penktadienis, spalio 29, 2010

HAMAS lyderis vakariečiams - jūs neturite religijos ir egzistuojate kaip gyvuliai

Agentūros "Reuters" korespondentas praeitą savaitę paėmė interviu iš vieno HAMAS islamistų grupuotės, valdančios Gazos sektorių, lyderių Mahmudo az-Zacharo.
Jis tvirtina. kad Vakarai supuvę, todėl neturi teisės kritikuoti to, kaip HAMAS valdo šias žemes, kurias užgrobė po rinkimų, išviję arba išžudę palestiniečių prezidento Machmudo Abaso šalininkus, ir įveda ten šariato įstatymus.
Iš pokalbio aišku, kaip nuosaikiu musulmonu save laikantis Mahmudas az-Zacharas žvelgia į kitus žmones, ką galvoja visa HAMAS viršūnėlė apie tuos žmones, kurie jau daugelį metų išlaiko didžiulėmis investicijomis šį regioną. Europiečius šis žmogus nelaiko net... gyvuliais.
"Mes turime teisę valdyti sutinkamai su mūsų religija, o ne su jūsų.Jūs neturite religijos, jūs - pasauliečiai. Jūs negyvenate kaip žmogiškos būtybės, jūs net negyvenate kaip gyvuliai, jūs priimate homoseksualizmą ir dar po to drįstate mus kritikuoti?",- sakė Mahmudas az-Zacharas.
Belieka pridurti, jei jau tokios mintys "nuosaikaus" musulmono galvoje, tai ką galvoja ne nuosaikūs? Turbūt ne veltui Izraelis nuo tokių "nuosaikių"  atsitveria siena.
MIGnews.com

Komentarų nėra: