ketvirtadienis, rugsėjo 29, 2011

Psichiatrai įrodė demonų realumą

Demonų egzistavimą, kai svetima dvasia užvaldo žmogų, patvirtina ir mokslas. Tiesa, mokslininkai nelinkę įvardinti to demonų vardu...
Anglijos psichiatrai pasimetę - 51 metų britėje Kim Nobl gyvena 20 skirtingų žmonių. "Tai ne asmenybės susidvejinimas, išties joje 20 žmonių, pradedant anoreksiška mergaite, baigiant berniuku, kuris moka rašyti tik lotyniškai", - teigia ekspertai.
Moteris serga jau 40 metų, o medikai niekuo negali padėti - moters smegenyse įsitaisė apie 20 skirtingų personažų. Beje, pačios Kim jau beveik ir nėra, pastebi medikai, nors ji dar atsišaukia į savo vardą. Bet dažniausiai pasirodo mergaitė Ebbi, mama Bonni arba ištikima katalikė Salomėja. Pasirodo ir berniukas, kuris temoka rašyti lotyniškai arba jaunas vyras, vardu Diabalus, kuris serga depresija... 
Moterį jau daug metų stebi psichiatrai, todėl jie sako, kad moteris nepersikūnija, neišsigalvoja, o realiai kenčia nuo šio nepaaiškinamo sutrikimo.
Išlaikyti viduje skirtingas asmenybes moteris neturi jėgų, paskutinius 6 metus jos kūne viešpatauja moteris Patricija, kuri tvarko ūkį ir augina 14-metė Kim dukterį. Bet reta diena, kad jos kūne nepasireikštų skirtingos asmenybės, tai atrodo kaip "televizijos perjungimas".
"Laimei, pas mane nėra agresyvių charakterių, dukra ir artimieji jau priprato. O grįžimas į save man primena pabudimą iš sapno - nesuprantu, kaip atsidūriau šiame kambaryje ir kas šalia manęs", - pasakoja moteris.
Reiktų pridėti, kad Jėzus tokių asmenybių klausdavo - "Koks tavo vardas".
"Legionas"...

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Taip demonai yra pikti angelai kurie pasipriešino Dievui ir tapo piktosiomis dvasiomis ir jie buvo pašalinti iš dangaus ir dabar kenkia žmonijai.
Rašė Linas.