ketvirtadienis, spalio 07, 2010

Pakistane toliau naikina krikščionis

Pakistane islamistai toliau naikina krikščionis. Nusikaltimai pribloškia savo brutalumu. "Vatikano radijas" praneša apie dar vieną atvejį.
 Pakistano krikščionių bendruomenei smogė dar viena kraupi nelaimė. Prieš savaitę antradienį evangelikas krikščionis advokatas Edwin Paul, jo žmona Ruby ir penki vaikai buvo nužudyti jų namuose Haripure, Pakistano šiaurės vakarų Pakhtunkhwa provincijoje, prie sienos su Afganistanu.
Pakistano krikščionys neabejoja, kad šeimą išžudė islamistai. Prieš žudynes advokatui buvo įsakyta per parą išsikelti iš miesto, už tai, kad apsiėmė ginti palūkininko finansiškai prievartaujamo neturtingo krikščionio bylą. Islamistai įsiveržė į advokato namus ir nušovė jį, jo žmoną ir penkis vaikus nuo 6 iki 17 metų amžiaus. Advokatas Haripure vertėsi savo profesija ir aktyviai evangelizavo. Kaimynai matė šeimą užpuolusius vyriškius, girdėjo šūvius, tačiau nedrįso gelbėti krikščionių šeimos. Įvykusią kraupią nelaimę konstatavo policijos pareigūnai, rugsėjo 28 dieną suradę nužudytus visus šeimos narius.

Komentarų nėra: