šeštadienis, spalio 16, 2010

Moralė: popiežius nepageidauja matyti prezidento žmonos, bet triskart vedusį prezidentą priima

Vatikanas eilinį kartą pademonstravo dvigubus standartus. Popiežius Benediktas XVI nepageidauja matyti kažkada apsinuoginusios pozavusios Prancūzijos prezidento žmonos, bet triskart vedusį prezidentą priima mielai.
Spauda pranešė, kad popiežius Benediktas XVI pasakė Prancūzijos prezidentui Nicolas Sarkozy, kad jo žmona Carla nepageidaujama per jo vizitą Vatikane, nes Italijos žiniasklaida gali paskelbti pikantiškas pirmosios Prancūzijos ponios nuotraukas, praneša „The Telegraph“.
Vatikano atstovai anksčiau šį mėnesį nusiuntė Prancūzijos ambasadoriui nedviprasmišką pranešimą dėl Italijoje gimusios buvusios manekenės dalyvavimo pusvalandžio trukmės audiencijoje pas popiežių. Pranešime teigiama: „Carla Sarkozy nepageidaujama Vatikane“.
O pats N. Sarkozy gimė katalikų šeimoje ir buvo auklėjamas katalikiškai, tačiau yra dukart išsiskyręs, o jo trečioji žmona turi nesantuokinį vaiką. Pastaruoju metu Prancūzijos prezidentas metėsi į katalikybę, bent jau viešumoje stengiasi daryti žingsnius, kad parodytų, jog yra geras katalikas.

1 komentaras:

Šauklys rašė...

http://www.lietuvos.net/istorija/katalikai/