trečiadienis, kovo 24, 2010

Konferencija „Pakilk Lietuva“ - pagrindinis pranešėjas iš Australijos



Gegužės 8-ąją dieną Kaune vyks konferencija „Pakilk Lietuva“
„Pakilk Lietuva“ vyks Girstučio kultūros centre (kovo 11-osios g. 26), gegužės 8-ąją dieną, šeštadienį nuo 10 val.
Po konferencijos visą savaitę (gegužės 10–16 dienomis) evangelistas bei mokytojai keliaus po Lietuvos bažnyčias skelbdami Evangeliją, liudydami, stiprindami tikinčiuosius, mokydami bei kviesdami visuotiniam prabudimui.
Organizatoriai: Kauno Didžiojo Ganytojo Bažnyčia, Kauno Krikščionių Bažnyčia, „Unity team“

Alwyn Matt „Downpour Ministres“ („Liūties tarnavimas“) įkūrėjas iš Australijos

*skelbia Evangelijos žinią nuo 15 metų.
*Pamokslaudamas Alwyn tarnauja Azijoje, Viduriniuose Rytuose, Amerikoje.
2009 liepą, buvo surengta konferencija Afrikoje, Kenijoje, kurios metu per savaitę atgimė daugiau nei 4000 žmonių!
*Alwyn tarnavimų metu stipriai jaučiamas Šventosios Dvasios buvimas ir veikimas, daug žmonių patiki gyvenimus į Dievo rankas, vyksta sielų atgimimas, išgydymai, bei skamba pranašiški žodžiai;
*Tarnavo pačioje didžiausioje Indijos bažnyčioje – „New Life Assemblies of God“, Chennai mieste (27 000 narių).
*Rengė evangelizacines konferencijas Indijoje, kurių metu daug žmonių atsigręžė į Viešpatį;
*Ypatingi stebuklai: akių obuolių atnaujinimas, kūno dalių augimas, paralyžiaus, auglių ir gumbų išgydymas – tai tik maža dalis tos Dievo šlovės, kuri pasireiškia per Alwyn tarnavimus.

34 komentarai:

Unknown rašė...

Atvažiuoja tikrai Dievo palaiminti ir Dvasios įkvėpti žmonės, kurių verta paklausyti :)

Linas rašė...

Vaziuosma

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Tadai, vyks kaune, o apie moterį rytoj parašysiu.

Unknown rašė...

Valioooo :) oj laukiam laukiam, mes broleliu laukiam.. :)

Anonimiškas rašė...

Parašyta, kad keliaus po visą Lietuvą, kur tiksliau?

Anonimiškas rašė...

Angie Vickery
Administratorė, Šlovinimo lyderė ir mokytoja

Kilusi iš JAV, Angie priėmė Viešpatį būdama vos penkerių, žiūrėdama į veidrodį ir dainuodama: „Jėzus mane myli, lia lia lia, šitą sako Biblija“. Viešai Kristų savo gyvenimo Viešpačiu išpažino ir buvo pakrikštyta dvylikos metų. Tada ir įsižiebė santykiai su Dievu ir meilė Dievo Žodžiui. Ji nešėsi Bibliją į mokyklą, miegojo su ja ir dalinosi Dievo Žodžiu su draugais – visa tai vertė tėvus nerimauti. Jie manė, kad jų dukra pakvaišo dėl Jėzaus. Ir jie buvo teisūs.
Kaip skaityti ir pritaikyti Dievo Žodį savo gyvenime? – tai buvo jos kasdienis rūpestis. Susitikimas su draugais Biblijos studijoms, maldai, netgi vakarėliai, skirti Dievo šlovinimui ir garbinimui tapo didžiąja jos gyvenimo dalimi. Pastebėjusi, kad kiekvieną dieną Dievas moko vis ko nors naujo, ji pradėjo kurti planą, kaip visa tai perduoti kitiems! Pamažu ji ėmėsi vadovauti jaunimo grupelėms, šlovinimo grupėms, vaikų grupelėms, vyresniųjų grupelėms ir suaugusiųjų Biblijos studijoms. Ji keliavo po JAV vadovaudama šlovinimui, mokydama ir dalindamasi Dievo Žodžiu. Angie tarnavo Draugystės Baptistų bažnyčioje, Austell miestelyje Džordžijos valstijoje; Addiscombe Baptistų bažnyčioje Anglijoje; COC bažnyčiose; taip pat Karalystės Gyvenimo bažnyčioje Croydone, Anglijoje, kur ji vadovauja šlovinimui ir veda savaitines Biblijos studijas ir dabar. Šiuo metu ji mokosi Londono Teologijos mokykloje Krikščioniško konsultavimo. Ekspresyvus, padrąsinantis jos mokymo stilius sužadina klausančiųjų dvasią, padeda jiems tikėti ir paruošia juos „eiti ir daryti“.

Anonimiškas rašė...

Kaip suderinti su Pauliaus mokymu Angie kosmetika, papuošalus ir net auskarus, kurie simbolizuoja vergyste?

1Tim.9 Taip pat, kad moterys puoštųsi kukliais ir padoriais drabužiais, droviai ir santūriai, ne supintais plaukais ar auksu, ar perlais, ar brangiu drabužiu,
10 bet, – kaip dera moterims, pasižyminčioms dievobaimingumu, – gerais darbais.
11 Moteris tesimoko tyliai, su visišku paklusnumu.
12 Neleidžiu, kad moteris mokytų nei kad vadovautų vyrui, – ji tesilaiko tyliai.
13 Juk pirmas buvo sutvertas Adomas, o paskui – Ieva.
14 Ir ne Adomas buvo apgautas, o moteris buvo apgauta ir nusidėjo.
15 Bet ji bus išgelbėta, gimdydama vaikus, – jeigu jie išlaikys tikėjimą, meilę, šventumą ir susilaikymą.

Unknown rašė...

...iš serijos - kai pradedam teisti pagal išorę, ne pagal širdį... ir apskritai - teisti..

Linas rašė...

Tadai raminkis, nei tu nori paklausyt nei ką, tiesiog nori parodyk, kad tavo denominacija teisi, nes neleidžia pamokslaut moterims ir plius neleidžia joms dažytis ir puoštis.

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Nu tavo ir logika, jei jau tau kosmetika yra nuodėmė, tai kam klausinėji apie moterį, eik vyrų klausytis.
Aš tai matau nesveiką išsidirbinėjimą, kažkoks nukvankęs karktelėjo kad auskarai simblzuoja vergystę, tai dabar reikia tas nesąmones kartoti?
Tas pats ir su gimdymu.
tadai, negi tavo lyderiai tokie durni, kad negali suprast, kad ne gimdymas moteris gelbsti? Negimdžiusios ir pasidažiusios turėtų niekaip neišsigelbėti?:)
Ar apie tai kalba šita rašto vieta?
Jei jau cituoji bent reikia pasižiūrėt, kad neapsijuoktum. Tadai, turėk savo galvą, ir viskas bus gerai. Absurdas, kad papuošalai, kosmetika ir visokios kitos priemonės draudžiamos Biblijos.

Jėzus beje, įsakė ne tik moterims bet ir vyrams būti čiki. "Kai pasninkauji, pasitepk aliejumi galvą"... Kai kurioms denominacijoms aš patarčiau ne pasitepti, o išsitrinkti galvą:)

Anonimiškas rašė...

gal sakau Linai parodytum kur Biblijoje yra draužiami narkotikai arba cigarėtės? O jei nedraudžiami, tuomet pagal tave yra leidžiami (taip sakant, saikingai vartojat).

Emanuelis rašė...

Ja, teko man matyti moterų krikščionių, kurios savęs neprižiūri iš vis, atrodo kaip numirėlis ūkanotą vakarą, storos, ištinę ir tt, brr, aš tokios žmonos nenorėčiau atvirai kalbant, man malonu, kad Dievas apdovanojo moterį grožiu, išvaizda, kad Dievo sūnūs vedė žemės moteris, kad Sara buvo pati gražiausia žemėje tuo metu moteris, kad Saliamonas patarlėse sako, kad dėl negražios moteriškės žemė dreba ir tt. Moteris sukurta būti moteriška, o ne pabaisa riebaluotais plaukais (o tokių tikrai teko matyti). O Dievas per PAulių Timotiejui aprangos stilių ir kt. nurodo tame, kad daryti ne iš tuščios puikybės tai, kad tai netaptų koks puikavimasis, o pirmoje vietoje būtų Dievo baimė.



P.s aš irgi esu prieš moterų pamokslavimą, mane netgi nervina tai, kad jos be skareliu ateina y bažnyčia, ten kur lankausi, bet aš nesmerkiu, lankausi ir bendrauju su jom. Ezrą ir Esterą tikriausiai reikėtų nukryžiuoti šiais laikais tada, o Mariją iš vis - kalba su dvasiomis kažkokia, Gabrielių mato, nu kur tai matyta, o tos ST pranašės irgi pabaisos...tai va gerb.Tadai :).

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Tadai, vėl branhamo prarijai nesąmonių.
Pasiskaičius galima įsivaizduot, kad šeimininkai aukso auskarais ausis vergams papuošdavo. Ar ten parašyta kas apie auskarus? Ne, todėl pasižiūrėk ką rašai
Kaip ir dėl to: "Bet ji bus išgelbėta, gimdydama vaikus, – jeigu jie išlaikys tikėjimą, meilę, šventumą ir susilaikymą".

Apverčiu - moteris kuri negimdo ir neišaugina vaikų arba pagimdo, bet vaikai nesilaiko šventumo, negali būti išgelbėta. Kažkokia gimdymo išgelbėjimo filosofija. Pirmą kartą tokia girdžiu:)

Biblija sako gal biški ne taip "Kiekvienas kuris Jį tiki bus išgelbėtas".
Žodyje "kiekvienas" telpa ir vyras ir moteris ir vaikas.

O jei jau išgelbėjimas ima priklausyti nuo kosmetikos, sijono ilgio ir vaikų, tai ne ta evangelija.

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Judas rašė...

"‘Aš myliu savo šeimininką, žmoną bei vaikus ir atsisakau laisvės’,
6 tai jo šeimininkas atves jį pas teisėjus, prives jį prie durų arba prie durų staktos ir perdurs yla jo ausį; ir jis liks jam tarnauti visą gyvenimą."

Na,gaila,kad tokia grazi vieta,kaip si,yra klaidingai suprantama ir aiskinama,kai kuriu mokytoju,-sakyciau vergiskai nesveikai-mato tik perdurta ausi ir dar auskarus!?:)

Vergas pasake:myliu savo seimininka,zmona,bei vaikus...jis mylejo,todel ir pasiliko pas seimininka,pasiliko is meiles jam ir jo seimai,kad tarnauti jam visa gyvenima.Jo pasilikimo priezastis,buvo meile.Jis buvo meiles vergas-ir tai buvo pats laisviausias vergas!
Reikia nepamirsti,kad Jezus taip pat buvo vergas,ir tarnavo mums,kad mes igytume isgelbejima.Jis mylejo Teva,mylejo mus,kai dar buvome nuodemese,ir is meiles paaukojo Save,kad mes neprazutume...Ar tai matome?
Jo tarnavimas-meiles tarnavimas.Kai Jis mus isgelbejo-mes tapome laisvi,bet ar pasiliksime pas Ji ir Jam tarnausime?Ar pasinaudosime sia laisve ir darysime ka norim?Ar pasiliksime pas Tikraji Seimininka,kad tarnauti Jam,nes Ji mylime?As pasirinkau pasilikti, ir pasilieku pas Ji,nes Ji myliu,ir tegul Jis perduria man ausi,kad gerai Ji girdeciau...

Linas rašė...

Ačiū, Judai, tu kaip visada labai balansuotas

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Judas rašė...

Pirma,paaiskinai savo denominacijos mokyma apie jubiliejine laisve,veliau,pasidalinai savo patirtimi,-ir kas yra tikra.
Ar bent matai skirtuma,tarp tavo denominacijos mokymo ir tavo patyrimo?

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Judas parašė labai tiksliai, Tadai. Problema ta, kad tu nenori matyti, jog pats pateiki du visiškai skirtingus dalykus, sekdamas savo denominacijos mokymu, kurie nei į tvorą nei į mietą. bet kadangi tai tavo denominacija, tai tau normalu. O kitiems nelabai.
Jeigu moters dvasingumą vertini pagal auskarų ir kosmetikos vartojimą, tai aišku,pyk arba ne, kad esi fariziejų mokymo pasekėjas, kurie žmogų veritindavo pagal išorę ir pritaikydavo tam tikras Biblijos vietas. Todėl principą žiūrėti visą Bibliją pirmiausia ir taikyk sau ir savo denominacijai, nes kitaip pranašas elijas tave nuves į tokius tolius kad grįžti bus sunku.

Judas rašė...

Tadai,tu gal ir daug zinai,bet matai tai tikrai nedaug.Paimk,ir paskaityk Is.21:5,6 naujai,be isankstinio zinojimo,taip pat paskaityk ir P.Ist.15skr.Pamatyk,kaip Dievas ismintingai rupinasi savo tauta.Kai tarnas buvo paleidziamas-jis turejo buti isleidziamas pilnai aprupintas,bet,jei tarnas mylejo savo seimininka,jis turejo teise pasilikti pas seimininka ir tarnauti jam visa gyvenima.Seimininkas toki tarna atvesdavo pas teisejus,perdurdavo jam ausi,tuo parodydamas,kad jis jam priklauso visam,ir tuo paciu tampa atsakingas uz ji.
Dievas labai ismintingas,Jis geras ekonomistas,ir tobulai pasirupina kiekvienu.Jis atsakingai i viska ziuri.Gaila,kad krikscionybes istorijoje,kai kurie mokytojai,prikaisiojo savo supratimo pagaliu i Dievo ekonomikos rata,todel, kai kurie ir turi,iskreipta, Dievo ekonomikos matyma.
Jezus buvo Dievo tarnas.O tarnas,ar ne vergas?O vergas-ar ne tarnas.

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Olgerdas rašė...

Paskaiciau cia as ir taip sau galvoju: o ka gi man vargsiukui daryt, jei as auskara nesioju? :) I koki stalciuka man save det ir i kokia papke prisegt? :)

Linas rašė...

Olgerdai, tau vienintelė viltis išsigelbėti - gimdyti vaikus:)

Judas rašė...

Tadai,linkiu ne tik zinoti, koks yra Autorius-bet Ji dar ir pazinti.Galima daug kalbeti apie Autoriu,zinoti koks Jis,bet visiskai nepazinti Jo asmeniskai.
Jei zinojai viena moteri,kad ji tokia ir tokia,-tai ko nesimeldei uz ja?Ko cia pletkini?Jei sugebi matyti tik kitu trukumus,tai parodo,kad savo sirdimi toli esi nuo Viespaties.Sakai,reikia ziureti i sirdi?Tai kodel i savo nepasiziuri?Zinai,kai ateisi pas Viespati,paprasyk,kad Jis tau parodytu tavo sirdi,ir kai pamatysi Jo sviesoje, kas dedasi tavo sirdyje,-prarasi bet koki nora kritikuoti kitus ir teisuolio statusa prarasi...

Jezus buvo Dievo vergas.Morkaus evangelija tai gerai parodo.Jezus,turejo savo valia,ir ja naudojo tam,kad istikimai vykdytu Dievo valia,nes buvo Jo vergu.
Jei Jezus tau pasiulytu kojas nuplauti,ar lauzytumeisi,kaip Petras,pradzioj,ar iskart,be jokiu religiniu issisokimu,leistum plauti...?
Tavo supratimas apie vergus-prigimtinio proto lygio.Jei ir toliau laikysies tokio supratimo,nebusi Jezaus vergu,ir negalesi tarnauti nei Jam,nei nusidejeliams,nei broliams ir seserims.Kaip ir rasiau,kad vergas is meiles-pats laisviausias zmogus.Meileje nera vietos tam iskrypusiam vergiskumui,koki pats ji isivaizduoji...
O i visa kita,ka ten prirasei,neturiu noro nieko atrasyti,nors gal ir reiketu...bet aisku viena,kad,kai zmogus bando tarnauti Dievui be Dievo-lauk bedos...

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Judas rašė...

Tadai,ar tave Viespats nupirko,ar tik nusamde?Jei pripazysti,kad nupirko,tai ar pats sau priklausai?O gal Jis tave tik pasamde,kad Jam patarnautum?Bet samdiniai pavojui atejus nesa kudasiu,nes jam nerupi nei seimininko turtas,nei pats seimininkas...
Kol netapsi Kristaus vergu,-nebusi geru Jo tarnu.Kristus ir viespataujantis,Jis ir tarnaujantis.Jo viespatavimas skirtas Jo tarnavimui.Ar supranti tai?
Jei Viespats tau netarnautu dabar,-tau galas.

Ar tu zinai,kaip Dievo tautoje zmogus tapdavo vergu?Pasiskaityk pirma,ir jei suprasi,tai pamatysi,kad niekas zmogaus nepavergdavo,jis pats,del savo tingejimo prarasdavo turta,zeme,ir veliau parduodavo save pati.Faraonas pavergdavo zmones per prievarta,bet zydu tautoje,to nebuvo.
Kai nematai Dievo ekonomikos,tada nesupranti ir Dievo veikimo,o nesupratimas atnesa tik klaidingas isvadas,paremtas Rasto vietomis,kurios ne i tema...

Yra nuodemiu,kurios visu matomos,bet yra ir tokiu,kuriu nesimato...bet Viespaciui viskas matoma.
Vienu nuodemes yra matomos visu,o kitu nematomos.Kai matai kito nuodeme,tai pirma atmink,kad ir tavyje yra pilna,slapto brudo...taip busi apsaugotas nuo kito teisimo.Dar,zinok,Tadai,kad Viespats danguje diena ir nakti uztaria brolius ir seses pries Teva,tai ir tu,taip daryk pirma,-uztark sese,broli atejes pas Viespati...ieskok Jo vedimo,zodzio, kitu sielu labui.Taip elgdamasis busi geras Jo tarnas.
O jei tik matysi kaskakaip ir kur juodina,veliau ziuresi,ka i tai Biblija sako,aisku,tik per savo denominacijos akinius,ir atitinkamai elgsies,-tai tarnausi pagal tam tikra shema,t.y. pagal raide,o ne pagal dvasia.Is tokio tarnavimo-naudos mazai,daugiau tik bedos.

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Judas rašė...

Visu pirma,reikia gan neblogai ismokti kas tie jubiliejiniai metai,kam jie buvo reikalingi,ir ka jie duodavo zydu tautai.
Jei tame neizvelgi tobulos Dievo ekonomikos,turesi neteisigus aiskinimus.Apie Adomo nuopoli-cia kita melodija.
Negi manai,kad tada, zydu tautoje,tas,kuris turejo nusipirkes verga,nebuvo pats nuodemes vergu?Aisku,kad buvo.Ar tada,zydu tautoje,skambejes jubiliejaus trimitas, atnesdavo laisve nuodemiu vergams,ar tik tiems,kurie buvo pardave save vergais,savo tautieciams?Issiaiskink tai sau,gerai?
o,vergas,kuris mylejo savo seimininka,jo zmona,bei jo vaikus-turejo teise likti to seimininko namuose visam gyvenimui,ir jam tarnauti.Ir tai buvo is Dievo.Toks buvo Dievo ekonomikos sutvarkymas,jo tautos labui.

Šauklys rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.