pirmadienis, birželio 27, 2011

Nori sūnaus - nesiprausk ir nesikirpk

Indas Kailašas Singas nesikirpo ir nesiprausė nuo 1974 metų tikėdamas, kad induistų dvasininko patarimas nedaryti šių veiksmų padės susilaukti sūnaus. Šį patarimą jis išgirdo iš karto po vestuvių. Tačiau žmona nenori paklusti nei jam, nei išmintingajam dvasininkui  - vieną po kitos gimdo tik dukteris. Jauniausiai iš jų dabar 16 metų, praneša The Daily Mail.
Pranešama, kad induistas Kailašas Singas  gyvena ant Gango upės kranto prie Varanasio miesto, kur 47 šilumos yra įprastas reikalas. Vienintelis jo higienos ritualas, neskaitant veido ir rankų plovimo, - "ugninė pirtis" - jis rūko marihuaną, meldžiasi Šyvai, o tada šoka prie laužo ganydamas karves.
Beje, tokio pamaldumo šeimos nariai nesupranta - jį net jėga bandė įmesti į upelį, tačiau jam pavyko išsisukti. "Jis sako, kad geriau mirs, negu išsimaudys, kol aš nepagimdysiu jam sūnaus",- sako jo 60 -metė žmona Kailavi. Moteris prisipažįsta, kad bandė priversti jį nusiprausti atsisakydama atlikti žmonos pareigas, bet kaip pati sako "neišlaikydavo pirmoji". Pats užsispyrėlis žino, kad iš jo kaimas šaiposi, tačiau neketina mesti sekti dievo valią.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Na tikėjimo tvirtumo pavyzdžiu jis gali būti laikomas krikščionims, kad jie taaip tvirtai vykdytų Kristaus Viešpaties valią, kaip, kad šis Šyvos. Gaila, kad žmogus apie Kristų nieko nėra girdėjęs...:(

Olgerdas rašė...

O man rodos jo zmona yra tikejimo tvirtumo pavyzdys, nes su tokiu smirduku gyvent tikrai reikia diiiiiiidelio tikejimo :))))

Kęstutis rašė...

Dauguma indų apie Kristų yra girdėję, ir tiki juo kaip vienu iš daugelio dievų :)

Anonimiškas rašė...

o gal žmonai irgi tas kvapas tinka...
tikėjimas toks...
ir kvapas toks...