antradienis, vasario 02, 2010

Kodėl drebėjo žemė Haityje?


Evangelistas Petras Robertsonas poi žemės drebėjimo Haityje, kuris nusinešė apie 250 000 žmonių gyvybių, sakė, kad jo priežastis - haitiečių sandėris su šėtonu, vudu religijos kultivavimas. Po to pasigirdo balsų, kuriekaltino P.Robetrsoną nejautrumu. Žinoma, nelaimė nelaime, bet būtų gerai pažvelgti, kokia degradavusi buvo Haičio visuomenė prieš žemės drebėjimą, kiek daug joje buvo tamsos.
Gruodžio mėnesį organizacija «Pan American Development Foundation» paskelbė pranešimą, kad Haitis grįžta į vergvaldystės epochą. Tiesa, tada tas pranešimas nebuvo išgirstas, praneša "ISRA.com"
Organizacija «Pan American Development Foundation» tvirtino, kad Haityje vergovėje yra ne mažiau kaip 225 000 vaikų, kurie savanoriškai parsiduoda į vergiją už maistą ir pastogę. Daugelis mergaičių, kurios dirba pasiturinčiųjų namuose, išprievartaujamos ir tampa sekso vergėmis.
Organizacija tada kreipėsi į Haičio vyriausybę,kad ji atkreiptų dėmesį, jog du trečdaliai Haičio vaikų tampa vergais - savanoriškai arba liepiami tėvų. «Pan American Development Foundation» tikėjosi šiuo pranešimu atkreipti pasaulio dėmesį į vaikų padėtį.
Ataskaita nepadėjo, tačiau žemės drebėjimas atkreipė dėmesį. Ar tikrai be priežasties drebėjo žemė Haityje?
Pagal "Nehemiah"

Komentarų nėra: