pirmadienis, birželio 11, 2012

„Baltic youth festival“ – atsiliepimai prieštaringi



Rygos arenoje vyko muzikos festivalis „Baltic youth festival“. Į 20 tūkstančių žmonių talpinančią Rygos areną šeštadienį į du koncertus, organizatorių teigimu,  sugužėjo bene 40 tūkst. jaunų žmonių. Krikščioniškos muzikos festivalyje grojo grupės iš Latvijos, Estijos, Lietuvos iš JAV ir Naujosios Zelandijos.
Tiesa, atsiliepimai apie patį festivalį gana prieštaringi, jeigu oficialiai pranešama, kaip ir kiek dalyvavo, tai kai kurie buvę festivalyje žmonės neslėpė ir nepasitenkinimo, pasak jų, festivalis savo dvasia mažai skyrėsi nuo kokios roko fiestos, garsas buvo, bent jau pirmajame koncerte, nesureguliuotas, tad vos pasirodžius ant scenos „Gyvai“, žmonės ėmė eiti iš salės, koncertas truko apie 4 valandas, apie 1,5 valandos užėmė įvairios kalbos, tad daugelis tiesiog išėjo ir koncerto pabaigos laukė ant pievelės. O kitiems atvirkščiai - gana patiko, tiesa, visi sutarė, kad apšvietimas ir šviesos efektai festivalyje buvo "Žiauriai geri". Na, bet kas ko ieškojo, tas, matyt, to ir sulaukė.    

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

BUVO NEREALU! Žinoma visi galime prie ko nors prikibti..;)

Anonimiškas rašė...

Burberry Shop cut-price online.The Pre-eminent Burberry outlet www.burberryoutlet--store.comProtect to elapse in return plastic Burberry egress products online. Omit [url=http://www.burberryoutlet--store.com/]Burberry outlet[/url] loophole custodian way off base cock-eyed upto 70%, and without cost or obligation shipping!

Anonimiškas rašė...

Hello. And Bye. Thank you very much.

šviesos efektai rašė...

Man tai labai patiko. Super!