šeštadienis, vasario 05, 2011

Izraelyje lankosi Čilės šachtininkai

Izraelyje lankosi Čilės šachtininkai, kurie buvo išgelbėti iš užgriuvusios šachtos. Juos pakvietė Izraelio turizmo ministras.
Jau anksčiau buvo pasakota, jog šachtininkas Chose Enrikes, žinomas kaip 33 čiliečių šachtininkų grupės pastorius, Čilėje vykusiame festivalyje kalbėjo apie viltį.   Chose Enrikes papasakojo, kad 22 iš 33 šachtininkų atidavė gyvenimus Jėzui. Dievas neabejotinai paveikė šios dramos dalyvius. Daugiau kaip du mėnesius 33 čiliečiai šachtininkai buvo užblokuoti po žeme. "Iš tikro mūsų buvo ne 33, o 34, nes Dievas mūsų niekada nepaliko ten, apačioje",- parašę 19-metis Džimis Sančesas.
Dievas išties buvo Čilės šachtoje, kur mažoje patalpoje susigrūdę žmonės laukė išgelbėjimo. Tarp kalnakasių trys žmonės buvo krikščionys, Chose Entikes kas vakarą vesdavo mažą maldos grupę, prie kurios vis prisijungdavo kiti vyrai.
 Marijo Sapulveda, antrasis šachtininkas, kurį pakėlė iš šachtos, pasakojo visam pasauliui: "Buvau su Dievu ir velniu, jie grūmėsi už mane ir Dievas laimėjo. Jis paėmė mane už rankos ir aš laikiausi už jo rankos ir nė minutės nepagalvojau, kad Jis neiškels manęs iš čia".

1 komentaras:

judas rašė...

Dievas panaudoja netgi nelaimes ,kad isgelbetu isrinktuosius...