penktadienis, kovo 25, 2011

"Apple" kapituliavo prieš gėjų ir lesbiečių aktyvistus

Kompanija "Apple" pašalino priedą, sukurtą organizacijos "Exodus International", kuris suteikia galimybę homoseksualiems asmenims pakeisti savo seksualinę orientaciją iš "iPhone" ir "iPad"- apie tai pranešė "Exodus", rašo "Lenta.ru".
Priedas suteikė galimybes sužinoti "Exodus" bažnyčių adresus, nurodomos šios organizacijos naujienos, susitikimų vietos bei renginiai, kur kalbama apie netradicinę seksualinę orientaciją ir apie tai, kaip su Dievo pagalba galima pakeisti homoseksualius potraukius.
Gėjų ir lesbiečių aktyvistai įsižeidė ir rinko parašus prieš šį priedą, kaip "įžeidžiantį didelį kiekį žmonių". Surinkta buvo apie 100000 parašų. Gėjų aktyvistų Truth Wins Out (TWO) nuomone, kompanija padarė teisingą pasirinkimą. "Priedas buvo smūgis į veidą visai "Apple" klientūrai",sakė Veinas Besenas, TWO vadovas.
Priedas, sukurtas organizacijos "Exodus International", kuri padeda homoseksualistams, buvo skirtas padėti nepatenkintiems savo seksualine orientacija homoseksualių polinkių išmaniųjų telefonų ir planšetų turėtojams - jis siūlė išmėginti Jėzaus Kristaus jėgą... 

Komentarų nėra: