antradienis, balandžio 06, 2010

Sapele ... Tebūnie šviesa Jėzaus vardu!









Enagelisto Reinhardo Bonnkės CfaN komanda toliau keliauja per Nigeriją. Šį kartą CfaN komanda surengė 5 dienų kompanija Sapelės mieste. Pirmą vakarą minia buvo 75 000, paskutinį išaugo iki 200 000 žmonių.
Viešpats nuostabiai atsakė į žmonių maldas, troškimus. R.Bonnke kartais sako: "Per Sekmines minios stebėjo, kaip mokiniai buvo pakrikštyti Šventąja Dvasia. Šiandien mes žiūrime kaip minia yra pakrikštijama Šventąja Dvasia ". Tai tikrai, kaip buvo kalbėta apie per pranašą Joelį - Šventoji Dvasia nužengia į minias Afrikoje.
Kaip Viešpats keitė likimus galima įsitikinti vienu pasakojimu - vienas žmogus (nuotraukoje) buvo psichiškai nesveikas pastaruosius septynerius metus. Be to, jis buvo iš dalies aklas ir sunkiai judėjo. Dėl visų problemų, jo žmona paliko jį. Bet vakare per maldą jis buvo visiškai pasveiko. Sveikas protas jam buvo grąžintas, taip pat visapusiškai atstatytas kūnas ir akys. O visų svarbiausia yra tai, kad jo žmona išgirdo apie jo išgydymą ir ji grįžo su juo kitą vakarą. Kol vyras liudijo, ji buvo minioje ir laukė jo. Minia pašėlo, kai jis šoko iš džiaugsmo. Jo motina stovėjo šalia jo ir patvirtino šią neįtikėtiną istoriją.

Evangelistas Daniel Kolenda sakė:"Visa Sapele šėlsta".


Per 5 dienas tarnavimus aplankė apie 500 000 žmonių.
Pagal "CfaN"

Komentarų nėra: