trečiadienis, rugsėjo 05, 2012

Pietų Afrika - tarnavimas

50 komentarų:

marko rašė...

O kas juos ten taip varto,kutena ir sukineja...?:))

Linas rašė...

A tavy kas kas taip kutena, kad nenustygsti?:)

marko rašė...

Matyt koks tai biesas,kaip ir ten juos,Aprikoj..:))

Linas rašė...

neke, manau, kad kažkoks baptistuojantis sutvėrimas, būdingas Lt ir da biški rusijoj, kitur tokie nesiveisia, per šilta:)

marko rašė...

Ooo,nesutaikomi priesai-baptistai su sekmininkais :))
Nesu batistas,nesu,beje,ko tau taip tie baptistai neintinka?Trukdo laisvai voliotis ... ?:))

Linas rašė...

Kai nuspręsiu kū daryt, tai nei tavys, nei anų neklausiu, sakiau, kad sutvėrimas baptistuojantis, o ne tu baptistas:) O tas pilietis konfesijų nežiūri, iki šiol taip ir neišsteni nieko pozityvaus, gaila, bet akys vis tiek užpiltos, kad ir stovi:) Komentuok iš esmės, o jei toliau kabinėsies, tiesiog šalinsiu komentarus, kaip ir kitų tavo brolių auklėtojų, ir bus taika ir ramybė:)Labos

Olgerdas rašė...

Marko, geriau susitaikyk su tuo, kad kiekvienas zmogus yra kurejas. Ir nesipiktink tuo, kad kiekvienas kuria skirtingai: vienas raso knygas, kitas- tapo paveikslus, na o dar kiti, panasiai, kaip siame video, kuria Dievo buvima... Ko cia stebetis ir piktintis? Juk jei dailininkas tenutapys paveikslo, mums nebus i ka ziureti, o jei Dievo buvimo kurejai nesukurs Dievo buvimo, tai ir nebus to buvimo. Viskas cia elementaru... Geriau dziaukis, kad bent kazkas kazka kuria.

marko rašė...

:),jo,Olgerdai ,supratau tavo minty...:)
Neturiu ko pykti,nes zinau kaip kas cia yra,ir zinau,kad nieko nepakeisi.Tiesiog retsykiais uzduodu klausimus,nes noriu isitikinti ar zmogus istikruju tuom tiki,kas vyksta siame video,ar tik siaip sau idejo,kad palinksmintu kitus...:)
Na,o as dziaugiuosiu tais,kuriems po truputi, Viespats is savo malones atveria akis,bei dziaugiuosiu ir tais,kurie mato savaip...tegu...:)

Olgerdas rašė...

Nesijaudink, Marko, del tu video... Geriau isgerk kavos :), jei ja megsti zinoma. As tai siaip sau :)

marko rašė...

Bala nemate tuos video,cia reikia jaudintis del Lino,kuris vartoja siuos video...

Linas rašė...

Oi tik nepažaliuokit besijaudindami visažiniai:) Marko, tu gal pas Olgerdą eik, jis turi blogą,tvirtą nuomonę, puikiai sutarsit:)

marko rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Zita rašė...

:))))) trūksta, tikrai trūksta šventumo lankelio vietoj kepurės, kad marko būtų patenkintas :)))

Anonimiškas rašė...

bet jei formalių naujienų blogą palyginus su bernardinai.lt, tai dar reikia džiaugtis, kad yra augančių krikščionių...
bet visgi tik ADONAI težino širdžių troškimus...
kada nebus galima nei pirkti nei parduoti, ginčai baigsis...

marko rašė...

Na,Zita,jei jau lankelis butu,tai salinciaus tokio,uztenka,jau vienas buvo su lankeliu...:))

Zita rašė...

Ne lankelio...? A tai ko čia dar gali trūkt kas žmogaus akims matoma? Kepurė gi irgi neblogai atrodo...:)

marko rašė...

kaip ten sakoma-pagal Jurgi ir kepure :))
Matai Zita,jei nematai ko dar truksta,tai nematai,tada tik i kepure telieka ziureti :))

Zita rašė...

marko, o tu savo trūkumus jau visus užpildei, kad kitų skaičiuoji :)

marko rašė...

Zita,vaikeli,na truksta tau atidumo :),juk ne apie tuos trukumus kalbu,apie kuriuos tu manai :).Gryzk prie pradziu ir atydziai perskaityk ka rasiau:).
Ir dar.Jei jau norime buti dvasiniais,ar bent to siekiame -ismokime stabdyti savo 'prigimtinius arklius',tada ziurek ir tusciu klausimu nebekils :).

Zita rašė...

Atleisk, marko, bet kai tavo "prigimtiniai arkliukai" taip į priekį išsiveržė, tai ir aš paraginau savuosius. Azartas pagavo :)

Na trūksta man atidumo, supratimo, dar vaikelis esu, tai paaiškink man kad suprasčiau ko tam Linui taip trūksta. Žiūrės, gal abu pasistengę ir dadėsim jam ko trūksta, kad žmogus pilnam komplekte būtų :)

marko rašė...

Smalsumas-ne krikscioniska dorybe :)

Zita rašė...

Pala pala, pats viešuose plotuose Liną tampai, o iš kitų reikalausi, kad apsimestų esą niekuo nesidomintys doruoliai. Nieko nebus, aš neturiu tokios dorybės, taigi man gali sakyti nepakenksi :)

Zita rašė...

Be to marko, aš noriu padėt Linui kad tobulas būtų ir jam nieko netrūktų Ar tu to nenori?

marko rašė...

tau dar per anksti kazka tai sakyti,nes vistiek suprasi savaip.:))
O neatsakydamas paciai-nepamaitinsiu tavo smalsumo,tegu jis padziusta :))

Zinai,kas zino-tas zino ir be paaiskinimu,o kas ne,dar suzinos per tam tikra laika...

marko rašė...

jei nori padeti Linui is sirdies ,be jokios veidmainystes,-tai tuoj pat pradek melstis uz ji,tai bus geriausia,ka tu galesi padaryti...

Zita rašė...

Vadinasi savo "prigimtinius arklius" apsuki kita kryptim ir sprunki iš lenktynių :)
O bandei atrodyti kaip pažįstantis teisiojo gyvenimą ir turintis gerų ketinimų kitų atžvilgiu. Biblijoje matau kad Kristus aiškino ir kantriai papildomai aiškino savo mokiniams, kurie taip pat daug ko nesuprato. Apaštalai taip pat buvo kantrūs mokytojai. O tu jau mėtai pėdas. Nekrykščioniška marko klausiančiam neatsakyti :)

Linas rašė...

oi tik ne tai, nukabinkit Zitą nuo mano auklėtojų, nepakelsiu:)

marko rašė...

Zita,vaikams per anksti spresti apie suaugusius,ir negerai yra per anksti gauti paaiskinimus i konkrecius atvejus-gali pakenkti :)
Ir Zita ,cia ne tas dabar atvejis,kad ji lyginti su tam tikrais epizodais is Rasto...
Jei neatsakau,tai vadinasi tam yra priezasciu,ir neatsakydamas paciai elgiuosiu pagal dvasia,o ne pagal raide...:)

Zita rašė...

O Linui kaltinimus siunti irgi pagal dvsią?
Nu nepyk marko kad klausinėju, pats supranti, kad dar vaikas, o aš vaikystėje iš tiesų daug klausinėdavau. Tik mano žemiški tėvai į visus klausimus stengėsi atsakyti.

Zita rašė...

Linai, nasipriešink auklėjimui, mes tik pašalinsim tavo trūkumus ir bus vsio :))

marko rašė...

Zita,tiesiog as matau (turiu toki sugebejima) su kuo bendrauju,todel zinau ka galima sakyti,ko negalima.
Jau uztenka ir to,kad is mano jau parasyto privirei koses,kaip sakant nei i tvora nei i mieta pavarei...:)
O Linui kaltinimu as ne siuntineju,pasakyti zmogui,kad jam kazko tai truksta ir labai svarbaus-tai ne kaltinimas...:)
Zita,tavo problema yra ta,kad tu klausineji,bet tau istiesu nerupi tiesa,tau tik rupi daugiau isgauti informacijos,kad veliau galetum ja apdirbti savaip pagal Rasta...:)
Cia vaikiskumo pozymis...:)

Mateušas Riedutis rašė...

Kartais ir tikrieji krikščionys pamiršta,kad reiks atsiskaityti už kiekvieną žodį.Ir ne visada po mirties,o dar čia,žemėje.Tai gal geriau nekomplikuoti savo gyvenimo ir patylėti tada,kai nieko konstruktyvaus ir turiningo neišeina pasakyti.

Linas rašė...

o Marko, tu išties pranašas su neeiliniais sugebėjimais...

Zita rašė...

marko, atskleisiu tau mažyte paslaptėlę, kurios tu matyt nežinojai, tokius sugebėjimus matyti kitus ir vertinti turime visi, tik bręsdami Kristuje to savo sugebėjimo vis mažiau ir mažiau naudojame. O brędami savyje, atvirkščiai, naudojame daugiau ir daugiau

Olgerdas rašė...

Sory, kad isikisu, ale nesuprantu, ko gincyjates?.. Man tai rodos, filmuka paziurejot ir gana nu... Nebent kyba ner ka daugiau veikt ...:) Sakau, oras geras, dar netamsu, dar galima po koki sasla issikept sukirst, pavaisint jais ka nors- mano galva, tai butu zymiai geriau nei cia gincytis :)

Zita rašė...

:))) pritariu Olgerdai

marko rašė...

Zita,bresk,bresk ir greiciau,bus paprasciau bendrauti :) As palauksiu.:)
O brestant Kristuje sugebejimai matyti kitus ir vertinti tik auga ir stipreja... :)

marko rašė...

Olgerdai,tu uz patogia kuniskumui krikscionybe ?:)Tau tokia priimtina ? Nieks nieko nesako,visi tyli,nesigincyja,ramiai gyvena sau, kuria savo krikscionybe ir auga i nezinia ka...:)


Linas rašė...

Marko, matyt neseniai išlindai iš savo urvo:) Lietuvoj tik tą ir daro, kad visi vieni kitus moko, ginčijasi ir stengiasi kitą padaryti tokį, koks pats yra:) Valgyk morkų, nes pranašystės dovana pas tave susilpnėjo:)

marko rašė...

Ai Linai,su tais urvais niekada neturejau nieko bendro,o kur esu dabar,tai ten pat,kur ir nuo pat pradziu... :)
Linai,Lietuvoje daug religingu,daug teoLOGISKAI pasikausciusiu, daug savo nuomoniu turinciu betoniniu atramu ir stulpu ,tad nenorek,kad nebutu gincu,trinties...Ir dar primenu paciam,kad cia ne dangus dar,kolkas zeme,zeme,sunau..:)tad kovos uz tiesa yra ir bus,dvasia pries kuna,o kunas pries dvasia...taigi,susijuosk strenas ir budek,o negeisk pigios krikscionybes israiskos,kur visiems viskas gerai savo urveliuose.

Linas rašė...

Ačiū, tėti, nuraminai:) Tik gal trinkitės ir trinkit viens kitą be manys, man kotai noro nėra:) Gal jau amžius ne tas...

marko rašė...

Metai, metai, daro savo...guldo ant menciu ir nieko nepadarysi...

marko rašė...

gal ne v temu,bet gali ir v temu,bet norisi siek tiek apie tuos gincus pakalbeti,nes matau,kad atsirado ginco nustatymo specialistu, reiskianciu savo nuomone apie gincus.
Visu pirma noreciau kai kuriu cia beskaitanciu ir berasanciu komentarus paklausti,o kaip nustatoma kur gincas,o kur santykiu aiskinimas,ar tiesos ieskojimas?Pagal kokius kriterijus nustatomas ar atpazystamas gincas?Ir kaip nustatyti,kur tusti gincai,o kur ne...?

Be to,kai kuriems verta bus zinoti ,kad butent per tam tikrus gincus,kurie vyko per krikscionybes istorija,buvo islaisvinta daug ir sviesos,tad gincai gincams nelygu.

O tiems,kurie megsta nustatineti gincus ir rasineti apie gincus,noreciau pasakyti,kad jie jei ir nesivelia i tam tikrus gincus,tai visai nereiskia,kad jie negincytinos asmenybes,tai nereiskia,kad jie turi issiugde tokia dvasine dorybe,kaip romumas,tiesiog ju tokia natura-patys perdaug i gincus nelenda,bet is sono paklausyti megsta,o veliau ,kitoj plotmej,pareiksti ir savo nuomone...
:)

Anonimiškas rašė...

tarp apaštalų kildavo ginčai tai tik dėl vieno tikslo- tobulos DIEVO valios jų tarnavimuose ir kad DIEVO ŽODIS toliau plistų ir pasiektų kitus....... bet jeigu žmonės skirtingai supranta TIESĄ ir dar dvasiniai kūdikiai, tai ginčai tampa nulio vertės. ginčas tada kūno plotmėje yra tusčias laiko praleidimas......
komentaras yra kas kita....
o tie kas rašo komentarus ir randasi lietuvoje, aš siūlau jums susitikti kokį savaitgalį ir susipažinti.....
pirma psalmė;
1 Palaimintas žmogus, kuris nesielgia, kaip pataria bedieviai, nestoja į nusidėjėlių kelią, nesėdi su apjuokėjais,
2 bet mėgsta Viešpaties įstatymą ir mąsto apie Jo įstatymą dieną ir naktį.

Linas rašė...

Marko, tu specas lįsti į ginčus. Iš to, kad iki šiol nesugebėjai parašyti nė vieno teigiamo ar neutralaus komentaro tai aiškiau negu aišku. Ieškai tik prie ko prikibti ir laikai savo pareiga apšviesti tuštybes:)Aš gi sakau ir iki tavęs daug tokių buvo, tai tiesiog epidemija, nu gal ne epidemija, ale bangela tai tikrai.

marko rašė...

mano pastebejimai tokie,kad nera nei vieno,kuris neilistu i gincus,jei ne cia,tai kitur vistiek ilenda ar tai prilenda prie gincu :)
Visi turi savo nuomones,savo pastebejimus ir jas reiskia,ir ant kiekvieno galima sakyti,kad jis moko,dedasi zinAs tiesa ir t.t.
Linai,mano komentarai ne pagal tavo skoni,stai ir viskas...:)

marko rašė...

elijah,tu net neitari ka siulai...:)
Net ir is cia, rasanciu, turi karcia patirti is tu savaitgaliniu susitikimu ir susipazinimu,tad i tokius pasiulymus jie dabar ziuri laaabai atsargiai ir iiiitariai...:)

Linas rašė...

Marko, taip ir galvojau, kad esi labai labai blogas žmogus, kiti tikrai neįtaria, su kuo gali susitikt:)

Linas rašė...

Beje, Marko, kad skonių skirtumai išsilygintų, gali parengt medžiagą, kuri nėra tuštybė, stato, ugdo ir sušukuoja - atsiųsk ir įdėsiu.Pažadu nekomentuoti apačioj paskui:)

marko rašė...

As blogas,isties blogas,ta suvokiu, todel gausiai geriu is malones saltinio... :))
O del tu susitikimu,tai Linai gi turi praktikos,tai gal pasidalink :))
Linai,idesiu medziagos,tik pazadek,kad komentuosi,plyzzz... :)