trečiadienis, sausio 04, 2012

"Tikėjimo žodžio" pastoriai aplankė nakvynės namų gyventojus


Dviejuose Vilniaus nakvynės namuose patarnaujama kas mėnesį, o kalėdiniai apsilankymai juose su krikščionių bendrijos „Tikėjimo žodis" vyr. pastoriumi Giedriumi Saulyčiu ar kitais pamokslininkais jau tampa tradiciniais.
Gruodžio 19 d. Vilkpėdės nakvynės namuose „Kryžkelė" pastorius Giedrius dalijosi Dievo žodžiu iš Evangelijos pagal Luką.  Pamokslas baigėsi kvietimu atgailos maldai, į kurią atsiliepė dauguma klausytojų. Po to buvo kviečiama prie vaišių stalo, dalijamos organizacijos „Samariečio krepšys" dovanėlės mažiesiems, o suaugusiems teko kalėdinis „Ganytojo" numeris.
Gruodžio 23 d. nakvynės namuose, įsikūrusiuose Kojelavičiaus gatvėje, pamokslininkas Osvaldas Nenartavičius kalbėjo apie tikrąją Kalėdų prasmę - užgimusį Jėzų Kristų. Kokia bebūtų baisi padėtis šiandien, Kristus atėjo tam, kad ją pakeistų.
Aktyviai kalėdiniu laikotarpiu darbavosi ir kiti "Tikėjimo žodžio" bendrijos pastoriai.
Pagal btz.lt

2 komentarai:

edas12 rašė...

"Aktyviai kalėdiniu laikotarpiu darbavosi ir kiti "Tikėjimo žodžio" bendrijos pastoriai."

ne tik...aktyviai darbavosi ir daugelis darbovieciu vadovai,dosniai dalindamos pelna savo darbuotojams,parduotuviu tinklai teikdami nuolaidas ir seneliai salciai su elfais,ir daugelis daugelis kitu,kuriuos sunku cia ir ivardinti...:)

Linas rašė...

Na tai ir šaunu, tegu visiems geros valios žmonėms būna atlyginta:)