pirmadienis, sausio 09, 2012

"Blogį šeimose" nugalėjo už 10 litų

Sekmadienį Šiaulių arenoje vyko tradicinė Šiaulių vyskupijos šeimų šventė, kurios šiemetinis devizas - "Blogį šeimose nugalėkime gerumu". Tiesa, kilo skandalas, kai sužinota, kad į areną galėjo patekti tik tos šeimos, kurios turėjo pakvietimus. Pakvietimai kainavo 10 litų asmeniui, todėl dalis šeimų negalėjo atvykti ir nugalėti blogį savo šeimose.
Na, geriau pagalvojus, sumokėta už nugalėtą blogį suma mizernai maža, be reikalo kilo triukšmas.  
Šeimų šventę vainikavo miuziklas "Karolis", kuris buvo sukurtas pagal palaimintojo popiežiaus Jono Pauliaus II gyvenimo istoriją.

26 komentarai:

Kęstutis rašė...

tikrai pigu. Kita bažnyčia už "kova su blogiu" turi rimtesnius įkainius :
__________"____________
KIEK KAINUOJA ENCOUNTER?

Kaina – 100 EUR. Į šią sumą įeina pragyvenimas (3 dienos ir 2 naktys), pilnas maitinimas, individuali Encounter‘io medžiaga.
..<..>..
PATARIMAI EINANTIEMS Į ENCAUNTER

..<..>.. Kai jūs pereisite per visus šio tarnavimo etapus, jūs arba išsilaisvinsite nuo šių netytųjų dvasių, arba tiesiog įsitikinsite, kad jokių dvasių jumyse nėra, išskyrus Šventąją Dvasią. Tai suteiks jums daugiau tikėjimo ir drąsos pereiti sunkumus ir nugalėti. Tuo pačiu tai dvasios, sielos, kūno išgydymo tarnavimas, bei išlaisvinimas nuo piktųjų dvasių"
__________"__________________

Linas rašė...

Ir vėl tau neduoda ramybės žinutėmis piktieji?:)

Kęstutis rašė...

Nevykęs tamstos humoras. Šitos "protestantiškos bažnyčios" erezijos niekuo neprastesnės už katalikiškas.

Linas rašė...

ale tu ir įnikęs į erezijas, tiesiog neramu dėl tavys:) Skirtumas tik tas, kad inkaunteriams patalpų niekas neduoda, autobusų irgi neduoda nuvykti, pamaitinti irgi savivaldybė nepamaitina, taigi, žmonės sprendžia, vykti ar ne už savus. Būtų gerai, kad biški skaičiuot pramoktum:)

Kęstutis rašė...

Linai,kai kalba eina apie rimtus dalykus nebūtina lėkštai juokauti. Tai nieko nepasako apie tai,kas kalbama, bet daug apie tą,kas kalba. Tai pirma.
Antra,šios pseudokrikščioniškos grupės ir aplamai - encaunter'ių erezija ne piniguose,o visiško biblinio pagrindo nebuvime tokiai veiklai. Nėra Šventajame Rašte paminėta jokio demonų išvarymo iš krikščionių. Nėra jokių "specialių paveldėtą prakeikimą panaikinančių" maldų ar apvalymo apeigų. Nėra jokio "paveldėto" prakeikimo,kuris būtų stipresnis už Tą,Kuris už mus tapo prakeikimu ant kryžiaus,tačiau būtų silpnesnis už 100 Eeur vertės "encounter'į",po kurio visi prakeikimai bus pašalinti. Tokia veikla - tyriausios formos satanizmas burtininkavime,suteikiant savo tikėjimuose galią apeigoms,veiksmams ir žodžiams. Viskas,kas daroma šių "encaunter'ių" metu yra okultinė praktika. Tą patį daro katalikai suteikdami antgamtinę galią savo veiksmams,statuloms ir užkalbėjimams. Tavo minėto seminaro metu žmonės parsinešė namo užkalbėtos kreidos gabaliukus,kurie po katalikų ceremonijos neva patapo ypatingi.

Kaip tu vieną pusę matai,o kitos - ne? Kada paskutinį kartą SKAITEI Šventąjį Raštą?

Linas rašė...

Oi Kęstuti, kaip suprantu neseniai buvai kokiam inkaunteryje, aš tai nebuvau tai ir negaliu komentuot.
o su velniu ir charizmatais, kas kreida, o kas pliauškimu kovoja:)
Šventąjį Raštą skaičiau paskutinį kartą gal 1993, tai ir užtenka.

Anonimiškas rašė...

Linas gal netycia pamelavo kada paskutini karta skaite,o gal jau su metais atmintis nebe ta,tad padesiu prisiminti paciam,kad paskutini syki skaitei: :http://linasciapas.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2012-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=47

Anonimiškas rašė...

na,tiksliau cia:http://linasciapas.blogspot.com/2011/04/lietuva-ir-izaijas.html

Linas rašė...

Nugi ne, sakau tiesą:)

Kęstutis rašė...

tavo atsakymas skamba kaip tuščias kibiras,Linai. Dėl Šventojo Rašto skaitymo - jei skaitytum Dievo Žodį kaip krikščioniui pridera,tokių niekų nepliaukštum,nes suprastum - tai,kuo čia rodaisi ,iš tikrųjų aną dieną bus tavo gėda,o ne garbė.
Ef 5,3-7 " Todėl ištvirkavimas, visoks netyrumas ar godumas tenebūna net minimi pas jus, kaip pridera šventiesiems;
taip pat nešvankumas, kvaila šneka ar juokų krėtimas jums netinka, verčiau tebūna dėkojimas.
Nes jūs žinote, kad joks ištvirkėlis, netyras ar gobšas, kuris yra stabmeldys, nepaveldės Kristaus ir Dievo karalystės.
Tegul niekas neapgauna jūsų tuščiais plepalais; už tokius dalykus Dievo rūstybė ištinka neklusnumo vaikus.
Todėl nebūkite jų bendrai!"

Pats nuo 93-jų neatsiverti,tai nors čia,savo puslapyje paskaityk.

Anonimiškas rašė...

Aaa,supratau,tada ten,savo bloge meluoji :))

Linas rašė...

Pagal galimybes visadū sakau tiesą arba nesakau nieko:) Tikrai nebesiverčiu nuo kokių 1993 m. Nebereikia.

Kęstuti, biški sumažink savo pravovierišką karštį, nereikia manys taip baptistiškai auklėti, o tai paskui tikrai man reikės į inkaunterį ant valymo. Kodėl tau kitaip į viską nepasižiūrėjus? ne tu teisėjas, ne tu ir pasiųsi ten ar kitur.

Emanuelis rašė...

Vai vai, kažkas čia teisimu užsiima ir sprendžia kas atsivertes, kas ne...kaip teisi, taip ir pats būsi teisiamas žmogau, jei esi teisėjas. Fui. :)

Linas rašė...

čia mėgstamas lietuvių liaudies žaidimas:)

Linas rašė...

čia mėgstamas lietuvių liaudies žaidimas:)

Anonimiškas rašė...

Neblogai Linai ir pats zaidi :)

Linas rašė...

Gyvenimas nėra toks rimtas kaip atrodo, nenoriu nieko užgauti, jei ką atlaiskite. Stengiuosi pritaikyti Biblijos Patarlių knygą:)

Anonimiškas rašė...

geriau jau Izaijo knyga taikyk,Lietuviu tautai...:))
Kiek pamenu,ji tave paliete,kai ja skaitei pernai :)

Linas rašė...

Taigi, skaitysma. šiaip skaitau Bibliją, taigi Šventojo Rašto man kaip ir nereikia vartyti

Anonimiškas rašė...

na,tai pazaiskime lietuviskai ir toliau...:) tai kada paskutini karta Rasta skaitei?:))

Kęstutis rašė...

Linai,būtų juokinga,jei nebūtų graudu. Šventojo Rašto tau vartyti nereikia,nes šiaip skaitai Bibliją.. Pats supranti ką čia šneki? ..Brolau,gyvenimas rimtesnis,nei atrodo,nežaisk su Dievu.

Linas rašė...

Na, toks mokytas žmogus, Kęstuti, toks apsišvietęs teologijoj turi žinoti, kad Biblija ir Šventasis Raštas nėra tas pats, kai Vatikano susirinkimas pridėjo kelias knygas prie Biblijos, pavadino šį kūrinį Šventuoju Raštu.

Kęstutis rašė...

Linai,Linai..nejau manai,kad Dievas nemato,negirdi ir nesupranta?
Atsakei klastingai.. Žinai,taip vaikai elgiasi. Kartą klausiau sūnaus - "ar ruošei pamokas?" Jis aiškiai žinojo ko aš klausiu,aiškiai suprato klausimo esmę,kuri susivedė į mano norą žinoti ar jis PARUOŠĖ namų darbus ir ar PASIRUOŠĖ rytdienos pamokoms. Tačiau pasinaudodamas formuluote atsakė - "taip,ruošiau". Nors neparuošė iki galo. Tai jam leido išvengti atsakomybės, t.y. elgtis neatsakingai,todėl buvo naudinga laikyti padėtį neaiškia. Jis paliko realią padėtį neišaiškintą man iki galo,paliko mane manyti,jog paruošė,tuo pat metu lyg ir nemeluodamas - formaliai. Tačiau jo širdis liko neteisi prieš mane ir prieš Dievą. Ir tai turėjo savo pasekmes.

Brolau, NEŽAISK SU DIEVU.

Linas rašė...

Turiu tau blogą naujieną - aš ne tavo sūnus, todėl sakau ramink savo religinį įkarštį. Kęstuti, mokykis su žmonėmis kalbėtis, o ne juos gruzinti tam tikromis Biblijos ištraukomis, nes gal kas nors tavys ir prisibijo, bet aš per daug durnas, kad bijočiau:). esmė, kad tau visi blogi Nk, inkaunteriai, net ir tavo vaikas, tai jau aš gal irgi nepretenduosiu į teigiamą herojų:)Paulius užrašė:"Tesimoko ir jūsiškiai prisidėti prie gerų darbų". to reikia mokytis

Anonimiškas rašė...

kai zmogus neatsivercia Sv.Rasto nuo 1993-iuju,tai nereikia ir noreti,kad jis pacituos Rasta is atminties teisingai :)
Pagal si Lino tolerancini Rasto aiskinima reiktu suprasti,kad Kestutis turetu mokytis prisideti prie ivairiu denominaciju daromu geru darbu,palaikant juos ar tai sms zinutemis,ar tai anonimiskai aukojant sumeles i inkauteri,ar tai viena kita antikatalikiska straipsniuka pasiulius formalioms naujienoms...:))

Linas rašė...

Kodėl? galima ir apie gražius nesavanaudiškus katalikiškus darbus skelbti. Siųskite. jei norės, Kęstutis ras,šalia tų, kuriuos jau daro, kur kitus gerus drbus daryti, nereikėtų dėl jo labai jaudintis