šeštadienis, sausio 30, 2010

JAV profesorius tyčiojosi iš krikščionio


Esame įpratę, kad krikščionis persekioja daugelyje vietų pasaulyje, tačiau niekas nebekreipia dėmesio kas vyksta JAV aukštosiose mokyklose, kurios pavirto socializmo ir ateizmo bastionais. Ką patiria JAV aukštosiose mokyklose krikščionys, demonstruoja pavyzdys iš Kalifornijos.
Kalifornijos Kolegija kreipėsi į apygardos apeliacinį teismą, parašydama iš naujo peržiūrėti bylą, kai dėstytojas tyčiojosi iš studento krikščionio.
Los Andžele, City College, studentas, pavarde Lopez, gavo užduotį parengti laisva tema 6-8 minučių kalbą ir pasisakyti prieš klasę. Lopez kalbėjo apie tai, kaip jis jautė Dievo buvimą savo ir kitų žmonių gyvenime.
Kai jis kalbėjo tema "Dievas ir moralė" ir nurodė, kad santuoka yra šventa sąjunga tarp vyro ir moters ir pacitavo Bibliją, profesorius Jon Matterson jį nutraukė ir pavadino "fašistine išgama".
Tada Matterson dar daugiau nei vieną kartą tyčiojosi iš Lopez ir jo tikėjimo ir grasino jį išmesti iš mokyklos, galiausiai, vietoj vertinimo Lopez darbe profesorius parašė: "Savo pažymį sužinosi pas Dievą".
Lopez pateikė apeliacinį skundą apygardos teismui. Teisėjas ne tik priėmė sprendimą jo naudai, bet taip pat reikalavo panaikinti galiojančias taisykles dėl elgesio su studentais, nurodant, kad jiems "nuolat uždrausta reikšti politines ir religines nuomones, kurios skiriasi nuo įprastinių".
Pagal "www.regions.ru"

2 komentarai:

Olgerdas rašė...

Cia dar priklauso ir nuo valstijos,nes kiek zinau,Kalifornijos gubernatorius tebera aktorius A.Svarcenegeris,o butent jis savo laiku uztare homoseksualu sajungu isteisinima.Kiek teko girdet,tai veliau lygtai atsauke ta istatyma,po to kai krikscionys surinko parasus po peticija.Idomu,kaip ten dabar yra?

Anonimiškas rašė...

Prakeiktas ateistas dar drysta tyčiotis iš Krikščionybės ar apskritai religijų. Kad jį velnias pragare karštoje smaloje virti nenustotų. Išsigimėlių tokių kaip šis jav profesorius pasigailėti negalima ir net nereikia.