penktadienis, birželio 10, 2011

Bažnyčioje "Kristaus paliepimas" įšventinta pastorė

Vilniaus bažnyčioje "Kristaus paliepimas" įšventinta pastorė. Šiam tarnavimui paskirta Olga Vyšniauskienė (nuotraukoje kartu su vyru Arvydu).

64 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Moteris pastorė...turbūt visai ne kas, jei jau moterims tokius darbus dirbti Dievas paveda...reiškias vyrų nebėra...

Linas rašė...

dziaukimės, kad moteris, nes jei ir jos tylės, Jėzus žadėjo, kad ne tik vaikai bet ir akmenys ims šaukti..

Olgerdas rašė...

Vyrai tai yra, bet jie yra po sluota... Taip ir patogiau, ir saugiau:)... O moterims tuomet atrodo, kad viska reikia imt i savo rankas (vlastj savietam beveik :). Cia neatsitiktinai taip- tokia yra zmoniu sielu prieso strategija... Na, bet ne visi tai mato, o kas nemato, tai nesutinka... Zodziu, koznam savo...

Linas rašė...

Vyriokams lietuviokams reikia bakstelti, kad prasimerktų - vyrai neis, tada Dievas moteris kels. Iš kitos pusės galvoju, jog pašaukimas - ne kelnių ar sijono klausimas:)

judas rašė...

Facebuke yra bakstelejimo funkcija,tai gal gali Linai uzsiimti vyrioku pabaksnojimais per ten,jei jau matai,kad tam yra poreikis...nes Dievas kai prikilos moteru,tai vyrams ir vietos baznyciose greit gali nebeatsirasti...:)

Linas rašė...

Judai, negražu man būtų perimti tavo tarnystę:) Sakau, kol kas vyrai džiaukimės, kad dar moteris stato kol kas, jei nebus ir moterų paklusnių, statys vaikus, va tada tai jau tikrai bus gėda. galėsim putotis, kad čia ne pagal raštą ir t.t. Dievui nepapasakosi.

judas rašė...

na,na,Linai,juk sakeisi,kad esi interneto darbuotojas,tai ir pasiuliau paciam tai atlikti...facebukas-interneto dalis :)

Dinas rašė...

Juk ji to visada siekė,prisiminkit Tikėjimo Žodžio laikus ,kai ji Olga Vyšniauskienė,tuo metu Amurova,krtu su Kastyčiu buvo sukile prieš pastoriu Giedriu Saulyti,siekė valdžios šiokią tokią ir gavo.Sveikinu.Ji visada norėjo oficialiai tapti pastore.Gaila tik to kad veidmainiauja skydama kad bėgo nuo to.

Anonimiškas rašė...

...kai buvo jiems pasiulyta ieskoti DIEVO valios, tai jie puole ieskoti pastoriaus...
rado toki, kuris "patepe"...
tai ir toks toki rado...
bet dar yra malones laikas...
reikia melstis...

Meciukas rašė...

Mielieji, labai skaudu skaityti tokiu komentaru, atrodo esat krikscionys.....Dinai; jei ji sieke tarnavimo, tai Viespats ir dave...Olgerdai, ka Dievas isrinko, ta ir patate, Jam visi lygus ir Jis ziuri i sirdys o ne i lyti,,,,Judai, o dabar baznyciose daug vyru kurie tarnauja????? tad brangieji geriau melskites uz pastoria Olga ir laiminkit ja Jezaus vardu AMEN

Anonimiškas rašė...

tamsoj gyvenantys mato tik tamsa...o kas jau gyvena sviesoje, tai gaili tokiu kaip meciukas...nu dar malones laikas...reikia melstis...

Anonimiškas rašė...

Kaip galima melstis uz tai,kas padaryta nelegaliai!?
Sakau nelagaliai,nes tokio kaip isventinimo i pastores dalyko-Raste nera.Nera.
Dievas tokiu dalyku nelaimina.

Anonimiškas rašė...

kas tas yra "pastorius",tai ganytojas tipo...
ganytojas-vyrų tarnavimas, vienas iš penkių...
moterims tai tarnautojus gimdyti reiktu, o ne "pastoriauti"...
o jei ko nelaimina DIEVAS, tai kas tada laimina?...
anas turbūt...

Linas rašė...

Nu ko prie moters prikibot? silpnesius mušat:) Biblija sako, kad vyrams visų pirma gimdyt reikia, o paskui jau moteroms...

Anonimiškas rašė...

geras dalykas ta biblija...

Zita rašė...

gerai pasakei elijah "ganytojas-vyrų tarnavimas". Kitas klausimas, TAI KUR JŪS DEDATĖS???? Poreikis ant Lietuvos didžiulis, o jūsų sulaukt neįmanoma. Marš nuo kompiuterių atlikti pareigų kurias nuo Dievo gavote.

Dinas rašė...

Meciuk ,aisku galima pasiimt ir paciam jai neduota,taciau kas is to ar tai tavo vieta,cia ne verslas kad gali pasiimt,Dievas dave arba ne.Taciau matau kad galima ir pasiimt. Bet kokiu atveju sekmes ir Dievo palaimos.Pagarbiai. Dinas.

Anonimiškas rašė...

Zitut,o kas tau dave valdzia isakineti?:)
Cia sukauji:TAI KUR JŪS DEDATĖS???? ,o kai ateis patarnauti-busi pati pirmoji is tu,kuri sukilsi :).

Zita rašė...

Ar tai čia vyrai moterų sukilinų bijote :) o moterį pastorę greitai bėgate biblijom užmėtyti. Vyriška ir pagal pašaukimą :(

Linas rašė...

Pašaukimas - ne kelnių ir ne sijono reikalas, dar kartū kartoju, a jeigu vyrai įsitiknę, jog pagal tai, ar kabo kas tarp kojų, Dievas dovanas dalija ir skirsto, tai labai jau seksistinė teorija:)

Anonimiškas rašė...

siaubas

Anonimiškas rašė...

kada suaugsime iki pilno PATEPTOJO GELBĖTOJO pažinimo, "bazarai" baigsis...
čia ir man...
ir kitiems...

Anonimiškas rašė...

Zitule,nebijom tu sukilimu,as tik konstatavau fakta.
Kiek matau cia dauguma katalikai,nes masto katalikisai.Niekur Raste nerasite tokio dalyko kaip ISVENTINIMO i pastores ar tai i kunigus -dalyko.
Kodel jus to nenorite matyti?Ar labai dar patinka mastyti katalikiskai?

Unknown rašė...

Zita. Vyrai visi internetan suejo. Ganosi feisbuke. Feisbuko dievas guldo juos zydrosiose (oficiali spalva) ganyklose ir gano prie ramiu kompiuteriu. :DDD

Zita rašė...

Robertai, net paieškojau mygtuko "Patinka" :D

Anonimiškas rašė...

O,Zitai patinka facebuko vyrai :D

Meciukas rašė...

Elijah sakai as gyvenu tamsoje;) noreciau tave sutikti, paskelpciau tau ,sviesiajam Evangelija;))

Anonimiškas rašė...

tie kas vaiksto sviesoje, vykdo GELBETOJO isakymus...
o visi kiti nevykdo...
tai vadinasi gyvena tamsoje...
taip ir parasiau...

Meciukas rašė...

ateik FBi draugus, galesim pasiaiskinti kas tamsoje, o kas sviesoje vaiksto......................

Meciukas rašė...

as FB, Mecislovas Ivanauskas,

Linas rašė...

oooo boks v bliznem boju:) Po pirmo smugio akyse ne tai kad sviesu, bet net zvaigzdutes pasimato:)

Anonimiškas rašė...

olialia...

Dinas rašė...

Labas vakaras, Gal jau kas girdėjot kad Ukrainoje gyvenančiam pastoriui iš Nigerijos areštuotas turtas. Tas pastorius buvo tikras sukčius , viliojo iš žmonių pinigus ir t.t. Žodžiu dėl įvairių finansinių aferų.Jo vardas Sandey Adelaya,(Sandėjus Adeladža), jis yra Moses Amah Daipleh pastorius,o Mozė yra Olgos pastorius,taigi doktrina ta pati, (klestėjimo). Pažystu beveik jus visus, nieko prieš neturiu,tik man gaila paprastu,nuoširdžiai tikinčiu žmonių.Pasidomėkit, nepraleiskit šios informacijos pro ausis. Pagarbiai. Dinas.

Linas rašė...

baisiausia, kad Olga - Ievos dukra, o Ieva juk sugundė Adomą...

Kolia rašė...

Matot Linai jus esate šališkas, vertinate tik šašliškai, nesutikdamas nei su kuo,jūs esate radikalas.O radikalaus žmogaus nuomonė bevertė.

Linas rašė...

Apsaugok Viešpatie nuo lietuviškų krikščionių, nuo visų kitų pats apsiginsiu:)

Linas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

ohoho tas kolia...
JESHUA tai visai kiba neradikalus buvo...
toks drungnas...neisraiskus...
yra...ir bus...

Anonimiškas rašė...

Na,tavo malda LInai is tikro yra tokia:apsaugok mane Dieve nuo lietuvisku krikscioniu ir siusk tik uzseniecius :)

Dinas rašė...

Kristus buvo teisingas , j ne radikalus.

Meciukas rašė...

Sandejus buvo Mozes, Moze Olgos, Olga...... nu vyrai pranasai, super.... o ka sako Jezus, ;;kas be nuodemes, lai meta pirmas ;))))

Dinas rašė...

Mečiuk, nejau tu palaikai tuos ganytojus kurie yra vagys, sukčiai,kurie naudojasi patikliųjų tikinčių žmonių turtu? Be to pastorius Sandey Adelaya teigia kad jis nekaltas, vietoj to kad prisipažintu. Mečiuk pamastyk ramiai apie tai, neskubėk prieštarauti.Pagarbiai.

Kolia rašė...

Mečiuk dar kai kas, ar daug kaltų sutikai įkalinimo įstaigose?

Linas rašė...

Kaip radikalas pasakysiu, kad ne taip jau viskas su Adelad=a ai6ku, Pirma tai ukrainos valdzia seniai norejo jo atsikratyt, antra, ji apkaltino vadybininkai, kurie patys nuo sandoriu kings kapital pasiimdavo net atrodo 40-60 proc. lėšų ir t.t. Aišku, kad verslo į bažnyčią jis turėjo neįsileist, o kaip čia teisingai pastebėjo, atgailos nelabai jo matosi... taigi, tai pavyzdys visiems, o džiaugtis tuo kad jį teisia neskubečiau - niekam jūs nepasiaiškinsit, kad aš ne iš tos bažnyčios aš nepritariu ir t.t. Nepritarti ir šaukti reikėjo anksčiau - va tada būtų išmintis.

Dinas rašė...

Gerbiamas Linai, niekas nešaukia, tik negaliu pakęsti kai mulkinami nuoširdžiai tikintys žmonės.O kiek dar tokių pastorių yra? Tiesiog manau šikad informacija nepakenks, juo labiau kad ji nėra iš piršto laužta.Pagarbiai.

Linas rašė...

Teisus Dinai, kiek dar ko yra tikrai nežinau, bo laikaus nuošaliuos:) bet geriau gėlių Olgai įteiktum:)

Anonimiškas rašė...

ar ne per daug demesio moteriskei?

Dinas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Dinas rašė...

Noriu darpasakyti, bažnyios yra nebe visų o tik pastorių, tiesiog yra vieno žmogaus kultas, aišku manau kad ne visos , tačiau kuriose teko būti tai mačiau kad pastorius turi būti protingiausias, jam negalima prieštarauti,kaip pastorius pasakė taip turi ir būti, lenda į asmeninius žmonių gyvenimus, taip yra. Beveik niekuo nebesiskiria nuo katalikų.Nors deklaruoja ką kitą.Paprasti tikintys saugokitės, ir Biblioje parašyta kad: "atsiras savanaudžių ieškanių naudos sau".

Linas rašė...

Dinai, nu kas kur kandidatavo tai nereikėtų skelbt ir pereit prie asmeniškumų prie konkrečių bažnyčių. Matau, kad tau skauda dėl tokios padėties, yra kuriems irgi panašiai skauda ir panašiai mato. Šiuo atveju reikia galvot kaip uždegt žvakę, o ne rodyti į tamsą - ne išeitis pasakyt -* neisiu, Dieve, į bažnyčią, nes ten tas ir tas:)

Dinas rašė...

Linai aš einu į bažnyia, tačiau sutik kad yra bažnyčių kurios nevertos taip vadintis.Netame reikalsa kad skaudu, o tame reikaas kad matau daugiau truputi.Yra daugybe dalyku, aišku jų nesinori viešint kol negaliu irodyt, kad nesigautu pletkai. Taču kai įrodysiu būtinai paviešinsiu. Man nieko neskaudu,tik esu nusivyles.

Linas rašė...

Puiku, kad nusivylei, tai pradėsi galvoti. Viešpats ir nori, kad ne bažnyčia pasitikėtum, o Juo. Žmonės eidavo ten, kur buvo Jėzus, manau taip ir elgtis reikia.Negaišk laiko "demaskavimams". Jeigu išsirikiuoja piramidinė hierarchinė struktūra kaip pas katalikus, tai jau nelabgerai.Žinoma, valdžia turi būti, bet ji turi tarnauti, o ne valdyti:)

Dinas rašė...

Linai nebėra jokio tarnavimo, liko tik pelno siekianti organizacija. "Dievas geras, Aleliuja," , "O dabar aukokit ir kuo daugiau aukosit tuo daugiau bus atlyginta".O kur po to tie pinigai atsiduria, atkreipkit dėmesį, kaip gyvena vadinami "pastoriai" ir kaip gyvena "eiliniai" tikintys. Žmonės nebesiduokit mulkinami.Prašykit paaiškinimo kur jusų, pinigai padedami.

Linas rašė...

Dinai, nėra konstruktyvu iš to ką rašai. Susirask bažnyčią, kuri atitinka Bibliją, o jei jos nėra - imkis pats burti žmones ir parodyk tiems krienams pavyzdį:)

Meciukas rašė...

Dinai, gali kurti namu baznycia, pagal DZ. Feno mokyma, dabar labai tas madinga ir nereiks daug laiko sugaisti pastoriu sekimui,.. o apie aukojimus ir desimtinias, tai tik viena Sapovalava girdejau zadant 1000% atligi ;)))o tas ukrainos pastorius jei ka prisidirbo, atsakys pries Viespati, ne mums teisti, ir griztam prie Olgos, tai puiki pastore, serganti del savo baznycios, pilnam tarnavime, o gyvena is keliu simtuku, daznai pasnike ir visada maldoje, gyvena soc.bendrabutyje, tai va kokius turtus susikrovus;)beje Moze tik kartu mokesi su Sandejum, tad bukit palaiminti Jezaus vardu ir neteiskit

Anonimiškas rašė...

korintieciams...
34 Jūsų moterys bažnyčiose tetyli, nes joms neleidžiama kalbėti, jos turi būti klusnios, kaip sako ir įstatymas.
35 Ir jeigu jos nori ko nors išmokti, tepasiklausia namie savo vyro, nes moterims gėdinga bažnyčioje kalbėti.
matomai laikai pasikeite...

Anonimiškas rašė...

1 Sekite manimi, kaip ir aš seku Kristumi.
2 Aš jus giriu, kad visame kame prisimenate mane ir laikotės nurodymų, kuriuos jums daviau.
3 Noriu, kad žinotumėte, jog kiekvieno vyro galva yra Kristus, moters galva – vyras, o Kristaus galva – Dievas.
4 Kiekvienas vyras, kuris meldžiasi ar pranašauja apdengta galva, paniekina savo galvą.
5 Ir kiekviena moteris, kuri meldžiasi ar pranašauja neapdengta galva, paniekina savo galvą: tai tas pats, kaip būti nuskustai.
6 Jei moteris neapsigaubia, tai tegul ir nusikerpa! O jei moteriai gėda nusikirpti ar nusiskusti plaukus, teapsigaubia.
cia apastalas rase...

Anonimiškas rašė...

sorry, bet dar...
21 Kas žino mano įsakymus ir jų laikosi, tas myli mane. O kas mane myli, tą mylės mano Tėvas, ir Aš jį mylėsiu ir pats jam apsireikšiu“.
cia ne as sakau, o GELBETOJAS...

Dinas rašė...

Nieko aš nekursiu, turiu kur lankytis, niekas nieko neseka, tik pabandau pasižūrėti iš kitos pusės, rašau tai kas yra, ką matau, nieko neišsigalvoju, nieko neprikuriu.Šiuo metu gyvename čia žemėje ir turim vienas prieš kitą atsakyti, ateis laikas ir kai prieš Viešpatį atsakysim.

consolatio fratrem rašė...

Ačiū Dievui, kad mano įtikėjimo pradžioje Dievas apsaugojo nuo kai kuriu "krikščionių", bo amžiams būčiau atkritęs...

Anonimiškas rašė...

gerai ,kad man DIEVAS parode "krikscionis", o tai nebuciau pazines setono gelmes...

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

pasakykite tai jam į akis

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.