penktadienis, kovo 04, 2011

Sekmadienio mokyklos mokytojos nusikaltimas išaiškėjo po 20 metų

Šiaurės Airijos Korleino teismas paskelbė kaltinantį aktą sekmadienio mokyklos mokytojai, dabar  48-metų Hazel Stiuart. 1991 metais ji nužudė savo vyrą ir savo meilužio žmoną, beje, nužudymą užmaskavusi kaip savižudybę. Už dvigugubą žmogžudystę pamaldžioji mokytoja dabar kalės iki gyvenimo pabaigos, praneša The Daily Mail.
Ji taip ir būtų likusi nenubausta, jei ne buvęs meilužis - 53-metų dantistas Kolinas Houelas, jį pradėjo kankinti sąžinės priekaištai, be to, mirė vienas iš sūnų, todėl vyriškis buvo įsitikinęs, kad tai bausmė - jis nuėjo į policiją ir viską papasakojo.
Policijos karininko žmona Hazel Stiuart ir dantistas Kolinas Houelas ėmė susitikinėti 1990 m. Jie susipažino baptistų bažnyčioje, kur moteris mokė 4 Kolino vaikus. Abu buvo nelaimingi santuokoje, todėl aistra greitai suliepsnojo. Kai vyras išeidavo į darbą, ateidavo meilužis, jie dėjosi, kad mokosi groti gitara, vieną kartą moteris net buvo nėščia ir pasidarė abortą. Tiesa, pamaldžioji moteris prieš seksą jausdavo sąžinės graužatį, todėl dantistas duodavo jai "linksminančių dujų".
Nedidelėje baptistų bendruomenėje ilgai taip tęstis negalėjo, pirmoji susiprato Kolino žmona, kuri iš nevilties pabandė nusižudyti, tai pastūmėjo meilužius imtis priemonių ir pakuždėjo išeitį. Kolinas Houelas  - išvedė žarną nuo automobilio duslintuvo į kambarį, kur miegojo jo žmona, ji mirė, taip pat buvo susidorota su meilužės vyru. Po to jų kūnus nuvežė už miesto, įsodino į automobilį ir išvedė žarną nuo automobilio duslintuvo į saloną - atrodė kaip dviguba savižudybė.
Beje, Hazel Stiuart ištekėjo antrą kartą, jos naujasis vyras - taip pat policininkas.

Komentarų nėra: