penktadienis, rugpjūčio 31, 2012

Megabažnyčioje per vieną susirinkimą išsigelbėjo virš tūkstančio


Pietų Karolinos megabažnyčioje „NewSpring“ per vakarą išsigelbėjo1251 žmogus. Pastorius Perry Noble turėjo drąsų tikslą matyti išsigelbstint 3000 žmonių per vieną susirinkimą.  Kristų priėmė 1251 žmogus.
"Kai kuriems gali būti įdomu, štai mes prašome Dievą, kad išsigelbėtų 3000, o pavyko tik pamatyti kaip 1251 žmonės pasirenka, gal esame nusivylę? "Visiškai ne! susijaudinęs nei bet kada!", - sakė „NewSpring“ bažnyčios pastorius.
Siekti šio tikslo bažnyčią įkvėpė Naujojo Testamento Apaštalų darbų knygos pavyzdys, praneša "The Christian Post".
Po ilgo pasiruošimo ir maldų susirinkime dalyvavo 24 507 žmonių. Pastoriaus Noble pamokslo tema buvo tiesiog "Kryžius".
"Jėzus Kristus kviečia mus visus poilsiui, - jis skelbė,- Vieta, kad Jėzus kviečia kiekvieną iš mūsų su Juo susitikti, yra kryžius“.

28 komentarai:

marko rašė...

na niekas tiksliai is kirmeliuku juk nezino,kiek issigelbejo.suskaiciuoti galima tik isejusius i prieki,bet ne tuos kurie istikruju buvo isgelbeti.

Anonimiškas rašė...

suprantu kad tai melas, nes DIEVO ŽODIS sako ką kitką:
Mato 24
11 Atsiras daug netikrų pranašų, kurie daugelį suvedžios.
12 Kadangi įsigalės neteisumas, daugelio meilė atšals.
13 Bet kas ištvers iki galo, tas bus išgelbėtas.
...bet gerai, kad tiek daug norinčių pažinti JĖŠUA atsirado...

Linas rašė...

Nejuokinkit:) kai tekstas apie sėkmingą bažnyčios tarnavimą sukelia neigiamas emocijas, nu ką aš begaliu pasakyti...

Anonimiškas rašė...

šiaip aš tai nieko nenorėjau pajuokinti...
tik tas žodis ''išgelbėtieji'' be DIEVO TEISMO kažkaip nedera...
bet esu daug kartų krikščionybėje girdėjęs apie tą ''žaibišką išgelbėjimą''...
bet gal tu geriau tikrai patylėk...
būsi ''tikras dziadas'' ...

Linas rašė...

Galima dar ir žemesniam poste apie braziliją parašyt, kad ten netikri susirinkimai, netikri skaičiai ir netikri išsigelbėjimai:)

Anonimiškas rašė...

buvau susirinkime vilniuje:
...buvęs tž lyderis paklausė manęs ar jis yra naujas kūrinys KRISTUJE....
ir kad per jį daug žmonių ''išsigelbėjo'' (taip jis sakė)...
jis buvo katik sisileidęs dozę...
nenoriu kad jis degtų, bet RAŠTAS perspėja...
Mato 22:
14 Nes daug pašauktų, bet maža išrinktų“.
koks skirtumas brazilijoje ar lietuvoje, svarbu kad išsigelbėtų, tik tai norejau parašyti...

Linas rašė...

Jis yra naujas kūrinys ir tikrai nenori daryti, ką daro. Gyvenimas yra ne kariuomenė, biški sudėtingesnis, todėl nereiktų primityvinti ir Dievo veikimo. Išsigelbėjimas yra tik pirmas žingsnis, dar negarantuojantis, kad tikėjimo laivas nesuduš, vieniems jis sudūžta jau kitą rytą, kai emocijos išsisklaido, kitiems po metu, tretiems po 20 , bet yra ir tų, kurių laivai apkramtyti ir apdaužyti, bet neskęsta. Taigi, protingiau būtų žiūrėti į paskutinius:)

marko rašė...

Linai,pasakoriau,siaip jau reiktu sakyti isgelbejimas,o ne issigelbejimas.Niekas is zmoniu negali issigelbeti,nes ne nuo zmogaus tai priklauso,bet tik nuo Gelbetojo Dievo,todel tikslinga sakyti -isgelbeti.

Tikejimas yra suristas su sazine,tad jei sazine bus apkramtyta-tikejimo laivas taip pat nuskes.Protingiausia yra ziureti i Rasta ir remtis Dievo zodziu.Amen.:)

Linas rašė...

Marko, sakiau, kad tu iš tos giminės:) Manau kad tikėjimas surištas su Dievu, ale jeigu sakai, kad su sąžine, tai labai prapleti mano akiratį:)

marko rašė...

mano veisle gera,ji padeda pasakoriams palikti pasakas ir greztis i Dievo zodi :)kad prasiplestu akiratis.

Linas rašė...

Susigraudinau, jausdamas tavo nesavanaudišką rūpestį mano padėtim:) Ar dažnai jums kartojasi, ką nors pamačius, noras apgręžti?

marko rašė...

Visada reikia apgrezti nusigrezusius :)
Grezkis,grezkis,tai bus tik i nauda.

Linas rašė...

Nesusisuk sprando besigrežiodamas, pionieriau:) Geriau kokią senutę per gatvę pervesk

marko rašė...

As nesigrezioju ir senuciu nevedzioju.:).Juk tau cia reikia atsigrezti ir ne sprandu,o visa esybe.:)

Linas rašė...

Tai į kur man tą savo esybę atgręžti, nes bažnyčių tarnavimų aprašymas matau prilygsta kriminaliniam nusikaltimui tavo akyse. Ar tik pats tamsta begrežiodams kitus nebūsi pasimetęs?:)

marko rašė...

Tik i Dievo zodi,brangusis...:)
O mano matomuma nusakai melagingai.Negrazu.

Linas rašė...

Aik aik, neskaitai tu Dievo žodžio. Skaitytum, tiek negatyvo nebūtų. Nė vieno gero žodžio šitam puslapyje da neišleidai... Nori ir mane tokiu nurzgalu padaryt???

marko rašė...

Oi,Linai nestumk :))Jei jau kas amen tavo rasliavai nesako,tai tas Biblijos neskaito.. :))
Tavo rasliava nieko gero neduoda,geriau jau bobutes vedziotumper gatves.:))

Zita rašė...

Marko, būk atlaidesnis Linui, nes jei visi taps tokie tobuli kaip tu, tai tau pačiam teks persiorentuoti nuo kitų auklėjimo prie... net nežinau prie ko. O ką dar sugebi be šitokių komentarų rašymo?

Linas rašė...

Marko, esme ta, kad tavo akis pikta, viskas tau blogai, blogis apink, tuštybė ir t.t. apie tokius žmonės sakoma Judo 1:16 Jie visada murma, nepatenkinti savo dalia...(kas eina šalia negatyvo, pats pasiskaityk toliau)
Bibliją skaitantys yra pozityvūs, džiugūs ir matantys gera.O tu matai tik bloga, netgi ten kur yra gera, kaip ir šitam įraše, kur žmonės išėjo susitaikyti su Dievu. Taigi, Marko, neskaitai Biblijos, o gaila. Arba skaitai tik taip, kaip tau patinka. kaip sakiau - nei tu pirmas, nei paskutinis - pilna Lietuvoj tokių "tik į Dievo žodį" įsikibusių, net ir konfesiją galėčiau nusakyti, nes "vse na odno lico". Jokių problemų su pasauliečiais ar ateistais - kas nepatinka, sako kad nepatinka, kas juokinga, pasijuokia, kas keista - nusistebi ir t.t. Taigi, "apsaugok Viešpatie nuo Biblijos žinovų tiesą pažinusių krikščionių, nuo priešų pats apsisaugosiu":)

marko rašė...

Linai,na pasakorius esi ir tiek...Turiu as tokia aki,kuri ne pikta,o matanti kas yra kas.Ir pastebiu,kad tau nepatinka tai ka as matau.Jei tau viskas krikscionybeje limpa prie dusios ir dar pats kartais pasaldini kai kuriuos momentus,kurie daznai yra kuniskos pridetines vertes indelis,tai nereik isivaizduoti,kad ir kitiems tai turi prilipti...

marko rašė...

Zita ar as tapau tobulu?Kodel mes nemegstame auklejimo,kuris yra butinas :).Esame isdidus?Ar esame kazkokie tai ipatingi pateptieji?

Linas rašė...

Auklėtojau, ir kas gi tau tokias pareigas paskyrė, nepamenu, kad mane būtum įsivaikinęs:) O kai kas nors taip mato "realybė", "tiesą" ir ima atidenginėti sakydami - va čia nuobybė niekinga, tai priminsiu, kad sūnaus, kuris juokėsi iš nuogo tėvo buvo vardas Chamas. Neskaitai tu Dievo žodžio oi neskaitai

marko rašė...

Dvasine auklyba,dvasine :),palik prigimtini mastyma,kad tai suprastum :)Be auklybos neapsieinama,ir jei ji bus tinkamai priimama-bus nauda :)
Kiekvieno krikscionio pareiga uzkirsti kelia nesamonems,o ne susitapatinti su jomis taip,kad net kelio atgal neberanda...
Ir Linai,nu netaikyk taip primityviai Rasto vietu mano adresu,ir nebuk toks insiplieskis,kai vartoji Zodi :),nes prisidirbsi :)
Ir beje,o Paulius ar nepachamavojo Petro atveju Gal:2:14?:)

Linas rašė...

Blogai, kai kačiukas įsivaizduoja esąs tigru:) Ne tavo prigimtis urgzti, taigi ir nebandyk geriau:)

marko rašė...

na,vietinej plotmej kaciukui nereikia isivaizduoti tigru,nes,kad isvaikyti smulkius grauzikus-pilnai uztenka kaciuko prigimties...:))

Linas rašė...

Gerkai, Marko, pabaikinom ir užtenka:) Žodį valdai, maladiec, jumoras irgi kalasis, gal dar bus iš tavys žmogus, jeigu teologija visai smegenų neužspaus, bet jaučiu, kad tu biški per daug myli gyvenimą, kad tai leistum:)Tai ir leisk Viešpačiui tave į laisvę vesti.

marko rašė...

Ok,viskas gerai... :))