penktadienis, birželio 17, 2011

Dabar tai bus - Jungtinės Tautos imsis homofobų

 Jungtinių Tautų organizacijos Žmogaus teisių komitetas pirmą kartą pasmerkė diskriminaciją dėl lytinės orientacijos.
23 valstybės komiteto narė palaikė rezoliuciją, 19 balsavo prieš, o 3 susilaikė.
Taryba nusprendė įsteigti tarptautinį komitetą, kuris tirs netradicinės seksualinės orientacijos gyventojų diskriminavimo faktus.

12 komentarų:

Sigitas Kalinas rašė...

Jei gimstama homoseksualais, gal taip pat gimstama ir homofobais?
Šiam pasaulyje nieko atsitiktinio nėra. Skaičiau kažkokio mokslininko straipsnį, kad žmogus gimsta su "užprogramuotomis" savybėmis.
Kokius Dievas sukūrė, tokie ir esame ;)

Linas rašė...

Matai, homoseksualai įsitikinę, kad homofobas nėra seksualinė orientacija:) Žinoma, kad gimsta užprogramuoti - moterys turi krūtis, vyrai - ne. Nieko čia nepadarysi. Tiesa, kiekvieną daiktą galima naudoti ne pagal paskirtį - sakykim, knygos skirtos skaityti, bet jomis galima ir kompą pasiremti:) Bet nemačiau nė vienos knygos, kuri būtų išleista specialiai paramstyti ką nors:)

Sigitas Kalinas rašė...

Na, gėjai gali manyti, kad homofobija liga. Homofobai mąsto atvirkščiai. Na ir kas? Visi gali klysti ;)

Linas rašė...

Esu vyras, Cibersig, kai imsiu skelbti, kad esu moteris, tai žink, kad jau klystu...

Sigitas Kalinas rašė...

Na, kiek žinau transseksualumas yra liga. Homoseksualumas nėra liga, bet būna išimčių (psichologinės traumos ir pan).
Praktikuojantys homoseksualai taip pat gali susirgti (ŽIV/AIDS), todėl jiems patartina mintis nukreipti kitur (į darbą ir pan).
Liga taip pat gali būti homofobija, kuria serga homoseksualai. Tai nereiškia, kad visi nepritariantys gėjams yra homoseksualai. Ne, homofobai paniškai bijo gėjų. Taip jie bėga nuo savęs.

Kęstutis rašė...

na aš manau kad čia yra tiesiog paprasta taktika kitaip manantį pavadinti *fobu ir pateikti visuomenei kaip psichinį ligonį, čia taip galima sukurti visą *fobų armiją - atsiras pedofobai, nekrofobai, transfobai,... Islamo sistema šiuo atveju labiau optimizuota - jei manai kitaip - esi netikėlis, jei esi netikėlis - mirtis tau, o ne ilgi ir brangiai kainuojantys teismo procesai, lygių galimybių studijos ir pan. :)

Sigitas Kalinas rašė...

Tam ir reikia skatinti toleranciją, kad būtų gerbiami visi "kitokie". Dabar, kai šalyje atsiranda kokia problema, žmonių akys nukreipiamos paskui gėjus, kedžius ir pan. Negerbiami ir tikintieji. Reikia situaciją keisti.

Olgerdas rašė...

Sigi, visu pirma tie kas jauciasi esantys "kitokiais" turi issiaiskinti, ar ju "kitoniskumas" nera susijes su nuodeme, tai yra pasidometi, ka apie tai mano Dievas. Tam, zinoma, reikia ieskoti paties Dievo. Suzinojus, kad tavo "kitoniskumas" su nuodeme nesusijes, galesi dziaugtis, jog esi paprastas zmogus, sukurtas pagal Dievo atvaizda. O suzinojes, kad tavo "kitoniskuma" smerkia Dievas, turesi pagalvoti apie atgaila per Kristu- kito kelio tapti priimtinu Dievo akyse nera. Tad problema nera tolerancijos trukume, bet tame, kad zmones dazniausiai nesirupina suzinoti, ka apie juos ir ju gyvenimo buda mano Dievas. Todel jie nori viska suplakti kruvon: gera ir bloga, rase, tautybe ar neigaluma deda kruvon prie iskrypimu ir mano, jog tai susije. Visiskai nekreipiama demesio i tai, kad tai nelygiaverciai dalykai ir todel ta visa siuolaikine viska suplakanti kruvon "tolerancija" atrodo gana parodiskai. Juk Dievas nesmerkia anei tautybiu, anei rasiu, anei neigalumo. Uz ka smerkti, jei tai nera nuodeme? Uztat iskrypimus Dievas smerkia. Ne iskrypelius, bet iskrypimus, pacia nuodeme. Esme yra zinoti, ka apie tave mano Dievas, o ne zmones. Jei Dievas uz tave- dzin jei zmones nera uz tave...

Sigitas Kalinas rašė...

Iškrypėliai gali būti tiek heteroseksualai, tiek ir homoseksualai(kaip nuotraukoje). Bet, jei grupėje žmonių atsiranda koks išsišokėlis, nereiškia, kad visi toje grupėje išsišokėliai ;)

Kęstutis rašė...

1) Dievas sukūrė vyrą ir moterį, kad pripildytu žemę savo atžalomis, dviejų vyrų nesukūrė
2) Gamtiniu požiūriu homoseksualūs santykiai - anomalija, to įrodymas - tos pačios lyties atstovai negali susilaukti palikuonių
3) JAV psichiatrai praeitam amžiuje tyrę homoseksualizmą nustatė, jog homoseksualizmas - liga, po kurio laiko be jokių papildomų tyrimų paskelbė visiškai priešingai.

Pasaulio sistema nori iškreipti žmogaus mastymą - nenormalius dalykus padaryti norma, normalius - iškrypimu ir *fobijom. Tada gali daryti ką nori, nes visuomenė su iškreiptu mastymų tam nebesipriešins, o džiaugsmingai pritairs, o besipriešinančius sunaikins.

Užvaldęs žmogaus sąmonę valdai pasaulį.

Dievas netoleruoja nuodėmes ir ją sunaikins su visais kas bus joje. Ar tu Dievo pusėje ar nuodėmės?

Sigitas Kalinas rašė...

Seniau visi manė, kad žemė stovi ant dramblių. Įrodyk, kad tai tiesa.
Siūlau įsiskaityti, ką sako mokslininkai ir biblija.
Rimti mokslininkai sako, kad homoseksualumas yra lytinė orientacija kaip heteroseksualumas. Dar sako, kad homoseksualai turi SUSILAIKYTI NUO LYTINIŲ SANTYKIŲ.


„Neteiskite, kad nebūtumėte teisiami. Kokiu teismu teisiate, tokiu ir patys būsite teisiami, ir kokiu saiku seikite, tokiu ir jums bus atseikėta. Kodėl gi matai krislą savo brolio akyje, o nepastebi rąsto savojoje?! Arba kaip gali sakyti broliui: „Leisk, išimsiu krislą iš tavo akies“ kai tavo akyje rąstas?! Veidmainy, pirmiau išritink rąstą iš savo akies, o paskui pažiūrėsi, kaip išimti krislelį iš brolio akies...
(Mato 7:1-5)

Olgerdas rašė...

Sigi, ar buti Zeme yra iskrypimas ir nuodeme? :)))) Kodel tu naudoji sita kvaila viskas su viskuo lyginima bei kodel? Verciau pasidometum tuo kaip pradzioje viskas buvo sukurta Dievo: kaip ( ir kokiu tikslu) Dievas sukure vyrus bei moteris- ir nereikes gincytis sia tema. Gali ir Zeme pasidometi, jei nori :) Visa tai rasi Biblijoje :)