ketvirtadienis, sausio 24, 2013

Bažnyčia "Ekklesija" turės televiziją



 Bažnyčia "Ekklesija" paskelbė, kad šiemet turės savo televiziją. Kaune pamokslaudamas "Ekklesijos" bažnyčioje pastorius Kąstytis Matulionis pranešė šią žinią, kaip bažnyčios planą metams. Pamokslą "Mes Dievo patepti" galima rasti Ekklesija.lt svetainėje. Tuo pačiu paklausyti galima, koks pamokslavimo būdas ir kokią žinią skelbia ši bažnyčia. Pirmą kartą paklausiau šios bažnyčios pamokslą. Sužinojau, kad pranašas Izaijas savo pranašystę užrašė būtent šiai bažnyčiai ir pažadėjo "Ekklesijai", kad "Jūs naudositės pagonių turtais"... 
Keisčiausia, kad teigiama, jog "Ekklesijos" renginys vaikams, su kuriuo dalindama dovanas važinėja ši bažnyčia, esą, tvirtina žmonės, šimtą kartų geresnis už vykusį "Siemens" arenoje, o kai "Ekklesija" turės savo teatrą, tada tai jau išvis bus... Galima tik paklausti, tai kodėl "Ekklesija" tokiu atveju pati pirmose gretose dalyvauja tokiuose prastuose renginiuose ir kodėl maišosi su tomis mirusiomis bažnyčiomis ekumenizmo Babilone?     
 Turiu pasakyti, kad tokių pagyrų dar niekada nesu girdėjęs, o pamokslavimo būdas nieko bendro neturi su Biblijos žinia, o primena "herbalaifo" arba kitų tinklinio marketingo pardavėjų prisipumpavimą prieš einant prekiauti: "Mes geriausi, mes nuostabiausi, kitų prekės tai mėšlas, o mūsų prekės skaniausios, mes parduosim daugiausiai, mes galim, mes pajėgsim, jei ne mūsų prekė, Lietuva pražus, mes sirišinėjam, mes atrišinėjam, mes prakeikinėjam, kas nesu mumis, tas pražus, mes atnešam prabudimą...". Ir taip pusvalandį. Galima ir patikėti. Bet man iš pirmo karto nepavyko, klausysiu dar kartą.

Ir pabaigai reiktų pridėti, kad Biblija apie pasigyrimus turi kitą standartą, kurį reiktų prisiminti
 "Tegul kitas giria tave, o ne tavo burna; svetimas, bet ne tavo lūpos". Patarlės 27:2

43 komentarai:

Anonimiškas rašė...

BET JIE IRGI KRIKŠČIONYS. AR KRIKŠČIONIAI. KAIP TU LINAI VADINTUM?

Mantas rašė...

Ekklesia.lt ir yra pati geriausia bažnyčia visoje Lietuvoje... niekur kitur neradau tokio gyvo surinkimo ,kaip Ekklesijoje...... Linai, tu ne pirmas , kuris negražiai kalbi apie šią bažnyčia, bet mes nekeikiam tokių žmonių , kurie apkalbinėja, šmeižia.. mes juos laiminam.. taigi Linai, buk palaimintas.. tegul tavo tikėjimas ir bendruomenė kurioje augi , plėstųsi ir laimėtų vis daugiau sielų Dangaus Karalystei..
Nuoširžiai , pats laimingiausias pasaulyje Ekklesia.lt tarnautojas.

Linas rašė...

O ką čia aš pasakiau tokio negražaus, ko tariamam pamoksle nebuvo? girdėjau, kad laimingiausi ir geriausi visą pusvalandį pumpavosis, sakau, kad telieka patikėt ir būsi laimingiausias. Bet man mama sakė pagyrūnais netikėt. Nėra tokių dalykų Dievo žodyje kaip saviįtaiga ir pozityvioji prapaganda. Biblija sako atvirkščiai:"Nagi dabar jūs, turtuoliai, verkite ir dejuokite"...

Anonimiškas rašė...

MATAI LINAI, NE AŠ VIENAS TAVE MYLIU. PAMATYSI KIEK ATSIRAS TAVE MYLINČIŲ. TAIP KAD KRITIKUOK IR TURĖSI MYLIMIAUSIO LIETUVOJE ŽMOGAUS VARDĄ.

Kęstutis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Consolatio fratrem rašė...

Ekklesijoj patys turtingiausi žmonės ant visos Lietuvos, nes jie Kristų pasidarė savo turtu. Kristus - didžiausias turtas ir kas turi Jį - to turtais joks žmogus neaplenks. :) dėl šio turto - tik džiaugtis ir šokti :)
Pritariu Mantui - Ekklesija tikrai geriausia bažnyčia Lietuvoje.
Būk palaimintas, Linai, tegu viskas tau sekasi ir Dievo meilės ir Jo artumo tau niekad nestinga!!! ;)

Anonimiškas rašė...

BER JŪS GI BROLIAI KĘSTUTI. BROLIAI KRIKŠČIONIAI AR KRIKŠČIONYS. KUR NEVIENYBĖS IR SUSISKALDYMŲ PROBLEMA? KAS SUGEBĖS MAN ATSAKYTI Į ŠĮ KLAUSIMĄ? KODĖL TO NĖRA TARP MESIJĄ RADUSIŲ ŽYDŲ?

Kęstutis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

NIEKO NESUPRATAU, BET AČIŪ. KAI SUSITIKSIM, GALĖSIU KOJAS NUPLAUTI, AIŠKU JEI NORĖSI. MAN JOKIO SKIRTUMO KAIP ŽMOGUS SAVĘ VADINA, SVARBU JO VEIKSMAI IR DARBAI. PAGAL JUOS IR SPRENDŽIU KIEK JIS MYLI MESIJĄ. AŠ NERAŠAU, KAD ESU TOBULAS JAME. PAPRASČIAUSIAI STENGIUOSI ŠVENTĖTI KIEKVIENĄ DIENĄ. BET BAISESNĖS RELIGIJOS NEGU KRIKŠČIONYBĖ TURBŪT NĖRA. NORI NUGESINTI VIENAS KITĄ TUO PAČIU DIEVO ŽODŽIU. ARBA MAN TIK ATRODO TAIP.

Linas rašė...

Sakiau gi kad meilū prijamu. O palaiminimus irgi, teks dabar dažniaus tū bažnyčiū paklausyk, ale jei kas prabočykit, vadybos kursai ir profkėse dabar dėstomi.

Linas rašė...

Be to, nepamirškit, ka ant propagandas 25 metus pragyvenau, kur tik ir girdėjau - tarybų sąjunga -teisingiausia, geriausia, našiausia, pas mus daugiausia kumbainų...

Kęstutis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

AŠ NORIU TIK PALIŪDYTI, O NESIKIŠTI Į VIETINĖS REIKŠMĖS RAZBORKES. TOS PAČIOS EKKLESIA.LT VYRESNIEJI MANE NE KARTĄ YRA IR PAVALGIDINĘ IR APNAKVINDINĘ, VISIŠKAI NEATSIŽVELGDAMI Į MŪSŲ PAŽIŪRŲ SKIRTUMĄ. TAI JIE VYKDĖ ŽODĮ. IR MATAU, KAD VYKDO TOLIAU. TAI VA TOJ TELEVIZIJOJE LINAS SU KĘSTUČIU GALĖSIT LIŪDYTI APIE MESIJĄ, O AŠ JUS UŽ KADRO PALAIKYSIU MALDOJE. A TINKA?

Linas rašė...

aš neišlaikysiu tv pradėsiu rėkti kad aš geriausias:)

Kęstutis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Neužmirškite svetingumo, Kęstuti, irgi pasakyta:)

Kęstutis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

LABAS RYTAS. GEROS DIENOS VISIEMS. DIEVO RAMYBĖS- ŠALOM. GERAI YRA CITUOTI RAŠTO VIETAS, YPAČ IŠ ORIGINALO. KAI SAULĖ NUSILEIS, PRASIDĖS ŠABAS. NEDIRBSIU JOKIŲ DARBŲ. VIENAS IŠ DEŠIMTIES ĮSAKYMŲ. NU KOMENTUOKIT KOKS AŠ BLOGAS.

Linas rašė...

Fainas tu Armandai, ir sau fainas, kad darbų nedirbi, ale paskui reikia bekt pas tuos baisius krikščionis bliūdelio sriubos, tikiuosi kad ir nusipjaustei. Jei ne, tai tavo šabo laikymasis nepadės.

Linas rašė...

Kestuti, kad ir be liepimo ty ant Lietuvos vienos nesąmonės vyksta:)Gal reiktų televizijoj, kurią eklesijastai inkurs surengti viktoriną-konkursą, kurie čia labiau nurodymų laikosi. Būtų įdomu paklausyt.

Anonimiškas rašė...

KAI NEŽINOJAU TIESOS, NUSIDĖDAVAU IR TOS SRIUBOS IR NAKVYNĖS REIKĖJO, NES GYVENAU PRAKEIKIME. GI RAŠIAU, KAD KAILINIUS PARDAVINĖJU SEKMADIENIAIS. TURIU LITŲ JAU. KOJINES GERAS TURIU, KUPRINĘ, BATUS IR SVARBIAUSIĄ NAUJĄ KOMPĄ. TAI GALĖSIM DABA JAU BENDRAUT LINAI

Linas rašė...

Gal tu Armandai gersnio žmogaus pasijieškink, blogas aš pašnekovas ir žmagus nekoks:)

Anonimiškas rašė...

ESI KOKS ESI. TU DIRBK SAVO DARBĄ, AŠ SAVO. RAŠOME KAD TARNAUJAME TAM PAČIAM, KURIS BUVO NUKANKINTAS UŽ MŪSŲ NUODĖMES. O TARPUSAVYJE NULIS SANTYKIŲ, O KAI DABAR PASKAIČIAU FB, TAI ATRODO KAD GINČIJASI DU URANTAI.

Kęstutis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

TAI VA IR NORIU NENUSIDĖTI, NES ŽINAU UŽ KĄ BUSIU TEISIAMAS. O KAD KRIKŠČIONIAI TAS NUODĖMES SKIRTINGAI SUPRANTA, TAI JAU KĄ DABA

Anonimiškas rašė...

buvau tarnavime, ten durniu laivas, kaip Linas ir sako. Vadybininkai pardavinejantis amzina gyvenima.

Anonimiškas rašė...

beje uz durniu laiva tikriausiai gali nubausti uz nesantaikos kurstyma? tai tuomet atleiskite, kaip sakant tolerancijos diktatura, ka padarysi.

Anonimiškas rašė...

Kur cia formali naujiena?
gal labiau vieno zmogelio siaura nuomone ir drabstymasis kaltinimais,o gal siap lojimas piktas...bet nors ir kaip belotu sunys ar gyvenimas del to sustos?zmogus gali rinktis nebuti lojanciu sunim,bet geriau daryti gera.man atrodo kad autoriui labiau sekasi visokias nuogybes aprasyti ir nuotrauku nuogaliu prideti i savo puslapi,nei rasyti apie bendruomene...linkiu jam surasti savo tapatybe ir nesikabineti prie kitu,internetineje erdveje

Linas rašė...

Ačiū, šventa šventa ir nenuoga, todėl ir dedu.

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Nuorodų nedėti.Tuo labiau Dvorkino saugumo agento ir smurtininko.

Kęstutis rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

noripasiaiškinti, pysoriau, rašyk asmeniškai

Anonimiškas rašė...

NEUŽMIRŠK LINAI, KĘSTUTIS YRA PAMOKSLININKAS, JIS EINA PAMOKSLININKO PAREIGAS. VA

Linas rašė...

Mielai paklausyčiau, jeigu šneka kap eklesija, ir jį aprašyčiau. Ale nepakviečia, nenusipelnau

Anonimiškas rašė...

PAMOKSLININKO PAREIGOS PAMOKSLAUTI. MOKYTOJO MOKYTI. GAL? BET SKAIČIAU, KAD ARBATĖLĖS TAI NEGAVAI. MAN TAI PASISEKĖ. "KOROTKIMI PEREBEŽKAMI NASTUPAJET ARMIJA KRISTA"

Kęstutis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Nu va, susilaikymas dorybė, Kęstuti, o viešai ją palaikyt aš tau padėsiu:)

Olgerdas rašė...

Ziuriu karsta cia jusu smeliadezese, bijau ku ir pasakyc- paleisic dar su kokia plastmasine vaikiska lopeta ar i akis smeli bribersic :) Nera noro but kalieka an senatves :)

Anonimiškas rašė...

TIK NUSILEISDAMAS KOJŲ NESUSILAUŽYK, O TAI NEPAŽAISYM

Asta Greita rašė...

Vaje kokie mūšiai.Gaila,kad kiti komentarai ištrinti.Linai,taip stipriai necenzūruok-duok pasmalsauti :) tiems,ką vėliau atvedė smėliuko pilių statyti...Turiu pasiūlymą-meskim juodus darbus,einam kaminų valyti :D.Nevaryk ant žydų,Šabo,nes Kristus buvo žydas ir tavo draugė Greita taip pat...Turiu svajonę-susėsti prie vieno stalo su Armandu ir tavimi,nes tai du man brangūs žmonės,abu man Dievo dovana.Jūsų bendravimas maitina ta pačia Duona,kurią Kristus daugino laužė ir maitino minią...etiketė ant pakuotes skirtinga,bet valgantys tie patys.Į Duoną dedame druską , vandenį ir kviečio grūdą,kuris jau neapmirs žemėje ir neišaugins kitų grūdų,todėl Duona-tai grūdo auka.teneprapuopla,tenebūna veltui laužyta išdalinta ir sumaitinta minioms,tenebūna sprangi,supelijus,su rauge ar kartėliu...tebūna su meile ir malone.Tesudygsta mūsų širdyse tie sumalti grūdai,teneša vaisius į Jėšua aruodus.Prašau,maldauju , eikite,kaip sėjėjai per rankos mostą sėdami,dirbkite iki prakaito kaip kepėjai karštyje,aukokite savo laiką,kaip savanoriai išnešiotojai ir viską atlikite su meile ir malone,nes Dievui reikalingi visi,kiekvienam savo tarnavimas ir abu nuostabūs jei su meile,jei su meile

Linas rašė...

tai ka nešalinau, čia patys pasišalino, kas rašė, gal kieno rūtybęs nusigando:) O tu Asta tikras taikos karvelis, tiesiog karvelė:)

Asta Greita rašė...

...karvė :D