pirmadienis, rugsėjo 26, 2011

Barakas Obama - amerikietiškos svajonės pabaiga?

Šaltiniai praneša, kad JAV prezidentas Barakas Obama (nuotraukoje su senele Kenijoje) puolė į paniką dėl savo asmeninio dosjė, kuri yra slaptojoje policijoje.
Asmeninė prezidento byla tariamai pilna įrodymų, kad jo gimimo liudijimas yra aiški klastotė.
"Byla yra iš karto dviejų policijos departamentų rankose, kas veda prezidentą iš proto, jis pradėjo gerti", - teigė neprisistatęs anoniminis šaltinis amerikiečių žurnalui "Globus".
Pagal "Mignews"

11 komentarų:

Hadrian rašė...

Pakartoti tam tikrus garsus moka ir papūga: arba įrašo autorius visai nesugeba vertinti "šaltinių" patikimumo, arba sąmoningai klaidina skaitytojus (veikiausiai promocijuodamas sau patinkančią "tikrovę").

Apie panašius žurnalistus esu rašęs
čia

Linas rašė...

oje kiek arogancijos, nejudėkit, nes vainikėlis gali nukristis:)

Linas rašė...

Beje, reklamuoti savo puslapį galima ir kitais būdais

Anonimiškas rašė...

Aha, tikrai arogantiškas žmogus Hadrian. Toks iš piktojo atėjęs. Į tokius ir dėmesio kreipti nereikia.

Anonimiškas rašė...

Na dėl arogancijos sutinku, nors Dievas žmones pakeičia :)
Kita vertus, būkim biedni bet teisingi - šis straipsnukas tai toks biski pletkų lygio ;)

Anonimiškas rašė...

Arogantisi niekada nemegsta arogantisku.

Linas rašė...

visuose pastebėjimuose yra tiesos:)

Hadrian rašė...

Kaip pašauksi, taip ir atsilieps :)

Kažkiek keista (ir apmaudu), kad šaipytis iš žinomo žmogaus kaltinant jį nebūtais dalykais (nepateikiant jokių rimtesnių įrodymų) nėra laikoma arogancija - tačiau tą pirštu pabaksnoti - yra.

Suprantu, kad baksnojau nenuleidęs galvos ar balso - sąmoningai - kodėl turėčiau tai daryti girdėdamas visiškus kliedesius?

Trumpai - sveikiausia reakcija į idiotizmus ir nesąmones yra atvira pašaipa ir ironija :)

Linas rašė...

Hadrian, čia tau ne komjaunimo tiesa, o blogas, biški skirt reikia, pirma, antra, viskių žinių cirkuliuoja, kodėl neskelbti? O trečia, kas čia tave paskyrė teisėju? Profilis graikiškas, bet mentalitetas lietuviškas - negalvoji kaip aš - į snukį. Lavintis, šviestis,mokytis bendrauti, patarimukas:)

Hadrian rašė...

Linai, tai jei aš parašysiu savo blog'e, kad tu prasigėrei, muši savo žmoną ir prievartauji vaikus - tai viskus bus gerai - jei "visokios žinios cirkuliuoja"? O jei tu tai griežtai paneigsi - būsi arogantiškas?

Parašei nesąmonę - manau tas ir pačiam aišku - tik didelis ego neleidžia to viešai pripažinti...

Kas dėl "patarimuko" šviestis - pats patarimas geras, juo pastoviai vadovaujuosi... Ironiška nebent tai, jog traktoristas tokį patarimą duoda profesionaliam mokslininkui...

Apie "lietuvišką mentalitetą" pasakei naujieną - man Lietuvoj gyventi mažai teko. Kiekvieną kartą čia apsilankius visi su kuo bendrauju sako, jog "nemąstau kaip lietuvis" - bet tu, matyt, esi daug pasaulio matęs, įvairiose šalyse gyvenęs, kitaip nesakytum...

Neketinu gaišti daugiau laiko tuščiom kalbom, sėkmės tau "cirkuliuojamų žinių" skelbime :)

Linas rašė...

Hadrian, tu čia ne mokslininkas, o aš tau ne studentas, tai tiek,taigi, nesipūsk,o dėl užsienio, deja, grįžę Lietuvon tautiečiai užmiršta geras manieras, kurių pramoksta ir piktinasi, kokie čia visi chamai:) Paprastasis pižonizmas - išskirtinis gyvenusių ten bruožas:) Beje, būtent mokslininkai yra labai riboti žmonės - jie žino tik savo siaurą sritį,ir tą tik iš knygų, o traktoristas net gali pasakyt, kur antys kiaušinius pavasarį sudeda. Vot