trečiadienis, lapkričio 03, 2010

Andrejus Šapovalovas Kaune - auksas ir deimantai šį kartą nekrito

 
Kaune baigėsi TC Global Vision Summit 2010 su pastorium Andrejumi Šapovalovu ir tarnautojų komanda. Šis renginys vertinamas Lietuvos krikščionių prieštaringai, bet neabejotinai, susilaukė didelio dėmesio ir populiarumo. Į konferenciją atvyko daug užsienio svečių, buvo net ir iš Ispanijos, Vokietijos, Suomijos. Tiesa,  Kaune  auksas ir deimantai šį kartą nekrito, kaip buvo paeitą kartą apsilankius A.Šapovalovui, o buvo kalbama apie lyderystę, tarnavimą ir kitus dalykus.
Į šį judėjimą Lietuvoje įsijungė pakankamai daug žmonių, kurie buvo nepatenkinti esama padėtimi bažnyčiose ar jautėsi negalintys laisvai tarnauti. A.Šapovalovas ir komanda, nevengdami kritikuoti esamų bažnyčių, ypač teko sekmininkams ir charizmatams, davė jiems viltį, jog sekdami G12 modeliu ir bendraudami su šiuo judėjimu jie greitai pasieks trokštamus rezultatus, tiesa, turės paklusti jų propaguojamai tvarkai ir struktūrai griežčiau, negu paklusnumo reikalaujama kitose bažnyčiose. Ar žmonės, įsitikinę, jog juos "spaudžia ir neleidžia" bėgdami nuo vilko nepataikys ant meškos, parodys laikas. 
Konferencija TC Global Vision Summit 2010 vertinga vien tuo, kad išjudino religinius vandenis Lietuvoje, atnešė progą permąstyti ir įvertinti daugelį dalykų. 
 

1 komentaras:

Dinas rašė...

Ponas Šapovalovas nori tapti,o jau gal ir tapo naujo judėjimo apaštalu,pavojingo judėjimo,gerbemi Lietuvos respublikos piliečiai su visą pagarba kreipiuosi į jus:atsargiai žiurėkit į šį asmenį ir jo mokymą.Tai yra maištininko mokymas,Juk jų mes turim ir Lietuvoje.Propaganda kad krito auksas ir deimantai,aš pats ten buvau taip tikrai NEBUVO.Gerbemi krikščionys,broliai ir seserys Kristuje,Mastykit savo galva žvelgdami į Kristu o ne žvelgdami per A.Šapovalovą.