antradienis, vasario 02, 2010

Nešiojimas, iliustracija


Čia buvo pageidavimas pasižiūrėti, kas yra ir kas nėra klaidžiamokslis. Štai ką sako Biblija apie tam tikrų daiktų nešiojimą:
"Jie auksą iškrato iš maišelių, sidabrą pasveria svarstyklėmis, pasamdo auksakalį, kad padarytų dievą, parpuolę prieš jį, meldžiasi,
užsideda stabą ant pečių, nuneša į prirengtą jam vietą ir pastato. Jis stovi ir nejuda. Kai jie šaukiasi jo, jis negirdi ir neišgelbsti jų iš nelaimės.
Apmąstykite ir supraskite! Imkite tai į širdį, jūs atskalūnai!"
Izaijo (46,6-8)

5 komentarai:

Olgerdas rašė...

Kur du pesas,trecias kaip ir lysnas:).Tik,kol jus jus cia nuo pietu pesates,as spejau daug dalyku nuveikt.Pamiegojau,krosni pakurenau,lastelej buvai su seima,gerai pabendravom...Ir taip sau galvoju dabar arbata su citrina gerdamas:visgi teisus buvo katinas Leopoldas...Taika yra geras dalykas...

Šauklys rašė...

Galima nešioti fizinį stabą, bet kiek nešiojančių ant savo pečių- savo galvoje- denominacinių dogmų, o Biblijoje moteris simbolizuoja bažnyčią. Tikiuosi jūs mąstote dvasiškai ir suprantate.
Puikus vaizdelis, Linai. Fizinis pasaulis - tik dvasinio atspindys.
Kaip pvz. modifikuotas maistas, vaisius tas pats, bet ten kokio skorpiono genai, lygiai tas pats ir su Žodžio aiškinimu, žmogaus intektas kažką atima, kažką prideda- ir žmonės savyje nešioja moteris- Žodį sukryžmintą su bažnytiniais mokymais. Galime į apelsinmedį įskiepyti citrinos šakelę ir ji bus gyva dėka to apelsinmedžio, bet vaisius bus citrina, mes galime semtis jėgų iš Jo, bet niekada nesutikti su sveiku mokslu.

Linas rašė...

Nu va pasilinksminom ir užteks, Vladai, palieku paskutinius du komentarus. prisimink, kai labai nori taikyti Biblijos tiesas, tai taikyk tai organizacijai, kurioje esi.
Svaidytis žodžiais nematau reikalo, kaip sakė Olgerdas, geriau pečių pakūrenti:)

ramaske rašė...

Buna,kad zmones virsta nuo Dievo jegos,o buna kad ir dievas nugriuna del zmoniu silpnumo:))
Pasiziurekit:

http://www.tu.tv/videos/oh-manolo-que-la-has-cagao-

Linas rašė...

Paskutinis komentaras specialiai VLADUI.

Kadangi išvedinėjei katalikui netinkančias eretiškas teorijas apie tai, kad įstatymas panaikintas, tenka priminti tau ką rašo "Didysis Katalikų bažnyčios katekizmas".

Skirsnis "Dekalogas privalomas"
2072 Punktas. "Kadangi Dešimt įsakymų išreiškia pagrindines žmogaus pareigas Dievui ir artimui, savo esme jie yra svarbūs įpareigojimai. Jie nė kiek nekinta ir galioja visada ir visur. Niekas negali nuo jų atleisti".

Taigi,nesiginčyk niekada apie ką neišmanai, eik mokykis katekizmo tiesų ir nedrįsk nesilaikyti įsakymo, nes Katalikų bažnyčia įsako tau:" Dekalogas nė kiek nekinta ir galioja visada ir visur".