penktadienis, rugsėjo 16, 2011

"Deivės šventykloje“ gydė tantriniu seksu

Norai geri, bet policija nesuprato... JAV Arizonos policija sulaikė 20 religinės New Age judėjimo organizacijos „Deivės šventovė“ narių, kaltindami juos tuo, kad teigdami, jog gydo tantriniais metodais, tiesiog užsiiminėjo sekso paslaugomis, kurias buvo galima užsisakyti ir internetu. Ieškoma dar 17 įtariamųjų, praneša Breitbart.
Policija stebėjo „šventyklą“ pusmetį, o baigėsi viskas policijos reidu į palapinių miestelį, policija surinko įrodymus, kad organizacijos nariai, vadinatys save „deivėmis“ ir „dievais“ imituodami religinę veiklą už „paaukojimus“ užsiimdavo seksu su turinčiais problemų žmonėmis.
Sulaikytas buvo ir Treisis Eliz, jau ankščiau pakliuvęs į policijos akiratį tiriant vieno viešnamio bylą. „Deivės šventykloje“ buvo siūlomos įvairios paslaugos – religinis lytinis auklėjimas, sekso žaisliukai, masažai, o patekimas į „šventyklos paslaptis“ kainuodavo iki $650.

3 komentarai:

Zita rašė...

"kaltindami juos tuo, kad teigdami, jog gydo tantriniais metodais, tiesiog užsiiminėjo sekso paslaugomis, kurias buvo galima užsisakyti ir internetu".
Kaltinimas labai pagristas, juk internetu užsisakyti tokias paslaugas žymiai paprasčiau kam čia tokios sudėtingos formos, kai gauni tą patį :)
Nu, aišku, ir policijai buvo ką stebėti visą pusmetį :)

Ale, jau tokių kuriozų iš pasaulio prirašai, kad paskaičius gerą pusdienį juokiuosi :)))

Anonimiškas rašė...

Gera pusdieni praleidi tusciai.

Linas rašė...

jo