penktadienis, kovo 26, 2010

Už atsisakymą pereiti į islamą krikščionį sudegino gyvą


Pakistane tęsiasi žvėriški išpuoliai prieš krikščionis. Už atsisakymą pereiti į islamą 38 metų krikščionį Aršedą Masichą sudegino gyvą jo vaikų akivaizdoje. O jo žmoną Martą išprievartavo policininkai.
Nusikaltimas įvykdytas turtingo musulmonų šeicho(dvasinio lyderio) Mahamedo Sultano namuose, kur dirbo sutuoktiniai. Šis namas - priešais vietinę policijos nuovadą.
Dar sausio mėnesį šeichas liepė pereiti jiems į islamą, kitaip žadėjo kraupiomis pasekmėmis.
Masichas mirė ligoninėje, nes buvo nudeginta 80 procentų kūno.
Pendžabo vyriausybė pradėjo žmogžudystės tyrimą.
Pagal "Nehemia"

5 komentarai:

Šauklys rašė...

Žiauru :(

Anonimiškas rašė...

Pakistanas yra labiausiai tame regione JAV palaikoma valstybe.

Tai nenuostabu, protestantai bombarduoja krikscioniska Jugoslavija ir ikuria zudiku musulmonu valstybe, kurioje naikinamos baznycios, zudomi kunigai ir prievartaujamos vienuoles.

Toks toki palaiko.

Linas rašė...

Aga Vladai, kai kurie taip nekenčia protestantiškų šalių, kad net ten gyvent persikelia:)Ar ne todėl ten pervažiavai? Ar ne geriau jau likt katalikiškoj Lietuvoj ar bent į stačiatikių šalis persikraustyt? Ale kažin ko tų kritikų netraukia tokios perspektyvos:)

Anonimiškas rašė...

Aš daviau jums žemę, kurios jūs nebuvote arę, ir miestus, kurių nestatėte. Jus maitino vynuogynai ir alyvmedžiai, kurių nesodinote'. (Joz 24,13)

Žmogui, kuris Jam patinka, Jis suteikia išmintį, pažinimą ir džiaugsmą, bet nusidėjėliui duoda sunkią užduotį rinkti ir kaupti, kad galėtų atiduoti tam, kuris patinka Dievui. .... (Mok 2,26)

Linas rašė...

A ne paprasčiau pasakyt, kad pravoslavų ir katalikų religijos sukūrė tokias tamsias mases žmonių, kurie susikūrė valstybes, kuriose patys gyvent nebenori ir neša autus į visas puses?:) Va tu irgi su muslimais kartu metro stumdotės ir vienodai neapykanta degate, jūsų religijos teisingos, bet mielai pabėgote:)