šeštadienis, sausio 14, 2012

Kuveito princas - Biblija yra tiesa

Vienas karališkosios šeimos narys Kuveite tapo krikščionimi. Jis įrašė garso kasetę, kurioje jis pabrėžė, kad jei jis bus nužudytas, jis yra tikras, kad pateks į dangų. Apie tai pranešė  „Сhristian Тelegraph“ ir „Assist News“. Iraniečių krikščionių naujienų tarnyba Mohabatnews.com ir arabų kalba veikiantis krikščionių televizijos kanalas "Al-Haqiqa" paskelbė šį įrašą. Kuveito princas Abdalachas As-Sabach pareiškė – „sutinku su šios medžiagos platinimu, jei mane užmuš, būsiu amžinai su Jėzumi Kristumi“.
Jis teigė, kad yra laimingas priėmęs tokį sprendimą, nes būtent Biblija yra tiesa, be to jis aštriai pasisakė prieš islamistus, atėjusius į valdžią Egipte:“Islamistų grupės visada norėjo pulti įvairius miestus visame pasaulyje, bet Dievas saugo pasaulį, todėl mes matome procesą, kaip islamistų grupės pjaunasi tarpusavyje ir tai tik augs“.
Ši žinia pasirodė daugelyje arabiškų laikraščių. Vienas nepriklausomas šiitų tinklalapis puolė neigti šią informaciją, esą tokio princo Kuveito karališkoje šeimoje nėra. Islamas yra oficiali religija Kuveito religija.
 Reikia pažymėti, kad net ir aukščiausi islamo grupių pareigūnai negali pasaugoti, kad Biblijos žinai nepasiektų jų aplinkos -  anksčiau iš islamo į krikščionybę atėjo Mosab Hassan Yousef, "Hamas" įkūrėjo sūnus.

Komentarų nėra: