šeštadienis, birželio 16, 2012

Šokas Indijoje – čempionė prievartavo sugyventinę


Na, tokių dalykų pasaulis dar nematė... Indijos policija suėmė Azijos žaidynių čempionę bėgikę Pinki Pramanik (kairėje), kurią sugyventinė apkaltino smurtavimu ir prievartavimu. Policijai atlikus medicinos apžiūrą, paaiškėjo, kad čempionė tikrai turi kuo prievartauti. Beje, taip pat yra ir moteriškoji pusė, tačiau abi lytinės sistemos, spėjama, ne iki galo išsivysčiusios, praneša The Times of India. Sugyventinė tvirtino, kad jau trejus metus yra intymiuose santykiuose su čempione, kuri iš tiro yra ne moteris, o vyras.
Dabar policija sako, kad viskas priklausys nuo parodymų, o taip pat čempionė neteks visų sporto apdovanojimų, nes juos gavo apgaule pasirodydama varžybose kaip moteris.
Baigusi karjerą čempionė įsigijo namą ir greitai užmezgė romaną su  32 metų kaimyne, 2010  metais kaimynės vyras pabėgo, pasiėmęs vaiką, o ji persikėlė gyventi pas čempionę. Kaimynai, sako, įtarę, kad Pramanik – ypatingai žiaurus žmogus.  Dabar meilužė neištvėrusi patyčių kreipėsi į policiją tvirtindama:“Pinki Pramanik – vyras, paprastai jis užpuola mane ir verčia užsiimti seksu“.

Komentarų nėra: