antradienis, kovo 20, 2012

Nugriauti visas krikščionių bažnyčias


Dar vienas pavyzdys, ką reiškia ir koks iš tikro yra islamas, jeigu nuimti gražius lozungus. Musulmonai esą labai gerbia krikščionis kaip "Knygos žmones", o praktikoje yra visai kitaip. Saudo Arabijos didysis muftijus šeichas Abdul Aziz bin Abdullah  kreipėsi į Arabų pusiasalio (GCC) šalis,įskaitant ir JAE bendradarbiavimo tarybos institucijas, sunaikinti visas krikščioniškas bažnyčias regione.
"Jūs turite sunaikinti visas bažnyčias Persijos įlankoje", - kreipėsi į valdžios institucijas šeichas Abdul Aziz bin Abdullah. Šį pareiškimą jis padarė po to, kai Kuveito vyriausybė paskelbė ketinimą neleisti naujų bažnyčių statybos.
 Susitikęs su Kuveito delegacija Abdul Aziz bin Abdullah pabrėžė, kad kadangi ši maža šalis yra Arabijos pusiasalyje, būtina, kad visos bažnyčios butų sunaikintos. Šeicho teigimu, jo pareiškimas yra pagrįstas senovės papročiu, kad tik islamas gali būti praktikuojamas regione. "Ši žemė buvo islamo lopšys, ir niekas negali prieštarauti tam," - sakė jis.
2003 m. Saudo Arabijoje buvo daugiau kaip 60 000 mečečių ir ne krikščionių bažnyčios, nors ten gyvena daugelis imigrantų krikščionių.JAE ir Katare yra keletas krikščionių bažnyčių. maldos namus ten turi katalikai, sekmininkai, stačiatikiai.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

nekaltinkit to islamo ir nieko nekaltinkit tiesiog elgites kaip patinka Dievui.. nes pasaulio religijos yra setono rankose

Linas rašė...

Taigi nieks ir nekaltina, tačiau, koks jis yra, žinoti ne pro šalį....