsinėjo 4 žmones. Tai jie darė norėdami "įšventinti į klaną" savo draugę. Detalės tokios šiurpios, kad satanistų teismą paskelbė uždarą
2008 metais vasarą satanistų grupuotė Jeroslavlyje, už cerkvės esančiame sklype, peiliu nužudė tris merginas ir vaikiną, visi buvo moksleiviai. Po to virš lavonų skaitė kažkokius prakeikimus. Dar vėliau ėmė mėsinėti lavonus- nulupo skalpus, išpjovė lytinius organus, nupjaustė galūnes, praneša, "Газете.Ru".Pusė iš nusikaltime dalyvavusių jaunuolių neturėjo 18 metų.
Subjauroti aukų kūnai buvo surasti praėjus pusantro mėnesio sumesti duobėje. Netoliese buvo aptiktas apverstas kryžius prie kurio buvo prikalta katė be galvos. Teisiamieji sako, kad kates ir šunis jie galabydavo jau nuo 2006 metų, o žmonių aukų ėmėsi pirmą kartą, kai nusprendė "įšventinti draugę".
Beje, grupuotė prisipažino, kad nužudė keturius bendraamžius ir juos išmėsinėjo, bet, tardytojų teigimu, dėl savo poelgio nė kiek nesigailėjo.

1 komentaras:

GeorginA rašė...

Tikra Meilė Rašybos Ratukas, Dr. Obodo. Burtai pritraukti meilę, Sustabdyti santuokos nutraukimo, Santuokos Burtai, Pareikšti prarastą meilę, Pinigus ir turtingus burtai, Apsaugos burtai, vaisingumo rašybos ..Kontaktinė Info
El. paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk
Skambinkite,Viber ir whatsapp +2348155425481