pirmadienis, gruodžio 27, 2010

Klonuota Pana Marija atsiims visas bažnyčias

Kol žmonijos protai ieško ufonautų, valdžios vyrams tenka atlaikyti klonų atakas. Štai sklinda kalbos, kad Anykščiuose klonai gviešiasi viso katalikiško paveldo - prieš pat Šv. Kalėdas pas merą Sigutį Obelevičių į kabinetą įžengė pati „Švenčiausioji Mergelė Marija“.
Taip prisistačiusi viena Anykščių rajono gyventoja pareiškė norą susigrąžinti visas bažnyčias, kurios, esą, turi jai priklausyti. Dar merui viešnia įteikė pluoštą visokios rašliavos ir nuotraukų kopijų. Tarp tų nuotraukų- ir Švč.Mergelės Marijos su kūdikėliu Jėzumi ant rankų paveikslo kopija. Šalia pridėtos ir nukopijuotos kelių moteriškių fotografijos. „Švenčiausioji Marija“ paaiškino, kad tose nuotraukose ji pati - po veido plastikinės operacijos ir po...klonavimo. Štai tau ir naujiena - anksčiau Mergelė Marija tik apsireikšdavo, o dabar jau klonuojasi ir siųsti klonus pradėjo 
Neaišku, kaip valdžios vyrai spręs šią dilemą, juk jei pasirodys daugiau klonų, nebus galima jiems nieko duoti - labai jau godus Panos Marijos klonas pasitaikė.

1 komentaras:

Zita rašė...

Kas ko nori tas tą ir gauna. Štai dabar marijų bus apsčiai :)