pirmadienis, balandžio 19, 2010

Konferencijoje „Pakilk Lietuva“ - Angie Vickery


Krikščioniškoje konferencijoje „Pakilk Lietuva“, kuri vyks gegužės 8-ąją dieną Kaune pamokslaus ir moteris iš baptistų bažnyčios.
"Pakilk Lietuva“ vyks Girstučio kultūros centre (kovo 11-osios g. 26), gegužės 8-ąją dieną, šeštadienį nuo 10 val. Įėjimas nemokamas!!!
Renginio programą bei visą papildomą informaciją rasite internete, adresu www.unitytm.lt ir www.dganytojas.lt
Organizatoriai: Kauno Didžiojo Ganytojo Bažnyčia, Kauno Krikščionių Bažnyčia, „Unity team“

Angie Vickery

Angie kilusi iš JAV, ji priėmė Viešpatį būdama vos penkerių, žiūrėdama į veidrodį ir dainuodama: „Jėzus mane myli“. Viešai Kristų savo gyvenimo Viešpačiu išpažino ir buvo pakrikštyta dvylikos metų. Tada ir įsižiebė santykiai su Dievu ir meilė Dievo Žodžiui. Ji nešėsi Bibliją į mokyklą, miegojo su ja ir dalinosi Dievo Žodžiu su draugais – visa tai vertė tėvus nerimauti. Jie manė, kad jų dukra pakvaišo dėl Jėzaus. Ir jie buvo teisūs.
* Kaip skaityti ir pritaikyti Dievo Žodį savo gyvenime? – tai buvo jos kasdienis rūpestis. Susitikimas su draugais Biblijos studijoms, maldai, netgi vakarėliai, skirti šlovinti ir garbinti Dievą, tapo didžiąja jos gyvenimo dalimi.
* Pastebėjusi, kad kiekvieną dieną Dievas moko vis ko nors naujo, ji pradėjo kurti planą, kaip visa tai perduoti kitiems! Pamažu ji ėmėsi vadovauti jaunimo grupelėms, šlovinimo grupėms, vaikų grupelėms, vyresniųjų grupelėms ir suaugusiųjų Biblijos studijoms.
* Ji keliavo po JAV vadovaudama šlovinimui, mokydama ir dalindamasi Dievo Žodžiu.
* Angie tarnavo Draugystės Baptistų bažnyčioje, Austell miestelyje, Džordžijos valstijoje; Addiscombe Baptistų bažnyčioje Anglijoje; COC bažnyčiose; taip pat Karalystės Gyvenimo bažnyčioje Croydone, Anglijoje, kur ji vadovauja šlovinimui ir veda savaitines Biblijos studijas ir dabar.
* Šiuo metu ji mokosi Londono teologijos mokykloje Krikščioniško konsultavimo.
* Ekspresyvus, padrąsinantis jos mokymo stilius sužadina klausančiųjų dvasią, padeda jiems tikėti ir paruošia juos „eiti ir daryti“.

7 komentarai:

Unknown rašė...

Šiuo metu ji tarnauja ne baptistų bažnyčioje :) ji atgimė ir ilgą laiką anksčiau tarnavo baptistų bendruomenėse :)

Emanuelis rašė...

Vistik nesuprantu to reikalo su moterų pamokslavimu :).

Linas rašė...

Ai, Emanueli, tu matyt dar jaunas nevedęs, pakeistum savo nuomonę, vyrams iki jų kaip ... Vesi, susprasi:)

Olgerdas rašė...

Jei ir vesi nesuprasi:). Esu vedes bet vistiek nesuprantu ir nesuprasiu. Na suprantu tik tiek kad kiekvienas turi uzimti savo vieta o ne svetima. Ir dar suprantu kad transvestitai nera Dievo valia

ramaske rašė...

Na,olgerdai,yra vienas budas nors truputi suprast moteri.Nusipirk skarute ir prijuoste,bei ilga juoda sijona.Sekmadieni nueik i baznycia sitaip prideramai moteriskai apsitaises ir laikydamas giesmyna(siukstu ne Biblija,kad ko neprisigalvotum) isklausyk tikro vyro tikra pamoksla.Tik ziovaudamas nuo ikvepto vyrisko pamokslo,nepamirsk skarutes kampu burna prisidengti.Parejes namo,ciupk sluoste,blizgink namus,stverk keptuve,paruosk seimynai valgyti,apdabok vaikus ir vakare isklausyk savo antrosios puses ismintingu patarimu apie Dovyda,kai tas bego nuo Sauliaus.Amen.

zigrmas rašė...

matai, pasirodo kai kurios baptistų bažnyčios jau nepaklusta Dievo Žodžiui ir leidžia moterys mokinti...

Linas rašė...

Zigmai, neatsiliepia vyrai, pamokslauja moterys, moterys ne - pamokslauja vaikai, vaikai ne -akmenys ima šaukti. Nuo kada pašaukimas į darbą Biblijoje tapo kelnių ar sijono klausimu?:)