šeštadienis, balandžio 02, 2011

Lietuvos kalėjimuose vyko dainininkės Nina Siusann Astrom evangelizacinis turas

Nuo 2011m. kovo mėn. 28d. iki balandžio mėn. 01d. (nuo pirmadienio iki penktadienio) Lietuvos kalėjimuose vyko dainininkės Nina Siusann Astrom evangelizacinis turas Kiekvieną dieną buvo aplankyta po du kalėjimus - iš viso 10 įkalinimo įstaigų.
 Daininkė ir dainų autorė Nina Siusann Astrom(nuotraukoje viduryje) bei jos komanda Kaarle Kari Mannila ir Olli Juhani Ovaskainen iš Suomijos kaliniams rengė koncertus. Kaliniai buvo pakviečiami į autorinį Ninos koncertą. Nuteistiesems ateiti į koncertą tuo labiau susitikti su dainuojančia užsieniete buvo įdomu ir nesukėlė kažkokių vidinių neigiamų nuostatų. Todėl visuose pataisos namuose kuriuose vyko koncertai-evangelizacijos nuteistųjų buvo gausiai lankomi, net sėdimų vietų trūkdavo. N.Astrom  tarp dainų darydavo žinios intarpus kurių dėka labai subtiliai klausytojus vesdavo prie apsisprendimo priimti Kristų, melstis atgailos malda ir pasirinkti evangeliją.
Apytikris apsilankiusių kalinių skaičius - 3000, vidutiniškai po 300 nuteistųjų kiekviename susitikime. Šios evangelizacijos organizatorius ir koordinatorius - Lietuvos kalėjimų kapelionų asociacija.

Komentarų nėra: