antradienis, rugpjūčio 21, 2012

Darbščiam olandui per 42 metus gimė 82 vaikai

Olandas Edas Gubenas susigalvojo sau profesiją ir per 8 metus tapo net 82 vaikų tėvu. Dabar jam 42-eji. Mat jis, kaip tvirtina, "be jokių egoistinių ketinimų" turi seksualinius kontaktus su moterimis, kurios geidžia vaikų. Susitikdamas maždaug su 15 moterų per mėnesį jis susilaukė gausių palikuonių. Už savo paslaugas jis pinigų neima, išskyrus kai leidžia apmokėti kelionę ir apgyvendinimą kai reikia skubiai vykti arba vykti į užsienį.
Karjerą Edas Gubenas pradėjo, kai jam buvo 34 metai, jis dar gyveno su mama ir neturėjo seksualinio kontakto su moterimi, tada jis ir nusprendė kardinaliai pakeisti savo gyvenimą - tapo donoru, o paskui ėmė siūlyti natūralaus apvaisinimo paslaugas moterų pokalbių svetainėse.
Su visomis klientėmis Edas Gubenas pasirašo specialų dokumentą, kad jos nepretenduos į vaiko materialinį išlaikymą. "Aš darau gerą darbą, padedu moterims susilaukti trokštamo kūdikio, turiu merginą, kuri visiškai neprieštarauja mano užsiėmimui ir laiko, kad tai daro mane įdomiu žmogumi",- sako Edas Gubenas.

Komentarų nėra: